bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
(bkz: teyze)
feçes de denir.
Argoda kafa yapmayan esrar.
(bkz: Uludağ sözlük)
(bkz: Dışkı)
işe yaramaz.
biz bok muyuz
yoksa biz
boklu muyuz.
dedi şair..
yoksa biz
boklu muyuz.
dedi şair..
arkadan çıkıyor.
alın size alaturka tuvalette bok. biraz dağınık ama idare edin artık.
http://instagram.com/p/v4a9mmqZ-A/
http://instagram.com/p/v4a9mmqZ-A/
sözlük orospularının yediği.
üstüne basıp merdivenden düştüm mk. Oç lar amaç ne ya, sikcem nerde yaşıyoz.
"Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı anlamında kısaltıldığını öğreneli 2 veya 3 dakika oldu.
sözlüğü terk etmeden evvel son, biraz kokulu ve tek faydalı entrymi na şu başlığa girmek istedim. alın öğrenin lan.
hoşçakalın madem.
görsel
hoşçakalın madem.
görsel
Besinlerin oksitlenmiş kalıntısı.
hep neyzen tevfik'in mısralarını hatırlatır:
Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.
Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni sıçar iken
Yanlışlıkla doğurmuş.
Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.
Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni sıçar iken
Yanlışlıkla doğurmuş.
eski türkçe bir kelimedir. esas olarak ekmek küfü, bakir pasi anlamında kullanilmis, insan dişkisi anlamı ise oguzlarda kullanilmis, günümüze ulasmistir.
ayrıca doğal bir sesin bir nesneye tanimlanmasi hususunda en iyi örnektir. bir şeyden igrenildiginde böhh sesi cikartilir. muhtemelen bu sözcüğün kökeni de buradan gelmiştir.
ayrıca doğal bir sesin bir nesneye tanimlanmasi hususunda en iyi örnektir. bir şeyden igrenildiginde böhh sesi cikartilir. muhtemelen bu sözcüğün kökeni de buradan gelmiştir.
Tazesi kötü olanlar sıralamamda üçüncü sıradadır bok. ilki şaraptır,tazesi bir boka benzemez. ikinci tazesi out arkadaşım peynirdir efendim. Peynir dediğininin eskisi makbuldur. Tazesi çökelekten hallicedir. Boka gelince tazesine yanaşılmaz, kokar, bulaşır varsa yoksa beklemişi kurumuşu olacak, tezekleşecek. Ev de yaparsın tezekle: bir kat tezek bir kat tuğla...Sobada da yakarsın. Ahh ulan bok ahhh. Not: kabızım
besinlerin oksitlenmiş kalıntısı.
Bizim birlikte olmamız için bir sebep söyle abuzer:
ikimizde bok sıçıyoruz
Aşkımmmm.
ikimizde bok sıçıyoruz
Aşkımmmm.
pis kokar. yenilmez. Yemeyiniz.
sicrattigi suyun popoyu islatmasi rahatsiz edicidir. tuvalet tipi ne olursa olsun dusen kaka bir miktar su sicratir yukari dogru. bazi fiziksel kosullarin etkisiyle sicrayan su popoya ulasir. o an kakasini yapan kisi kendinden tiksinir ve tonla tuvalet kagidi kullanir.
bu durumdan kurtulmak icin basvuralan bazi yontemler faydasizdir. mesela, popoyu daha yukari kaldirilarak kaka popo ile tuvalet deligi arasindaki atmosfere birakilir. ancak bu durum tam bir epic fail ornegi olur. cunku popo daha yukarda oldugu icin kaka parcasi suya ulasinca hizi normalden daha yuksektir. bu yuksek hiz tuvalet suyunu daha da yukari sicratir ve popo yine de islanir.
bunun tersini yapacak olursaniz, yani popoyu alcakta tutup kakayi birakirsaniz yine amaciniza ulasamazsiniz. her ne kadar su kakanin carpma etkisiyle az sicrasa da popo asagida oldugu icin islanmaktan kurtulamaz
bu isten kurtulmanin tek yolu kaka parcasi popodan kurtuldugu an popoyu yukari kaldirmaktir. ancak bunda zamanlama cok onemlidir. ve yeteri tecrube edinmeden yapilirsa bu eylem kaka istemedigimiz yerlere dusebilir. aman dikkat diyelim !!!
bu durumdan kurtulmak icin basvuralan bazi yontemler faydasizdir. mesela, popoyu daha yukari kaldirilarak kaka popo ile tuvalet deligi arasindaki atmosfere birakilir. ancak bu durum tam bir epic fail ornegi olur. cunku popo daha yukarda oldugu icin kaka parcasi suya ulasinca hizi normalden daha yuksektir. bu yuksek hiz tuvalet suyunu daha da yukari sicratir ve popo yine de islanir.
bunun tersini yapacak olursaniz, yani popoyu alcakta tutup kakayi birakirsaniz yine amaciniza ulasamazsiniz. her ne kadar su kakanin carpma etkisiyle az sicrasa da popo asagida oldugu icin islanmaktan kurtulamaz
bu isten kurtulmanin tek yolu kaka parcasi popodan kurtuldugu an popoyu yukari kaldirmaktir. ancak bunda zamanlama cok onemlidir. ve yeteri tecrube edinmeden yapilirsa bu eylem kaka istemedigimiz yerlere dusebilir. aman dikkat diyelim !!!
Kaka, besinlerin oksitlenmiş kalıntısının kısaltılmış halidir.
porç diyerek patlayarak bir götten çıkarsa bu likit boka ishal denilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar