bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- nasılsınız6
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- pandela43
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- wednesdayin annesi8
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- azgın türbanlı10
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- sözlüğün kahve olması13
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- izlenmiş en kusursuz film8
- mmm pandela poposu kocaman5
- menekşe moru oje4
- alttaki yazara aşık ol11
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- annenin ölmesi5
- evlenmekten korkmak10
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- tai lung ile revani yemek4
- türk müsün6
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- gerdek namazı10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- anın görüntüsü20
- 2026 dünya kupası34
Yarışmacıların birbirleriyle kavga etmeleri heyecanı doruğa çıkarır. Ve bu da insanı programa hapseder.
Para kazandılarsa , boku çıkana kadar yapılır.
3-4 yaşındaki kreş bebelerinin her sabah birbirlerine ne giydiklerini göstermesi, nereden, nasıl aldıklarını söylemesi gibi bir sonuç doğurmuştur.
Rtük kesin kaldırması gereken program çok sıkıcı ve kötü bir program 4 saat sürer mi ?
çok sexy kadınlar içeren programdır.
https://www.youtube.com/watch?v=2OzhijG5vYA
https://www.youtube.com/watch?v=2OzhijG5vYA
ülkenin kalitesini düşüren 2 farklı kanalda yayınlanan benim için izdivaçtan farkı olmayan programdır.
çok gereksiz dangalak bi program o kadar adam ser sefil millet tarz derdinde.
çok gııcık bir program. kimseye yararı olmayan kadınlar ve gaylar bıdı bıdı bıdı konuşuyorlar, birbirlerini eleştiriyorlar. ancak kızlar çok güzel gerçekte. bacakları ince ve uzun, sevişmek için en ideal kadınları çıkarıyor gibiler.
ülkemize markayı, pahallılığı benimsetmeye çalışan program. kızın biri jeepiyle geliyor. öbürü 60000 tl lik elbiseden bahsediyor. öteki 900 tl lik bot giyiyor. halkımız sefalet içindeyken pahallı gösterişleri çok itici ve tutarsız.
artık hangisi diye bir soruyu da beraberinde getiren program.
rtük ota-boka müdahale edeceğine bu tip programlara müdahale etmelidir.
kadınların fahişe gibi giyinmesi mi tarz oluyor yani? Götünü göstermeyene ekmek vermiyorlar memlekette herhalde.
kadınların fahişe gibi giyinmesi mi tarz oluyor yani? Götünü göstermeyene ekmek vermiyorlar memlekette herhalde.
ikiye ayrılan program.
şaka maka inanılmaz bir izleyici kitlesi olan sakıncalı program.
ne kadar boş, gereksiz, yapmacık vs. olduğundan bahsetmeyeceğim. tv başındaki insanları uyutma taktiği. şu an tv8'de tekrarı varmış ona bakıyorum. daha doğrusu bakakalıyorum.
5-6 tane hatun bacak bacak üstüne atmış (hepsi de kısacık elbiseli ve kameramanın farklı çekim teknikleriyle bacak şov yapıyorlar.) ve ha bire birbirlerinin giydiklerini çekiştiriyorlar.
-noluyo ya? bu saçın makyajın nedir? ayakkabıların dışında hiç beğenmedim
-senin makyajın da korkooonç.
vs.
nur yerlitaş ve köşede oturan efemine jest ve mimiklere sahip elemanın ses tonu ve konuşma tarzının gıcıklığı, samimiyetsizliği de ortada. normal hayatlarında belki de gerçekten estetik ürünler yapabilen bu yetenekli insanlar tabii ki daha çok ünlü olmak, daha çok para kazanmak istiyorlar. bana göre bu hareketler tabii ki şaklabanlık.
-vallahi atara atar, gidere gider!
bu lafı da duyduk ya aq. tabii burası da acunun kanalı. seviye belli, belli olmayan tek şey programın mantıklı bir amacı. zaten böyle programların özelliği bu.
boş hareketler bunlar. ama maalesef prim yapıyorsunuz bu memlekette, üzüldüğüm nokta da bu. günde 12 saat harıl harıl çalışan dürüst vatandaşlar tabii günü nasıl çıkaracağını, eve ne kadar götürebileceğini hesap ederken bunların neyin kafasında olduğunu, hangi kimyasalları kullandıklarını az da olsa merak ediyorum.
