bugün
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı6
- sevgiliyi 1 yıllığına kiralamak7
- ekşi sözlük14
- ctrlx4
- tai lung24
- salma hayek seksiliği7
- sözlüğe erkek yağması3
- kazak erkekleri3
- kankanın dekoltesine bakmamak5
- çeçen erkekleri4
- güneş sistemi nde kaç gezegen var6
- sudekiray sözlüğün en güzel kızıdır2
- şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılmayan insan5
- musa mı haklıydı firavun mu5
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- montenegro erkekleri2
- yunan erkeği2
- filipinli2
- çinli erkek3
- fusya semsiyeli yabanci10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması5
- kolombiyalı erkekler2
- gürsel tekin7
- arap erkekleri2
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- japon erkekleri2
- tımarhane3
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması5
- hint erkekleri2
- dr2
- brezilyalı erkekler2
- taylandlı erkekler2
- spor yapmayan erkek13
- demokratik kongo cumhuriyeti10
- gece gece canı erkek çeken kezo2
- 2026 dünya kupası40
- tai lungun semsiyeli olması5
- winrar2
- true ben hazırım bu gece gel beni kaçır4
- türklerin zeka seviyesinin düşük olması4
- kemal kılıçdaroğlu9
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- futbol33
- pandela28
- kongo cumhuriyeti milli futbol takımı3
- natalie portmanın bütün yapımlarını izlemek2
- şükür sebepleriniz4
- dünya20
- gürcülerin medeniyete katkıları3
- büyüyünce ne olacaksın4
entry'ler (107)
taharet musluğu tam olarak deliğe fışkırtmıyorda ona bir el atıver.
yaşamsal reflekslerini gerçekleştirmekten farksız olan bilinçsiz eylemdir.
egolu insandır,at gözlüklünün önde gidenidir.büyüyememiş hayatın gerçeklerini kavrayamamış şahısdır.
ne olarak doğduğun değil ne olarak yaşadığındır.bu dünyada insanlığa,vatana,millete,etrafını bir adım ileriye götürmek için doğru tavır ve davranışlar sergileyen insanlığa hizmet etmiş herhangi bir etnik kökenini gözetmem.fakat ayrılıkçı türk milletine hakaret niteliğinde en ufak bir düşünceye tahammülüm yoktur.bu yüzden kürt doğmak falan önemsizdir.adam gibi yaşayan herkese bu dünyada huzur vardır.
taş olsan erirdim avuçlarında,bal olsam çökerdim bakışlarında..
https://www.youtube.com/watch?v=DD1znKK7vis
https://www.youtube.com/watch?v=DD1znKK7vis
doğum tarihi sorulunca mış diyen kadını hatırlatır bana.
koladır,kesinlikle bir doritos peynir misali efsane ikili.
çapala çupala.
zamanında ingilizlerin gazına gelip isyan eden kürtlere toprak verelim diyen damat feritten farksızdır bunu diyen arkadaşlar.cahildir,korkaktır,eblehtir,pısırıktır.asla türk olmayan kansızın tekidir.
odasında bile kıl var diyen arkadaş kezba nın neden odasına kadar girmiş ola ki diye sorduran başlıktır.
gavat sözcüğü kavad sözcüğünden daha doğrusu kavad isimli iran şahından gelmektedir.mazdek isimli kominist paylaşımcı bir arkadaşa karısını sunarak paylaşımın ne kadar güzel olduğunu halkına anlatmaya çalışan fakat akhunların dayanamayıp bize vermedin elin mazdekine mi veriyorsun karıyı diyerek gelip 20000 * kişiyi öldürmesi pezevenk anlamına gelen kavad sözcüğü günümüze akhunların bir mirasıdır.
çapala çupala.
kazıttırmaktan arka lastiği eriyen bisiklet misali ön lastiği arkaya takıp yola devam etmek gibi.
dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan en yaşanılası şehrini görmemiş insandır.
çoğunluk olup azınlığı ezmek değildir.taşşağını koyduğun yerden buloff diye çıkan sesle dağılan küçük vasıfsız beyni çalışmayan binlerce yıl yaşadığı toprakta hak sahibi olarak tek bir devlet bile kuramayan belli bir etnik kökeni dışlamaktır.
diyorsanız ki sen azınlık olsaydın ne yapardın.bunu diyenler türklerin tarihlerine iyi baksınlar.kurak toprakları terk edip borumuzu başka yerlerde öttürmek için kalabalık çin den uzaklaşıp buralara gelmişiz.
velhasıl kelam.türk ırkı göt yalamaz.yeri gelir kürşad gibi saray basar 40 kişiyle yeri gelir 2 milyon nüfusla 60 milyonu haraca bağlar metehan gibi yeri gelir kök söktürür avrupaya atilla gibi.taşşak varsa çıkar savaşırsın eğer yoksa köpekler gibi kuyruğunu kıstırır defolur gidersin çorak topraklara.
diyorsanız ki sen azınlık olsaydın ne yapardın.bunu diyenler türklerin tarihlerine iyi baksınlar.kurak toprakları terk edip borumuzu başka yerlerde öttürmek için kalabalık çin den uzaklaşıp buralara gelmişiz.
velhasıl kelam.türk ırkı göt yalamaz.yeri gelir kürşad gibi saray basar 40 kişiyle yeri gelir 2 milyon nüfusla 60 milyonu haraca bağlar metehan gibi yeri gelir kök söktürür avrupaya atilla gibi.taşşak varsa çıkar savaşırsın eğer yoksa köpekler gibi kuyruğunu kıstırır defolur gidersin çorak topraklara.
gelenek ve görenek diye bir şey vardır.başta türk kültürünü oluşturan etmenler vardır.bunlara töre denir.ailelerimizin ve atalarımızın geleneklerini hiçe saymak biraz afedersiniz ama yobazlıktır.şimdi bana yobaz der bu cahiller.deistim kardeşim siz biraz kendinize çeki düzen verin modern olmaya çalışırken benliğinizi unutmayınız.