bugün

yedinci nesil çaylak.

yazılarında smiley kullanma alışkanlığını terketmesini, çaylaklığı süresince uludağ sözlük formatını tersten ezberleyip, bomba gibi bir yazar olarak gelmesini temenni ediyoruz.
kendisine noktadan başka noktalama işaretleri de kazandırılırsa çok bombastik olur gibi gelmekte.**
kısa, mizahlı ama öz konuşan * nesildaşımdır kendileri. hatta güldürürken düşündürebiliyor *. ayrıca hoş sohbet adamıdır.
güldürmektedir halihazırda. devam etsin, kolay gelsin.
bakınız vermeyi yazar olmakla eşdeğer zannediyorsa; daha çok yol alması gereken yazar. bundan başka; okuması, okuması ve yazma işine daha çok eğilmesi gereken yazar(!).

şunlar yazarın son 5 entrisi;

1. (bkz: hakkari de şehit olan askerlerimiz/#8426309)
2. (bkz: devlet bahçeli/#8426086)
3. (bkz: grup vitamin/#8426032)
4. (bkz: msn kişisel iletisine bıcı bıcı yapıyo yazan kız/#8425999)
5. (bkz: kaka yaparken 10 saniye kuralı/#8425980)

ekşicilerin uludağ sözlük e yazar bakmaya gelmesi gerçek olsa, zall yerin dibine geçerdi herhalde.
bi entry girmese bari daha iyi olacak yazarıdır.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19433235

çalıntı ayar ile gönüllerde taht mı kurdu lan? yanıldım ben amk.
herhangi bir başlık ben butonundaki bir başlık entry bekliyor kısmından çıksın diye içten geçirilendir. akıldan geçirirken aralara boşluk konabilir ama karakter sınırlaması yok tabi. *
(#8723863) ileride bizi daha da güldüreceğinin sinyallerini vermiş nesildaşımdır.
(#8901577) entrysiyle kendisine katıldığım slogan kendisine ayitse taktir ettiğim yazar.
komikçi bir yazar.
bana oha dedirten çok esprili yazar. zekice entrylere sahip.
nickine yarım saat güldüğüm yazar. aniden okuyunca daha güzel oluyor. tavsiye ederim.*
çok yalnızdır.
diğer yazarlar entrylerine biraz daha tepki vermezler ise intihara kadar yolu olan yazardır. hislidir.
güldürebilen nesildaş hoş gelmiş.
(#11594605) güldüren bir yazardır.
(bkz: döviz swapı/#11692198) entrysiyle entry-nick uyumunu yakalamış yazardır.
üslup sahibi, ince entrylere sahip yazarımız. *
eski nesildaş. güzel entryleri varmış. artık kendisi de yok.**
Nicklerimiz benziyor. Uzun zamandan sonra geri gelen bir yedinci nesilmiş. Hoşgelmiş.
© copyright 2005 - 2026