söyleyince ruh okşayan isim.en azından behlülün.
aşk-ı memnu dizisinde canlandırılan bir karakter. finalde ölmüştür ve çok şükürdür. **
Üzüldüm.Mekanı cennet olsun.Deniz kenarında mezarı da var artistin.
erimiş kaşar.
portakalının gitmesine üzüldüğüm bayan. lan kafana sıksaydınya. niye bozuyorsun mahsulleri.
beren saat'e yapışan rol.
bitter acı çikolata seven adnanın mutfakta yatakta sokakta bir b*ku olmayan ortak eşi.
müjde ar ın yanında solda sıfır maalesef.
sen ziyagilsin buyuk dusun.
gelecekte şayet bir kızım olursa ona vereceğim isimdir.
(bkz: parça tesirli orospu)
geçenlerde torunumun bende isterim dediği karakter.
(bkz: ne torunu lan)
geçtiğimiz günler de bir öğrencimin
- keşke bitter çikolatanın adı bihter çikolata olsaydı, yemesi daha zevkli olurdu,
dediği dizi karakteri.
romandaki 17-18 yaşında bir kızdır.
o kadar sinirlenmeye gelmez.

bu arada halid ziya gibi, reşat nuri'nin bu ergen kızlarla alıp veremediği nedir blemiyorum ama diğer romanlarına da bir göz atın.
özellikle de akşam güneşi.
ask-i memnu dizisi sayesinde popülerligi artan isimlerden bir tanesi.
çok güzel bi kadın , aslında çıtı pıtı bbir hanım olmasına rağmen bu dizide ki reşat nuri sağolsun kılıktan kılığa girmiştir. normal dizilerde bihteri saymayan türk halkı nedense aşkı memnu da kendisini görmeye başlamıştır...
semra hanım gibi bir kaynana gereksinimi duyan daldan dala olan bir dizideki karakter.
erkeklerde stockholm sendromu yaratan ednan bey için o diziyi izleyen erkek sayısının giderek artmasına neden olan hatun, çünkü artık kadınaların örnek aldığı başat karakter kendisi.
bihterin küçüklüğü:
http://www.facebook.com/album.php?id=1330579504&aid=2005917&s=60&hash=d756c643d073b406bd232c11e0a47ba9#!/video/video.php?v=1383454699080
allahım bi kadın nasıl bu kadar itici olabilir? inanamıyorum... behlül e hamile değilim dediği sahnede yarabbim şu kadın geberse valla hiç üzülmem dedim. yuh be!

edit: bi daha varya izleyene altın veriyoruz deseler de izlemem.
hayır o değil bazıları bu kadına gerçekten tapabiliyor.
var o kapasite.
kocasını aldattığı yetmiyormuş gibi, hali hazırda nişanlı olan behlül e: benim yanımda olmanı istiyorum onun yanında değil. benim yanımda olmalısın. sen onun değil benimsin! diyen kadındır.
kadınların yüz karasıdır. şu dizi metni yazarları da isin cılkını çıkardı.

(bkz: yok daha neler).
bence güzel olan ama aşk-ı memnu yüzünden önyargılı yaklaşılan kız ismi.
''2009 uluslararası yılın çevreci motoru'' ödülüne layık görülmüş isim.
yapılan bir ankete göre kimsenin kızına koymak istemediği isim imiş.

neden acaba?
salak bi dizi sayesinde orospuluğun ve orospu ruhunun simgesi olmuştur. hani kucaktan kucağa...
© copyright 2005 - 2026