bugün
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- cumartesi kahvaltısı5
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller3
- sözlükte ne değişti5
- evliliği zorlaştırmak2
- at eti yiyen gay2
- intihar düşüncesi4
- insan olmaya ceyrek kala11
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- zalbert ramstein6
- uludağ itiraf17
- ölümden korkuyor musunuz12
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- queen feristah15
- hafızayı sildirmek7
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- hava su ateş toprak2
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- bara giden erkeğin asıl amacı7
- türkşad kunthan uçuk2
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- bir bela geliyor28
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu43
- hoşlanılan kızın küçük erkek kardeşi2
- işiniz gücünüz yok mu11
- anneanne2
- twitter hassasiyetçisi kadıköy feministi2
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- melatonin3
- gecenin şarkısı18
- ayıyla güreşmek7
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir kadın uğruna hayatını değiştirmek5
- ghost rider2
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay7
- erkekler neden evlenmek ister15
- fahiş fiyat soruşturmasında 40 tutuklama2
- apo'nun villası11
- kürdü sevin21
- sözlükten korkmak5
- açık oylayan favlayan msj atan nickaltı giren kız6
- kendin hakkında bir entry bırak9
- 195 kaslı pilot14
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- mazotun litresi 101 lira35
paul walker ın hızlı ve öfkeli filminde canlandırdığı hız manyağı polis memuru.
"ulen böyle polis olucan hea" dediğimiz karakter.
esprili ve hoşsohbet kişilik.
tanımam, tanıyanı da sevmem. *
yardım sever sözlük yazarımız. şeker gibi muhabbeti var, ayrıca nezaket kurallarını, konuşmasını gayet iyi bilen dost canlısı kişilik. iyiki tanımışım kendini.
tuzak olarak nitelendirdigim cekilislerden bir sey kazanan birisiyle tanisma dilegimin gerceklesmesini saglayan yazar. tesekkürler.
(#4717769) no lu entryde ki son bkz la beni benden almis olan yazar. zevkle okuyoruz.
senelerdir tanıdığım, silent hill hastası yolların ustası (GT5'te) drift manyağı (benim gibi) üslubu sokucu (laf) kişilik. En iyi net arkadaşlarımdan biridir kendileri...
5 yasimdan beri cogu aksiyona beraber girdigim kisi. yakin zamanda askere gitmesi muhtemel, gidisindan opulesi insan...
(#7508780) girisi ile kızların sazan olduğunu iddia etmiş yazardır.
(bkz: 2e)
edit: aynı zamanda amatör anketör'müş. yanlız bazı şeyleri yanlış biliyor. anketörlük sandığın gibi bir şey değil. anket yapana anketör denir. gördüğü çubukların üstüne oturana değil. seni kandırmışlar.
edit: aynı zamanda amatör anketör'müş. yanlız bazı şeyleri yanlış biliyor. anketörlük sandığın gibi bir şey değil. anket yapana anketör denir. gördüğü çubukların üstüne oturana değil. seni kandırmışlar.
sen çok yanlış geldin diyen yazar.
lafı çok fena oturtan yazar.
öyle bi oturtan ki entry sildiren yazar.
entrysini silince hışmından kurtulabileceğini sanıp, acısını bir saat sonra kusmaya çalışan ezik sekizinci nesil veletlere de kapağı bedavasıyla koyan yazar:
görsel
aklın varsa bunu da silersin diyen yazar.
lafı çok fena oturtan yazar.
öyle bi oturtan ki entry sildiren yazar.
entrysini silince hışmından kurtulabileceğini sanıp, acısını bir saat sonra kusmaya çalışan ezik sekizinci nesil veletlere de kapağı bedavasıyla koyan yazar:
görsel
aklın varsa bunu da silersin diyen yazar.
(#15849853) sahip olduğu topluluğun farkında olmayan dır.
içinde bulunduğu topluluğu iyi bilen yazar. taksim'de converse giyip slogan atan 3-5 komünist var diye türkiye'yi komünist bi ülke sanacak kadar salak, ve komünist bi ülke olmasını bekleyerek hayaller kuracak kadar gerizekalı değildir.
sabaha karşı osuruktan nem kapıp dağa çıkan kürtleri başlık başlık üşenmeden incelemiştir.*
kürt başlıklarının bokunu çıkartmış yazar.
yeter la.
yeter la.
anladık kürtler dağa çıkıyor ottan boktan be dostum denilesi yazar.
kürtlerin dağa çıkma sebeplerini, içinde bulunduğu toplumun dinamiklerini harmanlayarak, insan haklarının evrenselliği ve eşitlikleri özümseyerek açtığı başlıklarla kanıtlayan çağın ötesindeki yazar.
(bkz: karakter sınırına takılınca dağa çıkan kürt)
(bkz: counter da öç yapmayı unutunca dağa çıkan kürt)
(bkz: karakter sınırına takılınca dağa çıkan kürt)
(bkz: counter da öç yapmayı unutunca dağa çıkan kürt)
başka meşgale bulamadığından sol frame'e çıkan yazar.
politik olarak got buyutme sirasinda es kaza burjuva medyasinin haber bultenlerinde izlediklerinden ve kahvede okeye dorduncu beklerken goz gezdirdigi burjuva gazetelerinde okuduklarindan baska herhangi bir bilgi, özfikir sahibi olmayan, turkiye cumhuriyetinde konu uzerine konustugunuzda yaklasik 40milyon insanin verecegi cevaptan, kuracagi cumleden farkli tek bi cumle kuramayacak olan, ama bu cogunlugun haklilik yanilgisinin girdabina kapildigi icin bahsini ettigi konular hakkinda ciddi birikim ve bilgiler temelinde konusabilme ihtimalini zaten yokedip akli sira mizah yapan, sol frame kirleten yazar.
bir kaç edit yaptım ama olmadı, silip baştan yazmak en doğrusu gibi geldi. küçük bi yanlış anlamadan dolayı hafiften tartıştığım yazardır. ki tartışma kavga şeklinde değil karşılıklı dert anlatma şeklindedir. *
haklılığını farketmemi sağladığı için sağolsundur. entrylerini takip edeceğim kişidir ayrıca, zira iyi yazıyor.
haklılığını farketmemi sağladığı için sağolsundur. entrylerini takip edeceğim kişidir ayrıca, zira iyi yazıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar