bugün

/14
Adini sol frame de görünce korkutan şarkıcıdır. Sayet cinselliğin sapık sigliginda kaybolmuş sözlük yazarlarının arasında, onu dinleyen insanların olması çok sevindirici.
Sanırım degirmenler sarkısı dinledigim en güzel türkce sarkı. Daha ne diyeyim sanatçısıdır.
datça'da vereceği konserin iptal edilmesiyle, hayal kırıklığı yaratan müzisyen.
bir boşver diyecektik hayıflanarak, artık iptal üzerine boşver diyebiliyoruz. boşvereceksin hayatı.
Nasıl da güzel bir kadındır. Nasıl da güzel sesi vardır. Balıkesir'i, aşk bu değil'i ve Çığlık Çığlığa'yı muhteşem söylemiştir.
bir yerlerde duyduğumda sesini üzüldüğüm sanatçı. istiyorum ki sadece ben biliyim sadece ben dinliyen olayım bu sesi. Böyle bir kıymet gözümde. şarkıcı değil komple bir sanatçı. abla sen geç o kanunun başına sabahlara kadar dinlemeyen adam değil seni.
Bayık bir kadın. Birbirinin aynısı sese sahip diğer iki kadınla birlikte (jehan barbur, ceylan ertem) bülent ortaçgil himayesinde ortaya çıktı.
Başkaları değil sadece ben dinlesem keşke dediğim, böyle bir kıskançlıkla sevdiğim insan.
gönlü çok büyük insan. güzel yürekli kadın.
30 eylül salı günü passage deki konserine yanıma arkadaş bulursam gitmek istediğim güzel sesli kadın. biletler benden.
ilk olarak hüsnü arkan'la hoşgeldin parçasını dinlediğim kendisiyle biraz geç tanıştığım muhteşem ses.
çığlık çığlığa delikanlı bir kadın!
hala bu sesi dinlememis arkadaşlar var. hosgeldin parcasiyla baslamalarini tavsiye ederim.
türkiye'de dinlenilesi nadir kişilerdendir. sesini bülent ortaçgil ile birleştirip sarhoş olabilirsiniz.
Ask
Bu degil
Yap ma gu zel.
Gece gece beni hüzünlendiren...

Cok özlemişim seni dinlemeyi.
iyi ki var, sığınağım.
iyi geceler sesim, dinlemeden asla..

https://www.youtube.com/watch?v=ad6nm_EcoP4
söylenene göre, dinleyicileriyle fotoğraf çektirmeyen aynı zaman da cd leri de imzalamayan müzisyen. kişisel prensiplere alışkın değildir bizim toplum ama fena olmamış bu...
aşk bu değil şarkısından tanımlayacak olursak birsen tezer'i : "sen insanı öldürürsün" ...

çok büyük bi ses, çok çok büyük ve çok çok iyi.
iyi ki müzik var derdirten, sesiyle dünyamı değiştiren hatun.
Canlı dinleyin ki kulağınız arınsın.
(bkz: hoşgeldin)

sesi insana huzur veren ve hoşgeldin parçasını harika seslendiren isim..

--spoiler--
bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim.
--spoiler--
Bülent Ortaçgil ile yaptığı kimseye anlamadım şarkısının düetinde, beni alıp başka dünyalara götüren, ince ruhlu, güzel sesli, anaç müzisyen.
https://www.youtube.com/watch?v=AtYmhMisT5s
Aşk yaşanılası sese sahip hatun kişi.
ülkece caz müziğe yabancı olmamızdan ötürü gereken değeri vermediğimiz sanatçı.
© copyright 2005 - 2026