5-6 tane hatun bacak bacak üstüne atmış (hepsi de kısacık elbiseli ve kameramanın farklı çekim teknikleriyle bacak şov yapıyorlar.) ve ha bire birbirlerinin giydiklerini çekiştiriyorlar.
-noluyo ya? bu saçın makyajın nedir? ayakkabıların dışında hiç beğenmedim
-senin makyajın da korkooonç.
vs.
nur yerlitaş ve köşede oturan efemine jest ve mimiklere sahip elemanın ses tonu ve konuşma tarzının gıcıklığı, samimiyetsizliği de ortada. normal hayatlarında belki de gerçekten estetik ürünler yapabilen bu yetenekli insanlar tabii ki daha çok ünlü olmak, daha çok para kazanmak istiyorlar. bana göre bu hareketler tabii ki şaklabanlık.
-vallahi atara atar, gidere gider!
bu lafı da duyduk ya aq. tabii burası da acunun kanalı. seviye belli, belli olmayan tek şey programın mantıklı bir amacı. zaten böyle programların özelliği bu.
boş hareketler bunlar. ama maalesef prim yapıyorsunuz bu memlekette, üzüldüğüm nokta da bu. günde 12 saat harıl harıl çalışan dürüst vatandaşlar tabii günü nasıl çıkaracağını, eve ne kadar götürebileceğini hesap ederken bunların neyin kafasında olduğunu, hangi kimyasalları kullandıklarını az da olsa merak ediyorum.
Ben artık eleştirmekten vaz geçtim. izleyip izleyip gülüyorum.
-ben senin yorumunu istemiyorum tamam mı.sana tahammül edemiyorum eyy pis şey seni.
-ben senin yorumunu istemiyorum tamam mı.sana tahammül edemiyorum eyy pis şey seni.
cemil ipekçi'nin işi anında öğrettiği yarışma. çıkardı makası ve elbiseyi modifiye etti adam direk.
yeni sezonuna bakma fırsatı bulamadığım yarışmadır. umarım önceki gibi değildir.
show tv ve tv8de yayımlanan yarışma programıdır.
Yarışmacılara haftalık 1500 tl bütçe veriyorlar, bunun yanında günün kazananı olursan 1000 tl veriyorlar. işsiz kadinlara duyrulur. Aylık olarak 6000 tl gelir bunun yanında haftada bir gün kazanırsan 1000 tl. Toplam 7000 tl gelir bundan güzel iş olur mu? ünlü olma şansinda var. Ne günlere kaldık diye içlendim bir yandan.
Hangı kanaldaki ile baslasam bilemedim. Show tv deki çok boğucu gerek teması gerekse kızlarıyla. Tv 8 deki programın kızları ıse haylı sınırıme dokunuyor. Konustuklarında agızlarına terlıkle vurasım gelıyor. O nasıl bır Türkçedir öyle. Nasıl konusuyorlar, ozel bır caba sarfedıyorlar mı merak konusu. Hele bir kız agzını hareket ettırmeden konusuyor. Okuyorsa buradan tebrıklerımı gonderıyorum. Helal bacım.
Lânet olası bir : Giyinme, takıp - takıştırma, sürüştürme içerikli TV programı.
Annemin en sevdiği programdır, bana yemek yedirirken basıyor düğmeye anında ağzım açık kalıyor, ay nasıl ham yapıyorum, nasıl ham yapıyorum!
Sanırım bana uygun bir giriş kapısı ayarlarsın, annem ve bu programdan, soonacıma Mahmut'dan şikâyetçiyim sözlük. Dıhandımm bi su!
Annemin en sevdiği programdır, bana yemek yedirirken basıyor düğmeye anında ağzım açık kalıyor, ay nasıl ham yapıyorum, nasıl ham yapıyorum!
Sanırım bana uygun bir giriş kapısı ayarlarsın, annem ve bu programdan, soonacıma Mahmut'dan şikâyetçiyim sözlük. Dıhandımm bi su!
Kavgalari aikiyor bazen.
Bu kızlar ne böyle. Car car car...evlerden ırak. Kendi cinsimden soğudum yeminle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar