bugün

Pilipinas Got Talent diye tabir edilen bir yarışmada * Big Mouth tabiriyle anılan bir kadın sahnede yer alıyor ... Ahanda videosu :

http://www.timsah.com/Kis...oyleyen-kadin/eTQ0Q1MeJ2n

edit: çoktandır takip edenler olabilir ama ben rastgelerek bu videoyu ekledim..
Rumeli Hisarüstünde yeni açılan bir Hamburgerci. Porsiyonları gayet doyurucu. şimdilik favorim klasik Amerikan Burger.
çoğu kişinin sandığının aksine bir kadın değil, erkektir. bir insanın yapabileceği en iyi at taklidini yapan kişidir herhalde.
2.bölümdeyim. dizi aptal gibi hissettiriyor. belkide aptalımdır xd.
Ergenliği konu alan ve netflix'te yayınlanan komik çizgi dizi.
Yemek yerken veya çocuklarla yahut aileyle izlemeyin zorlanırsınız benden söylemesi.
(bkz: hormon canavarı)
Perfekto bi dizi jay'e bayılıyom. kime benziyor diye düşünüyodum brooklyn99 daki pimentoymuş.
Ön yargı ile başladığım, çerezlik niyetine giden animasyon dizi.
1 sene önce de ben entry atmışım en son ahahahah. 5.sezonu yayınlanan, ilk sezonlarında izlerken bu ne be ne ergence bir şey anca seks anca seks derken 5 sezonu devirdim üstüne yeni çıkan sezonu 1 günde erittim. Bu kadar bağlamasının sebebi bence bütün karakterlerin gelişimini ve büyüdüğünü izleyebiliyorsunuz dizide. ilk sezonda cinsellikleriyle tanışıyorlar ve sezonlar ilerledikçe ergen hayatına ve bizim şu an yetişkinlikte kullandığımız (bkz: nefret) (bkz: kaygı) (bkz: kıskançlık) (bkz: depresyon) gibi şeylerle tanışıyorlar ve yetişkinliğe doğru adım atıyorlar. Kaç sezon sürecek bilmiyorum ama üniversite zamanlarını görmek isterdim.