bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek13
- sude sendromu9
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- yagmurcu3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- bir şeyler söyle2
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- ey insan3
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- samed agirbas3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- euro 20163
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- mauro icardi13
- dindarların çoğunun fakir olması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sarapci koala58
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- akrostişli şiir6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıfır atık vakfı3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- bayern münih2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dün gece ne oldu13
- claudian clouds4
- devlet bahçeli2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
blowjob > handjob.
(bkz: oral sex)
cnbc-e nin; flüt çalmak, üflemeli çalgı diye çevirdiği, zevk dolu hadisedir.
işsizlikten iyidir.
fena halde zevklidir...
Amerikalilarin en guzel yaptigi is.Garanti #1
(bkz: faydalı başlıklar)
bir çok erkek tarafından ara sırada olsa özlenir. lakin erkeksin işte özlüyorsun kalkıyorsun başka bir şey yapamıyorsun.
oral seksin, aşk olmadan yapılanıdır.
(bkz: ağızdan sikiş)
(bkz: bilocan)
(img:#264140)
(img:#264140)
farklı örnekleri için,
http://on.fb.me/KhH8AX
http://on.fb.me/KhH8AX
handjob ile birlikte yapılanı makbuldür.
hülya avşar ile ilgii bir şehir efsanesi vardır. kutlu ataman ile hülya avşar arasında iki genç kız filminin çekim aşamasında yaşanmıştır.
Bana, bu filmde sizi şaşırtan şeyi söyler misiniz?
Kutluğ Ataman: Hülya Avşar'ın oral seks yaptığı sahneyi kabul etmesi! En çok buna şaşırdım.
Nasıl ikna ettiniz?
Kutluğ A.: Hülya Avşar senaryoyu okumuş. Bir kafede buluşmuşuz. Kabul edip etmeyeceği belli değil. Filmin başında da bir kalantorla Leman karakterinin (Hülya Avşar'ın oynadığı) seks sahnesi var. Sevişme diyemem, daha çok bir seks sahnesi! Ağır çalışma! Oral seks yapıyorlar.
Eee?
Kutluğ A.: "Merhaba, merhaba." Oturduk. "Kutluğ bey" dedi "bu blopjob (blow job'u yani oral seksi kastediyor) mu ne diyorlar. Siz bu blopjob'dan koymuşsunuz. Bu benim bildiğim bir şey değil. Nasıl yapılacağını bilmem. Bunu bana göstereceksiniz, değil mi" dedi. Ben tabii kaldım. Beni tiye mi alıyor diye bakıyorum. "Bunca zaman, hayalimde hep Hülya Avşar'la konuşmak vardı. Sonunda da bu şansı yakaladım. Aklıma her şey gelirdi ama konuşacağımız ilk konunun oral seks olacağı asla gelmezdi" dedim.
Bana, bu filmde sizi şaşırtan şeyi söyler misiniz?
Kutluğ Ataman: Hülya Avşar'ın oral seks yaptığı sahneyi kabul etmesi! En çok buna şaşırdım.
Nasıl ikna ettiniz?
Kutluğ A.: Hülya Avşar senaryoyu okumuş. Bir kafede buluşmuşuz. Kabul edip etmeyeceği belli değil. Filmin başında da bir kalantorla Leman karakterinin (Hülya Avşar'ın oynadığı) seks sahnesi var. Sevişme diyemem, daha çok bir seks sahnesi! Ağır çalışma! Oral seks yapıyorlar.
Eee?
Kutluğ A.: "Merhaba, merhaba." Oturduk. "Kutluğ bey" dedi "bu blopjob (blow job'u yani oral seksi kastediyor) mu ne diyorlar. Siz bu blopjob'dan koymuşsunuz. Bu benim bildiğim bir şey değil. Nasıl yapılacağını bilmem. Bunu bana göstereceksiniz, değil mi" dedi. Ben tabii kaldım. Beni tiye mi alıyor diye bakıyorum. "Bunca zaman, hayalimde hep Hülya Avşar'la konuşmak vardı. Sonunda da bu şansı yakaladım. Aklıma her şey gelirdi ama konuşacağımız ilk konunun oral seks olacağı asla gelmezdi" dedim.
takside öne oturan kız yolludur tespiti sırasında araya sıkıştırılandır.
yapan şahısında olayı iyi kavrayıp özümsemesi lazım zira malum organda uyuşukluk olursa yapılan eylemden keyif almadığınız gibi ikinci etapa geçemezsiniz.
kahlua ve baileys karışımı bir içkidir. küçük bir bardağın altına kahlua, üstüne de karışmayacak şekilde baileys koyulur. genellikle alevli biçimde servis edilir. shot olarak kısa sürede içilmesi makbuldür.
restoran vb. yerlerde masa altından yapılanı bir harikadır.
bol tükürüklüsü tercih edilendir.
yapabilen kız kolay kolay bulunmaz. ben hiç denk gelmedim dişleriyle yara bırakmayanını.
bir çeşit oral seks.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar