/20
35 yaşında ki hali benim 20 yaşındaki halimden bile daha genç duran tarihin en şanslı kişilerinden biri olan aktör.işte bunlar hep genetik:
görsel
Bana göre yaşayan en yakışıklı erkektir.
Reklam filminden bir kare. Angelina bunu bir beş yıl daha boşamaz. Bana yar olmadı başkasına da olmasın diye. Para filan hikaye bence. Geç karşısına bir ömür izle.
görsel
Çaylak olma sebebihohaha.
Sana yakışıklı diyenin aklına ....
yüz tanımama hastalığına yakalanmış. arkadaşları kendine inanmıyormuş . bu yüzden hep evde takılıyormuş.
etek giymiş amk.

görsel
Çuval giyse beğenirim ama eteğini beğenmedim. Üzgünüm aşkitom.
Yaşlandıkça sıyırdı bu da.
Her şeyi yıkandıysa demek ki angelina jolie'nin eteklerinden birini giyivermiş.
40 derece sıcakta etek giymesi kabul edilebilir belki. adam bu sıcakta bot giymiş kimsenin umurunda değil.
Canım benim ya. Etek bile yakışmış. Cihangir kızları gibi olmuş ama fıstık fıstık.
şu etek bile karizmasını söndürememiş ya...
Kadir inanır bile komser sekspir filminde etek giydi .Brad Pitt giymiş çok mu?
"Allied" filminde büyüdükçe büyüyen sadece hübsch -güzel olmayıp adam gibi de bir aktör olan adam.

Fury filminde de harika oynamıştır kendisi.

2.dünya savaşıyla ilgili yapıtlara çok yakıştığı bir gerçektir.
ingiltere'de hava çok sıcak ama haklı.
Bu haliyle bile basabilir bana aşk adammmmm..
bugün doğum günü. 59 dedi.
bu nasıl 59 ya. geçen gün kardeşimle eminem'in yaşını tartıştık yaklaşık on dakika. o diyor ki; "hakikaten 50 yaşında" ben diyorum ki; "30'dur saçmalıyosun ne 50'si." bazı insanların pezevenk rahatlığında bir genetiği vardır.
fight club’da alfa
görsel
ah benim iki gözümün çiçeği, sözlük kariyemde çaylaklık yeme sebebim.
yaşlandıkça salak saçma filmlerde oynamaya başladı. sosyal hayatında yaptığı abuklukları saymıyorum bile. etek giyip film galasına gitmek nedir aq. sen 60 yaşındasın. biraz ağır ol be.
105 yaşındaki komşunun eski evinde kira ödemeden yaşamasına izin vermiş.
2020'lerde birçok erkeğin yerinde olmak istediği aktör.
(#46699081)
© copyright 2005 - 2026