bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması6
- dünyevi nihilizm3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı54
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- berberlere zam gelmesi7
- her gün tıraş olmak2
- ankara mı istanbul mu10
- 20 haziran 2026 tr'nin dünya kupasından elenmesi2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- düşüncelerin gücü2
- seni hayata bağlayan şey4
- erkeklerin akılsızlıkları9
- anın görüntüsü12
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- biz veleybol ülkesiyiz2
- 13 seçim kaybetmedim7
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- destur zall hazretleri online2
- istanbul vapurları2
- uzun süreli ilişkinin sırrı4
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- köyde gece tuvalete gitmek4
- son görülen rüya5
- işkembe sandviç2
- aylık 360 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yazar k4
- 20 haziran 2026 brezilya haiti maçı2
- türkiye a milli futbol takımı13
- ertuğrul polat2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması5
- kim kahve yapmak ister2
- topuklu ayakkabı5
- bizim çocuklar başardı6
- işi düşünce aramak4
- tarkan şarkıları3
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- göbek eritme taktikleri8
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba3
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- yedinci mühür2
- depresyona girmeye karar vermek4
- hale etkisi2
- petek dinçöz bam bam4
- diyafram2
- toprak razgatlıoğlu'nun çekya sprint yarışındaki 12
- lionel messi2
doğum tarihime oranlarsak eğer erkek olsaydım muhtemelen sahip olcağım bir isimdi.
kendini yere atan ilk futbolcu tanesi.
genellemeleri yakışıklı,sempatik,romantik olunca özgüvenimi arttiran ismimdir. (bkz: ki öyleyimdir)
kardeşimin adı olup sempatik bir telaffuzu vardır.
En güzel erkek ismi.
(bkz: aşk)
(bkz: aşk)
bırak olarak telafuz edilir. evet.
yakışıklı erkeklerin ortak ismi. benim, senin, onun.
Burak çok güzel bir isimdir. (bkz: ya da ben)
Bir erkek ismi.
Hoşlanılan kişinin ismi.
Hoşlanılan kişinin ismi.
Üç kere art arda "burak yılmaz" deyince çekiciliğini kaybedecek olan isim.
islama göre hz muhammedin arşa çıkarken bindiği adımını görebildiği en uzağa atabilen binek hayvanının adı.
bu cümleyi hz muhammed kullanmadan bilmeyene söylesen ''siktir git lan çocuğa masal mı anlatıyon amk !'' diyip kovalar başından. ama din olunca böyle oluyor işte yazık.
bu cümleyi hz muhammed kullanmadan bilmeyene söylesen ''siktir git lan çocuğa masal mı anlatıyon amk !'' diyip kovalar başından. ama din olunca böyle oluyor işte yazık.
farsça değil arapçadır.
Hz. Muhammed'in kanatlı atı.
(bkz: redbull kanatlandırır)
yıldırım demekmiş.
erkek adı denir ama aslında öz be öz beygir adıdır.
belki Hz. Muhammed' in bindiği eşşeğin adıdır belki de mekiğin adıdır. Ancak müslümanlara göre, burak bir taşıttır ve Hz. Muhammed binmiştir.
yakışıklı erkeklerin genel ismi.
Sevgilimin ismi.
Burak: erkek ismidir ve ismin açıklaması:
Yunan mitolojisinde geçen kanatlı atlar, Pek çok kutsal kitapta geçen Hz. süleymanın kanatlı atı, antik çağlarda taşlar üzerine çizilen kanatlı at,Hz. hızırı üzerinde gördüklerini belirtilen kanatlı at.... ...gerçekten varlığına inandırmaktadır.
Çünkü birbirinden bağımsız kavimlerin hepsi aynı tasviri yapmıştır. eski çağlardaki insanlar her ne kadar saçma sapan şeyler çizmişler desek de görmedikleri birşeyi çizdiklerine inanmıyorum. Hatta türklerin çok eski ahitlerinde bile geçmektedir (Tulpar adı ile). Değişik çağlarda yaşamış, birbirini tanıyan yada tanımayan tüm bu insanların hepsi yalan söylüyor olamaz...
Özetle Burak; '''''Hz. Muhammed' inde gördüğü ve binerek göğe yükseldiği kanatlı atın islamiyetteki adıdır.''''
Yunan mitolojisinde geçen kanatlı atlar, Pek çok kutsal kitapta geçen Hz. süleymanın kanatlı atı, antik çağlarda taşlar üzerine çizilen kanatlı at,Hz. hızırı üzerinde gördüklerini belirtilen kanatlı at.... ...gerçekten varlığına inandırmaktadır.
Çünkü birbirinden bağımsız kavimlerin hepsi aynı tasviri yapmıştır. eski çağlardaki insanlar her ne kadar saçma sapan şeyler çizmişler desek de görmedikleri birşeyi çizdiklerine inanmıyorum. Hatta türklerin çok eski ahitlerinde bile geçmektedir (Tulpar adı ile). Değişik çağlarda yaşamış, birbirini tanıyan yada tanımayan tüm bu insanların hepsi yalan söylüyor olamaz...
Özetle Burak; '''''Hz. Muhammed' inde gördüğü ve binerek göğe yükseldiği kanatlı atın islamiyetteki adıdır.''''
kumarbaz bir isim.
Burak (Arapça: براق), islam inancına göre, Muhammed'in Miraç'ta kullandığı binektir. Burak, Arapça yıldırım, şimşek, parıldamak, ışıldamak anlamlarına gelen Berk kelimesinden türetilmiştir. Kur’an’da böyle bir isim geçmemekle beraber, hadis kaynaklarında böyle bir varlığın olduğu yer almaktadır.
Türk toplumunda erkeklere verilen bir isim olarak da kullanılmaktadır.
Türk toplumunda erkeklere verilen bir isim olarak da kullanılmaktadır.
Benim ismim güzel ama çok burak var ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar