bugün
- şirinler köyüne yeni şirin12
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi8
- arkadaşlar bakar mısınız10
- kemal kılıçdaroğlu13
- nataşalara para yedirmek7
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- chp'nin hali ne olacak55
- en iyi antidepresan16
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn14
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- true'nin akp'ye oy vermesi2
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- true nickli yazar4
- kedi10
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- trendyol2
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- şirineyi kim sikiyor sorunsalı3
- true denen arkadaş6
- platonik aşk3
- son gammaz bukucu2
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- şirin babanın sakalı rahmani mi şeytani mi sorunu2
- neden yalnızsın6
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- bir şeyler söyle3
- şahıs şirketi nasıl kurulur3
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek2
- haziranda üşümek2
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı2
- panik atak2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- fatih terim3
- babanın ölmesi7
- true denilen yazar18
- cemil meriç'in anılması3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- chp lüleburgaz mitingi2
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- mozart'ın sektörden uzaklaşma nedeni2
- diyanetin abd'deki villaları15
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- naber lan göt diye mesaj atan kız3
- iğrenç bulup ama genede bağımlılık şeyler3
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- aylık 342 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- erkeksii bayan buse6
anksiyete, panik atak, depersonalizasyon ve derealizasyon gibi berbat sonuçlara yol açan madde. Facede bu durumdan muzdarip bonzai mağduru birkaç arkadaşım var.
(#18640225)
dedim dedim dinlemediniz noldu şimdi. inşaatta çalılıkta dereboyunda bi başına içersen ölürsün aga.
dedim dedim dinlemediniz noldu şimdi. inşaatta çalılıkta dereboyunda bi başına içersen ölürsün aga.
şu görüntülerden sonra içen varsa cidden gerizekalıdır.
https://www.facebook.com/...6012043223194&fref=nf
https://www.facebook.com/...6012043223194&fref=nf
--spoiler--
pau hop biladerr zarbolar geliyo (polisler) salağa yat bilaadeeerr.
--spoiler--
paylaşalımda şurda sabah sabah kopun amk. *
https://www.youtube.com/watch?v=gKtpvE-ULcQ
bonus: patlamalık isteyenlere "yabıştır gelsin haccııı" https://www.youtube.com/watch?v=M9__dRT1MPs asdfggh.
pau hop biladerr zarbolar geliyo (polisler) salağa yat bilaadeeerr.
--spoiler--
paylaşalımda şurda sabah sabah kopun amk. *
https://www.youtube.com/watch?v=gKtpvE-ULcQ
bonus: patlamalık isteyenlere "yabıştır gelsin haccııı" https://www.youtube.com/watch?v=M9__dRT1MPs asdfggh.
Fsm de bir perdeci .
son zamanlarda çoğu sözlükte bu uyuşturucunun reklamı yapılıyor. bilen de bilmeyen de hakkında yorumlar yaparak bonzai başlığını sol framede tutuyor. hayır amaç ne anlamış değilim. satıcı mısınız lan siz. ramazan ayındayız hem.
yıldızları sayıdırır.
kuzenimin malesef kullandığı, ve annesinin sırf siciline işler diye onu düşünerek hastaneye bile götürmemesi ile sonuçlara yol açan bir tür uyuşturucudur. temin etmesi kolay ve az maliyetliymiş. fakat aşırı kullananlarda, tıpkı kuzenimde olduğu gibi , ciltlerinden kötü kötü yaralara yol açıyor. gözleri resmen uyuşturucu kullandıklarını söylüyor...
ben bunu bira markası sanıyordum çok cahilim,babam açıkladı uyuşturucuymuş.
bir ot degil kimyasaldir.
son zamanlarda kullanımı patlamış, sentetik uyuşturucu, ultra zararlı madde.
birileri buralarda "ya herkes kullanmış ya da kullanan bi arkadaşı var bu nasıl oluyor hede hödö" diyor ama eğer üniversite öğrencisiyseniz bu durum maalesef ki kaçınılmaz. ya da ben öyle bir yere denk geldim ki herkes müptezel. her neyse konu dağılmasın, ben değil bonzai sigara bile kullanmayan bir insanım ama dediğim gibi etrafımdan çok duyuyorum. bu bonzai denen meret çoğu insana tövbe ettirmiş, kimilerini hastanelik etmiş, kimilerini "ölcem ben" tribine sokmuş, bağırttırmış, ağlatmış hatta öldürmüş.
içmeyin arkadaşlar, etrafınızdakileri de dinlemeyin, bir kere de olsa içmeyin işte. canınız bu kadar ucuz değil.
birileri buralarda "ya herkes kullanmış ya da kullanan bi arkadaşı var bu nasıl oluyor hede hödö" diyor ama eğer üniversite öğrencisiyseniz bu durum maalesef ki kaçınılmaz. ya da ben öyle bir yere denk geldim ki herkes müptezel. her neyse konu dağılmasın, ben değil bonzai sigara bile kullanmayan bir insanım ama dediğim gibi etrafımdan çok duyuyorum. bu bonzai denen meret çoğu insana tövbe ettirmiş, kimilerini hastanelik etmiş, kimilerini "ölcem ben" tribine sokmuş, bağırttırmış, ağlatmış hatta öldürmüş.
içmeyin arkadaşlar, etrafınızdakileri de dinlemeyin, bir kere de olsa içmeyin işte. canınız bu kadar ucuz değil.
kahrolası, pislik bir madde.
insanların hayatlarını söndürüyor. herşey çok güzel, herşey çok yeni.
insanların hayatlarını söndürüyor. herşey çok güzel, herşey çok yeni.
satıcılarının da kullanıcılarının da zavallı olduğu bir uyuşturucudur.
Olmek isteyen icsin.
Ot satislarini dusurdugu ve birilerinin ekmegini kestigi için, genellikle çingeneler tarafından zırt pırt protesto edilen öldürücü kimyasal.
toplumların yeni afyonudur.
Bazı arkadaşlar bunu bira markası sanıyormuş.
O ne ki, bana 3-4 gün öncesinden bonzai ne deseler, tatil adası falan diye tahminde bulunurdum.
Düşünün o kadar cahilim. Ama cahilliğin böylesine can kurban diyorum. En azından zararlı alışkanlıklara meylim yok, haberim yok. Tabi sadece şimdilik.
içmeyin, içirtmeyin, içirteni de s*kin..!
O ne ki, bana 3-4 gün öncesinden bonzai ne deseler, tatil adası falan diye tahminde bulunurdum.
Düşünün o kadar cahilim. Ama cahilliğin böylesine can kurban diyorum. En azından zararlı alışkanlıklara meylim yok, haberim yok. Tabi sadece şimdilik.
içmeyin, içirtmeyin, içirteni de s*kin..!
yaramıyorsa içmeyeceksin . *
şu sıralar oldukça revaçta olan hede.
Uyuşturuculardan daha etkili ve tehlikeli bir uyuşturucu türü. Ölmek isteyen içebilir
Bonzai esrara benzemez kubara benzemez repliği ile akla kazınan madde. Türkiyedeki kullanımının yüzde 75i marmara bölgesinde imiş.
sultanbeyli'de geçen haftasonu 4 tane daha gencin yaşamını yitirmesine sebep olan uyuşturucu madde. bana bir şey olmaz demeyin, uzak durun.
yeni nesil uyuşturucu madde.
Öldürücüdür.
Öldürücüdür.
güncel Önemli Başlıklar