bugün
- yasakçı zihniyet14
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu11
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız9
- ekşi sözlük19
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi4
- bir çomarla finoyu çiftleştirmek3
- alamancı akraba klişeleri3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması4
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti4
- avrupa'nın zengin olması afrika'nın fakir olması3
- felsefe9
- ismail kartal12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması6
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı4
- kadın öğretmenler4
- 15 mayıs2
- alparslan kuytul8
- görür görmez eksi oy verilen yazarlar2
- burayı bilen var mı2
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- içki içen akp li6
- tarikatlar ve cemaatler5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- mutlu ama uzak olsun6
- metal müzik dinleyen imam3
- vatan sevgisi imandandır2
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek2
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- bugün ne yapsam4
- evde lahmacun yapmak6
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- zorunlu eğitim10
- tulumba tatlısı9
- osuruktan şiirler47
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- cristiano ronaldo4
- rüzgar2
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- yobazlar3
- teknofaşizm4
- tıp okumanın avantajı5
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- ağzıma almam diyen kız4
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
öyle taşlı, simli bikini giymişsin, ama saçların ancak pijamalarına uyum sağlar. hem zaten göbek, bacak dekoltesiyle, dansçı erkeklerle yakın temasta bulunmayla olacak iş değil seninki, bırak bu işleri git evinde çocuğuna annelik yap şeklinde nasihat vermek istediğim kadın.
(bkz: leave britney alone)
timbaland bi el atsa eski günlerine geri dönecek olan sarkıcı. timbaland'ı göreve çağırıyorum. sen ki nelly furtado'yu küllerinden doğurmuş adamsın bi de britney'e el atsan nolur sanki. justinle de kankasın. barıştırırsın gençleri şu mübarek günlerde. sevaptır.
benim tarafımdan bakamicaksınız çünkü siz ben değilsiniz sözlerinin ağzından dökülüşüyle ne büyük bir bunalımda olduğunu gösteren şarkıcı .. (bkz: düşmek bazen kalmaktır)
ilk aşkım.çocukluktan beri hasta kaldığım bir bayan.*
her sene binbir çeşit müzik ödüllerinde birbirinden abuk sahne performanslarıyla ağlatan genç kızımız. kelimelerde yer alan l harfinin vurgusunu dil darbeleriyle gerçekleştirir. en büyük yeteneği de budur zaten.
son zamanlardaki halleri acınası olan bayan. kendisinin yakında albümü çıkıcak imiş fakat kendisi henüz bunun farkında değil sanırım..acilen toparlanması lazım*
en son gorunusunden kelli, sonunun pek bir iyi olmadigi asikar gibi olan, bayan sarkici kizimiz.
zamaninda; sari sari saclari, bingil bingil ikizleri, goruntusuyle ivir ziviriyla pek bir "lolita" modunda takilmis olsa da, simdiki hali, "aksama ne pisiriyi kocacimdan" cok, "lan selami, gece gelirken bi kucuk kap da getir" goruntusundedir. sahsen; tanimam etmem kendisini; eger sevenleri varsa bagislasin tabii Allah.
zamaninda; sari sari saclari, bingil bingil ikizleri, goruntusuyle ivir ziviriyla pek bir "lolita" modunda takilmis olsa da, simdiki hali, "aksama ne pisiriyi kocacimdan" cok, "lan selami, gece gelirken bi kucuk kap da getir" goruntusundedir. sahsen; tanimam etmem kendisini; eger sevenleri varsa bagislasin tabii Allah.
14 yaşında bakireliğini kaybettiğini acıklayan amerikan popcusu.
3.ye hamile kalan şarkıcı.
kişisel yorum:
e be kızım, depresyonlara giriyorsun çocuğuma bakamıyorum şişmanlıyorum babası beni terkediyor diye. hazır paçayı yırtmışken niye tekrar çocuk yapıyorsun? iki gram aklın olsa zaten britney...
kişisel yorum:
e be kızım, depresyonlara giriyorsun çocuğuma bakamıyorum şişmanlıyorum babası beni terkediyor diye. hazır paçayı yırtmışken niye tekrar çocuk yapıyorsun? iki gram aklın olsa zaten britney...
yahoo nun açıkladığı 2007 yılında en çok aranan kelimler arasında birinci sırada olan sanatçı. öyle yada böyle hala bir popularitesi varmış demekki.
çocuk yapımında seri imalata geçmiş şarkıcı.
16 yaşındaki hamile kız kardeşinin ablası olan şarkıcı.
(bkz: britney spears in hamile olan kız kardeşi)
(bkz: britney spears in hamile olan kız kardeşi)
amerika'da vermediğim kimse kalmayacak sloganıyla yollara düşen insan. ah ulan, bu taraflara da uğrar mı acaba?
gene hastaneye kaldırılan şarkıcı.
haber için;
http://www.haberler.com/p...se-3-saat-direndi-haberi/
çocuklara yazık..
haber için;
çocuklara yazık..
gene hastaneye kaldırılan şarkıcı.
haber için;
çocuklara yazık..
haber için;
çocuklara yazık..
(bkz: leave britney alone)
dünyanın en itici kadını.
seksenlilerin ergenlik dönemine ışık tutmuş efsane hatun kişisi, umarız eski formuna geri dönüp içine düştüğü bataktan biran önce sıyrılır.
(bkz: sapık)
sonunda sohreti, parayi ve yanlis evlilikleri kaldiramayip, hazin bir sonla dunyadaki butun cinleri kafasina toparlamis unlu kisi.
Chris Crocker gibi bir fana sahip oldugu için onur duyması gereken kadın * http://www.youtube.com/watch?v=LWSjUe0FyxQ
Yuvasını dağıtan, kimilerine göre intiharın eşiğinde olarak görülen, Paris Hilton'u dost edinerek gırtlağa kadar batağa saplanan seksi şarkıcı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar