bugün
- ben geldim naneler19
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek7
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- sözlükte flörtleşmek18
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- devlet kim lan7
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- çok çişi gelen insan5
- pandela43
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- günün iddaa kuponu2
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- menekşe moru oje4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela tarzı entry gir6
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- wednesdayin annesi8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- anın görüntüsü20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- annenin ölmesi5
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- tai lung ile revani yemek4
- izlenmiş en kusursuz film8
- pandela1bukentay3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- zoey2
- 20263
- güne bir şarkı bırak2
Ligin yeni lideri. Nazar değmesin, hakem eli hiç değmesin. Şampiyonluğa kadar yolu açık olsun.
görsel
Saygılar.
Saygılar.
ryan babel'i aldığında ciciş kardeşlerin yorumcuları ryan babel'i çöp ilan etmişti.
son duruma bir göz atalım: görsel
son duruma bir göz atalım: görsel
renkleri siyah beyaz olan kulüp.
ilk renkleri kırmızı-beyaz olmadı, ilk başlangıçtan beridir siyah beyazdı.
ilk renkleri kırmızı-beyaz olmadı, ilk başlangıçtan beridir siyah beyazdı.
selam edin yeni lidere.
beşiktaş bey diyeceksiniz.
beşiktaş bey diyeceksiniz.
Armasındaki türk bayrağı nı gururla dalgalandıran takımım.
http://www.hurriyet.com.t...adanaya-inebilir-40346815 Ziraat türkiye kupasında kayserispor'la oynayacağı karşılaşma için kayseri'ye gidecekken olumsuz hava şartları nedeniyle sabiha gökçen havaalanında mahsur kalmıştır.
ersan adem gülüm bugün imzalamıştır. demba ba da pazartesi geliyor.
üç kulvar için gayet derin bir kadromuz oldu.
üç kulvar için gayet derin bir kadromuz oldu.
GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDiK , FORMANDA TER OLMAYA GELDiK, BEŞiKTAŞ SENiNLE ÖLMEYE GELEMEDiK BEŞiKTAAAŞ ,
Kusura bakmayın kendimi bildim bileli tuttuğum takım uğruna bile ölümü göze alamam , kimse alamaz az realist olun .
Kusura bakmayın kendimi bildim bileli tuttuğum takım uğruna bile ölümü göze alamam , kimse alamaz az realist olun .
Lig için konuşursak kadrosu yeterli olan takım.
Önünde 3 derbi var bunlardan 3-4 puan alabilirse geri kalan takımları yener şampiyon olabilir.
Ama sağı solu da belli olmaz bu takımın.
Önünde 3 derbi var bunlardan 3-4 puan alabilirse geri kalan takımları yener şampiyon olabilir.
Ama sağı solu da belli olmaz bu takımın.
(bkz: lider)
Liverpool maçından sonra bile beşiktaş formamı giyip dışarı çıkmıştım. Bize bu günleri gösterdiğin için teşekkürler beşiktaş.
devre arasını iyi geçiren takım.
kondisyonumuz yükselmiş, atak organizasyonlarımız genişlemiş.
kondisyonumuz yükselmiş, atak organizasyonlarımız genişlemiş.
Bu akşam ki maça başlaması ile yanlışlıkla Bayern Münih maçını mı açtım diye kendi kendime sordum.
ey sevgilim sana sesleniyorum ben seni kalbimin beşiktaşı yapmaya hazırken sen tırnak kirimin feneri olmaya kararlıymışsın bile.
pazar günü son derece zor bir maça çıkacak takımım.
iki nedenden dolayı.
1) fb bu haftaki sonuçtan sonra yırtınacaktır.
2) fb kendisinden güçlü takımlara karşı, kendisinden güçsüzlere oynadığından daha iyi oynuyor.
1-0 olsun renksiz olsun!
iki nedenden dolayı.
1) fb bu haftaki sonuçtan sonra yırtınacaktır.
2) fb kendisinden güçlü takımlara karşı, kendisinden güçsüzlere oynadığından daha iyi oynuyor.
1-0 olsun renksiz olsun!
ilk yarı gol sıkıntısı çekiyoruduk. fakat devre arası çözmüş şenol güneş bu problemi.
son 3 maçta 11 gol attık. hem de zor takımlara karşı.
son 3 maçta 11 gol attık. hem de zor takımlara karşı.
yine şampiyon olacaktır.
her anlamda rakiplerinin çok çok önündedir. böyle bir durumda gs&fb çirkefliklerinin hedefinde olması normaldir.
sadece son iki senedir ligde etkili olmaya başlamış, ondan önceki yıllarda 7-8 senede 1 kez şampiyon olabilmiş takım.
bakın ben lüzumsuz sataşmaları sevmem. insanların iyi hissetmesini ve hangi takımı tutarsa tutsun, meramını küfürsüz, tahriksiz, şiddetsiz anlatmasını isterim. eğer az sonra yazacaklarım biraz sert olacaksa da bunları yazmam gerektiğine inanıyorum. neticede bazı şeyler kabak tadı vermeye başladı artık.
fenerbahçe" yi ve çoğu fenerbahçe taraftarını sevmiyorum ama onlar bile, beşiktaş" tan daha başarılı bir takımları olmasına rağmen, son iki senedir beşiktaş taraftarının içinde bulunduğu kibre sahip olmadı, onlar kadar argo kullanmadı. başkanları ise hem beşiktaş" ı her fırsatta övmeye çalışan açıklamaları hem de rakibe sataşmasıyla bir aziz yıldırım profiline, antipatisine kavuşmaya başladı. bunlar rahatsız edici şeyler...
ben beşiktaş" ın oynadığı futbolu takdir etmek hatta inönü" ye gidip maç izlemek istiyorum. ama gerek fikret orman" ın üzücü çıkışları gerek de beşiktaş taraftarının argoyu abartan cümleleri bu isteğimi de beşiktaş" a duyduğum sempatiyi de azaltıyor.
siz iyi bir takımdınız. üç büyüklerden birisiniz, öyle de kalacaksınız. ama artık kabak tadı vermeye başlayan ve rahatsız edici olan bir tepeye çıkma, argo kullanma, kibir havası seziliyor tavırlarınızda, açıklamalarınızda.
insanlar size sempati duyuyordu, bu şampiyon olamasanız da vardı. ancak artık bu sempati azalıyor. çünkü kendinizi yenilmez, düşmez sanıyorsunuz. bir gün elbette gerileyeceksiniz, elbette zor zamanlar yaşayacaksınız. lütfen bunu unutmayın ve kendinizi hapsettiğiniz dev aynasından çıkın. biz sizi sempatik halinizle istiyoruz. bu yeni haliniz hoş durmuyor.
not: şimdi aklı selimler türeyip kendi çaplarında laf sokma yarışına girecek ama ben derine bakıyor ve onlar gibi şimdinin güneşini görmüyorum sadece. o yüzden şimdiden belirtmeliyim ki sözleri vız gelir tırıs gider. bu kadar...
bakın ben lüzumsuz sataşmaları sevmem. insanların iyi hissetmesini ve hangi takımı tutarsa tutsun, meramını küfürsüz, tahriksiz, şiddetsiz anlatmasını isterim. eğer az sonra yazacaklarım biraz sert olacaksa da bunları yazmam gerektiğine inanıyorum. neticede bazı şeyler kabak tadı vermeye başladı artık.
fenerbahçe" yi ve çoğu fenerbahçe taraftarını sevmiyorum ama onlar bile, beşiktaş" tan daha başarılı bir takımları olmasına rağmen, son iki senedir beşiktaş taraftarının içinde bulunduğu kibre sahip olmadı, onlar kadar argo kullanmadı. başkanları ise hem beşiktaş" ı her fırsatta övmeye çalışan açıklamaları hem de rakibe sataşmasıyla bir aziz yıldırım profiline, antipatisine kavuşmaya başladı. bunlar rahatsız edici şeyler...
ben beşiktaş" ın oynadığı futbolu takdir etmek hatta inönü" ye gidip maç izlemek istiyorum. ama gerek fikret orman" ın üzücü çıkışları gerek de beşiktaş taraftarının argoyu abartan cümleleri bu isteğimi de beşiktaş" a duyduğum sempatiyi de azaltıyor.
siz iyi bir takımdınız. üç büyüklerden birisiniz, öyle de kalacaksınız. ama artık kabak tadı vermeye başlayan ve rahatsız edici olan bir tepeye çıkma, argo kullanma, kibir havası seziliyor tavırlarınızda, açıklamalarınızda.
insanlar size sempati duyuyordu, bu şampiyon olamasanız da vardı. ancak artık bu sempati azalıyor. çünkü kendinizi yenilmez, düşmez sanıyorsunuz. bir gün elbette gerileyeceksiniz, elbette zor zamanlar yaşayacaksınız. lütfen bunu unutmayın ve kendinizi hapsettiğiniz dev aynasından çıkın. biz sizi sempatik halinizle istiyoruz. bu yeni haliniz hoş durmuyor.
not: şimdi aklı selimler türeyip kendi çaplarında laf sokma yarışına girecek ama ben derine bakıyor ve onlar gibi şimdinin güneşini görmüyorum sadece. o yüzden şimdiden belirtmeliyim ki sözleri vız gelir tırıs gider. bu kadar...
hoca farkıyla götürüyorlar. bu kadar toplama bir kadroyu ancak şenol güneş gibi sağlam bir hoca oynatır.
normalde kadro kalitesi galatasaray'dan ve fenerbahçe'den geride. ama hoca farkı var.
normalde kadro kalitesi galatasaray'dan ve fenerbahçe'den geride. ama hoca farkı var.
Aşırı seviyorum.beşiktaş olmasa hayat anlamsız...
Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz fenerbahçe'den daha çok nefret ettigım jimnastik kulübü.
Aç çocukların kolay beğenmeyen bir babayla işi becerdiği güzide takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar