bugün
- uludağ sözlük size ne kattı10
- şarapçı koala yalnız değildir9
- bir kadının en zevk aldığı an5
- fusya semsiyeli yabanci14
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir5
- şarapçının birden tayyipçi olması4
- sarapci koala45
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- recep tayyip erdoğan8
- keşan3
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- çağla idi3
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- şarapçının mal varlığı9
- yazın anlamının kadın ayağı olması2
- hazret ktc2
- kıvırcık saç8
- tik tok2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- piercing takmanın zorluğu5
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- iktidarsız erkek2
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- serhat kılıç20
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- kelebek saç kesimi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- yalnız ölmek5
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- biraderitasyon2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tung tung tung sahur3
- bir bela geliyor11
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
Çanakkale’ye bağlı küçük ama nüfusu fazla bir ilçe.
insanlari kavgacı leş yobaz ve sapıktır. Klava adında bir tane Pub mevcuttur oraya gideyim dersenizde iki tane bira icin 100 Tl bırakır akıl sağlığınızı kaybedersiniz. ilçedeki yerlilerin en büyük eğlencesi ve sosyalligi elinde birayla arabayla 10-15 km turlamasadır ilçede ayık gezen neredeyse kimse yoktur. Ada mahallesi denilen yer Amerika’nın gangsta mahalleleri gibidir romanların mesken tuttuğu yerdir her pazar akşamları roman eğlencelerini havaya sıkılan tabanca sesleri duyarsınız.üniversite okumak icin en son tercih edilecek yerlerden biridir. Olsun ben merkeze giderim keyfime bakarım derseniz 40 TL yol parası ve 2 saatinizi yollarda heba edersiniz. Esnafı fırsatçıdır dikkat etmezseniz altınızdaki dona kadar alırlar, havası rüzgarlı sert ve soğuktur,ilçede özellikle kenar mahallerden birinde yaşıyorsanız kıyafetlerinize leş gibi kömür ve is kokusu siner,sabah işe okula giderken kahvaltı yapayım dersiniz dışarı çıktığınızda o ağır kokuyu alıp kusarsınız,Hirsiz 100lük motorlarıyla (#cg) ünlüdür. Her gün istisnanız 3-5 kişi çeşitli sebeplerden vefat eder ve tüm Biga halkına bu ilçenin çeşitli yerlerindeki anonslarla bangır bangır duyurulur.
insanlari kavgacı leş yobaz ve sapıktır. Klava adında bir tane Pub mevcuttur oraya gideyim dersenizde iki tane bira icin 100 Tl bırakır akıl sağlığınızı kaybedersiniz. ilçedeki yerlilerin en büyük eğlencesi ve sosyalligi elinde birayla arabayla 10-15 km turlamasadır ilçede ayık gezen neredeyse kimse yoktur. Ada mahallesi denilen yer Amerika’nın gangsta mahalleleri gibidir romanların mesken tuttuğu yerdir her pazar akşamları roman eğlencelerini havaya sıkılan tabanca sesleri duyarsınız.üniversite okumak icin en son tercih edilecek yerlerden biridir. Olsun ben merkeze giderim keyfime bakarım derseniz 40 TL yol parası ve 2 saatinizi yollarda heba edersiniz. Esnafı fırsatçıdır dikkat etmezseniz altınızdaki dona kadar alırlar, havası rüzgarlı sert ve soğuktur,ilçede özellikle kenar mahallerden birinde yaşıyorsanız kıyafetlerinize leş gibi kömür ve is kokusu siner,sabah işe okula giderken kahvaltı yapayım dersiniz dışarı çıktığınızda o ağır kokuyu alıp kusarsınız,Hirsiz 100lük motorlarıyla (#cg) ünlüdür. Her gün istisnanız 3-5 kişi çeşitli sebeplerden vefat eder ve tüm Biga halkına bu ilçenin çeşitli yerlerindeki anonslarla bangır bangır duyurulur.
(bkz: Karabiga) ile bir bağı var mı diye düşündüm.
Şehir merkezi 66 bin, köylerle 95 bin nüfuslu Çanakkale ilçesi. Bu yönüyle orta nüfuslu ilçe kategorisi ile büyük ilçe arasında bulunan tek çanakkale ilçesidir.
ilçe sınırlarının denize kıyısı olsa da şehir merkezi biraz daha iç kesimde kalmaktadır.
97 km ile çanakkale merkeze en uzak çanakkale ilçesidir.
Şirin, kendi halinde bir ilçedir.
Tam memur olup yerleşmelik. Sahil kasabaları gibi pahalı değil, ancak çok yakın. Doğası güzel.
Mis.
ilçe sınırlarının denize kıyısı olsa da şehir merkezi biraz daha iç kesimde kalmaktadır.
97 km ile çanakkale merkeze en uzak çanakkale ilçesidir.
Şirin, kendi halinde bir ilçedir.
Tam memur olup yerleşmelik. Sahil kasabaları gibi pahalı değil, ancak çok yakın. Doğası güzel.
Mis.
Çanakkale'nin asos'tan sonra ikinci güzel ilçesi olan denizi güzel ama fiyatları bir o kadar tuzlu ilçesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar