bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı2
- kim bu gizli artıcı4
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması2
- müslüman cinler5
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- on layn listesi3
- kavgacı bir insan olmak2
- taze ekmek3
- on layn listesü isterük2
- akrep burcu5
- geceye bir şarkı bırak11
- yazarların imrendiği kişi4
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- kalkın be3
- kıl erkeğin süsüdür14
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- travesti sesi çekiciliği6
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- grup seksin mantığı10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- dünyaya çocuk getirmek10
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü3
- yeni parti46
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- sabah sabah katil olma sebebi2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nohut yaptım nası olmuş10
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- gece denize girmek5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- arabayı yavaş süren tipler16
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- merfulu gitmesin kampanyası15
- şarap içemeyen erkek6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- tai lung18
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- arkadaşlar bir şey dicem5
- yazarların nickleri nereden geliyor11
Eskiden 3 üncü olurken iyidi tabi. Yok beşiktaş kardeş takım iyi takım.
Artık işler değişti beyler. Bu ligin kralı biziz.
Artık sempatik beşiktaş yok antipatik beşiktaş var.
Alayınıza trivela.
Artık işler değişti beyler. Bu ligin kralı biziz.
Artık sempatik beşiktaş yok antipatik beşiktaş var.
Alayınıza trivela.
sezon sonunda şampiyonluğu galatasaray'a kaptıracaklar gibi hissediyorum. en son böyle hissettiğimde galatasaraylılar bile 4x4 yerken imkansız diyorlardı.
Seeeen bizim yarınlarımız, tüm hayatımızsın diye başlardım ama... vefa borcum Beşiktaş.
bu pazar vodafone arena'da ilk yenilgisini alacaktır. fenerbahçe lig'den koptu, kupaya var gücüyle asılacak.
Az önce pazar günkü fenerbahçe maçına bilet almaya çalıştım.6 dk da bittiği için yine alamadım.passoligin amk.
futbolcu çöplüğüne dönen biricik takımımız.
iki yabancı kaleci var. boyko dan kurtulmak zorunda. aslında tolga dan da kurtulmalı ama kapı gibi sözleşmesi var.
beck ve tosic bir an evvel gönderilmeli. beck ruhsuz ve yerine türk de bulunur. gg77 çağ atlattı oraya. solda adriano ve caner çok iyi
ama yönetim akıllı davranamayıp elde tutamayacak sezon sonu.
veli ve necip den biri gitmeli. bu altyapıdan gelen necip in kalması demek aslında. veli gönderilmeli.
atiba ya veliaht bulunmalı. inler de iyi ama yaşı 33 ve aynı tarz değiller ne yazık ki.
ersan ise formayı tosic yeteneksizinden kolayca alacaktır eminiz.
rodolfo ise 11 de düşünülmüyorsa takımda kalmamalı. aslında ortalama bir stoper sivok gibi ama daha iyisi lazım. alexis gerçekten iyiydi, vızır vızırdı ama yediler adamı.
seneye bu takımın 10 numarası ve 9 numarası kim olacak bu da mesele.
aboubakar ın yüzünü bile görmek istemiyoruz. o kadar lanet bir oyuncu. yokluğunda takım coşuyor.
talisca seneye gidecekse hem 9 hem de 10 lazım bize.
cenk bu yıl 1. forvet oldu bir de gol kralı olursa gomez bile gelse yedek te kalmaz. adam kabul etmez artık bu saatten sonra, hele ki kral olursa... seneye cenk gider büyük ihtimalle.
adriano muazzam oyuncu ama caner var diye gönderilmemeli. bekler zor bulunuyor.
gt7 ise takıma katılmalı. mutlaka. babael aras Q7 gt7 olsun kanatlar.
Q7 aslında zarar ziyan bir oyuncu 3 yıl daha takımda kalmamalı. 34 yaşında. seneye oynasın ve gitsin.
pas atması gereken yerde atmıyor. golden ediyor. iç sahada iyi ama dış sahada aynı etkinliği yok ne yazık ki.
seneye pek kimseyi göndermemeliler yukarıda sövdüğüm oyuncular haricinde. 2-3 net transfer yapıp kapatmalılar sezonu. 3 e alacağımıza 9 a kaliteli alalım. şl ye ve lige iddialı girelim.
iki yabancı kaleci var. boyko dan kurtulmak zorunda. aslında tolga dan da kurtulmalı ama kapı gibi sözleşmesi var.
beck ve tosic bir an evvel gönderilmeli. beck ruhsuz ve yerine türk de bulunur. gg77 çağ atlattı oraya. solda adriano ve caner çok iyi
ama yönetim akıllı davranamayıp elde tutamayacak sezon sonu.
veli ve necip den biri gitmeli. bu altyapıdan gelen necip in kalması demek aslında. veli gönderilmeli.
atiba ya veliaht bulunmalı. inler de iyi ama yaşı 33 ve aynı tarz değiller ne yazık ki.
ersan ise formayı tosic yeteneksizinden kolayca alacaktır eminiz.
rodolfo ise 11 de düşünülmüyorsa takımda kalmamalı. aslında ortalama bir stoper sivok gibi ama daha iyisi lazım. alexis gerçekten iyiydi, vızır vızırdı ama yediler adamı.
seneye bu takımın 10 numarası ve 9 numarası kim olacak bu da mesele.
aboubakar ın yüzünü bile görmek istemiyoruz. o kadar lanet bir oyuncu. yokluğunda takım coşuyor.
talisca seneye gidecekse hem 9 hem de 10 lazım bize.
cenk bu yıl 1. forvet oldu bir de gol kralı olursa gomez bile gelse yedek te kalmaz. adam kabul etmez artık bu saatten sonra, hele ki kral olursa... seneye cenk gider büyük ihtimalle.
adriano muazzam oyuncu ama caner var diye gönderilmemeli. bekler zor bulunuyor.
gt7 ise takıma katılmalı. mutlaka. babael aras Q7 gt7 olsun kanatlar.
Q7 aslında zarar ziyan bir oyuncu 3 yıl daha takımda kalmamalı. 34 yaşında. seneye oynasın ve gitsin.
pas atması gereken yerde atmıyor. golden ediyor. iç sahada iyi ama dış sahada aynı etkinliği yok ne yazık ki.
seneye pek kimseyi göndermemeliler yukarıda sövdüğüm oyuncular haricinde. 2-3 net transfer yapıp kapatmalılar sezonu. 3 e alacağımıza 9 a kaliteli alalım. şl ye ve lige iddialı girelim.
Bir fenerbahçeli olarak sevdiğim takımdır. Tavırlarını severim, farklı bir duruşları var.
biz beşiktaşı 8 yediğinde de seviyorduk, geçen yıl şampiyon olduğunda da. 3. olduğunda da şerefli, şampiyon olduğunda da. boşuna demiyoruz kara sevda diye.
hala tff, hakem falan diye zırvalayanlar var. başarısını çekemeyenler var. zorunuza gitmesin arkadaşlar. biz yağmur altında marş söyleyerek çok bekledik. sıra biraz da sizde.
hala tff, hakem falan diye zırvalayanlar var. başarısını çekemeyenler var. zorunuza gitmesin arkadaşlar. biz yağmur altında marş söyleyerek çok bekledik. sıra biraz da sizde.
geçen sezona kıyasla daha vasat top oynayan fakat gerek ezeli rakiplerinin beceriksizliği gerekse şans faktörü dolayısıyla bu sene de ipi göğüsleyecek olan 2016-2017 sezonu şampiyonu.
bugün sözlükte konuşulan köklü kulüp.
Şampiyonluktan umudu kesenlerin sarmaya başlaması enteresan.
Lan oğlum var daha 14 15 hafta belki siz olursunuz. *
Şampiyonluktan umudu kesenlerin sarmaya başlaması enteresan.
Lan oğlum var daha 14 15 hafta belki siz olursunuz. *
diğer takımlar baya kötü olduğunda ancak şampiyon olabilen takım.
cicişlerin taraftarlarını yine kudurtan takım. bir şey yaptığımız da yok. futbol oynamaya çalışıyoruz, işimize akıyoruz bunlar kuduruyorlar.
Galatasaray ve fenerbahcenin gölgesinde kalmıs 3. Sınıf oldugu gibi en ufak basarıda kendisini barcelona gibi anlatan ezikligin dibine vuran bir kulüptür galatasaray ve fenerbahce rekabetinin arasına kendisini sokmak isteyen tinerci topluluğudur. Ama ne Galatasaray lı nede fenerbahcelinin besiktas macında cokta heyecanlanmadıgı acıkca durumu ifade ediyor...
zaten sempatikken hakkında gerçekleştirilen sempati kazandırma kampanyasından ötürü sempatisi biraz azalan kulüp. gözümüze soka soka sempati elde etmeye çalışmasalardı bu kadar antipatikleşmeye başlamayacaklardı.
Olur da bu yıl yine şampiyon olur ve tek başına Şampiyonlar Ligine giderse maddi açıdan baya bir güçlenecek olan takım.
Galatasaraylı yada fenerbahçeli kim olursa olsun, her eleştiride diğer rakibinin adını anmadan eleştiremediği kulüp.
Fenerbahçelisi biz galayasarayla rakibiz der. Galatasaraylısı biz fenerbahçeyle rakibiz der. Siz kimsiniz der durur.
işte fark burada. Siz, bir diğeriniz olmadan hiçsiniz.
Biz sizinle de özsahrayıcedit sporla da barcelonayla da aynı derecede rakibiz. Karşımızda kim varsa rakibimiz de odur.
Beşiktaşın özel bir rekabete, özel bir dostluğa ihtiyacı yoktur.
Biz bir, siz hepiniz bir.
Fenerbahçelisi biz galayasarayla rakibiz der. Galatasaraylısı biz fenerbahçeyle rakibiz der. Siz kimsiniz der durur.
işte fark burada. Siz, bir diğeriniz olmadan hiçsiniz.
Biz sizinle de özsahrayıcedit sporla da barcelonayla da aynı derecede rakibiz. Karşımızda kim varsa rakibimiz de odur.
Beşiktaşın özel bir rekabete, özel bir dostluğa ihtiyacı yoktur.
Biz bir, siz hepiniz bir.
slaven bilic dönemine kadar kötü yönetim ve kötü hocalarla uzun süre yönetilen beşiktaş, bilic ve fikret orman ile yeniden küllerinden doğmuştur. bir zaman için 3 büyükler arasında ki rekabet arasında beşiktaş gerçekten fazlasıyla sönük kalmış ancak yönetim, hoca ve takımın eşsiz performansıyla geçen sezon bu kötü performansını tamamıyla ortadan kaldırmış, ayrıca basın da ki algıyı da kırmayı başarmıştır.
kuşkusuz sebadan sonra beşiktaşın gördüğü en başarılı, zeki başkandır orman. taraftar hariç herkesin umudunu kestiği beşiktaş`ı nerelere getirmiştir. ligi başkanlığının 3. senesinde şampiyon tamamlatmış, beşiktaş tarihinde demba ba, ersan adem gülüm, atınç nukan gibi oyuncuları yüksek meblağlara satarak beşiktaş tarihine de geçmiştir. ayrıca bu sportif başarılarının yanında aziz yıldırım ile çatışmaların da da ezici üstünlüğü de bulunur. tabi bu işin esprisi.
yani uzun lafın kısası, beşiktaşı ben küllerinden doğmuş bir takım olarak görüyorum. en büyük şansı da yeni stadı ve yeni stadına akın akın gelen o taraftarı, çarşısı. hak ediyorlar mı şampiyonluğu hak ediyorlar. ama yine de her şeyin hayırlısı olması dileğiyle. gönlümüz beşiktaşta tabi.
kuşkusuz sebadan sonra beşiktaşın gördüğü en başarılı, zeki başkandır orman. taraftar hariç herkesin umudunu kestiği beşiktaş`ı nerelere getirmiştir. ligi başkanlığının 3. senesinde şampiyon tamamlatmış, beşiktaş tarihinde demba ba, ersan adem gülüm, atınç nukan gibi oyuncuları yüksek meblağlara satarak beşiktaş tarihine de geçmiştir. ayrıca bu sportif başarılarının yanında aziz yıldırım ile çatışmaların da da ezici üstünlüğü de bulunur. tabi bu işin esprisi.
yani uzun lafın kısası, beşiktaşı ben küllerinden doğmuş bir takım olarak görüyorum. en büyük şansı da yeni stadı ve yeni stadına akın akın gelen o taraftarı, çarşısı. hak ediyorlar mı şampiyonluğu hak ediyorlar. ama yine de her şeyin hayırlısı olması dileğiyle. gönlümüz beşiktaşta tabi.
Yağmurlu bir günde görmüştük seni.
Birazdan galatasaray taraftarının hışmına uğrayacak kulüptür.
Götü yanan bize sarıyor.
Enteresan.
Götü yanan bize sarıyor.
Enteresan.
Babamdan miras.
seneye kaleci arayacak takım. ispanyol basınına göre fabri ile valencia ilgileniyor.
Öncesini, eskisini bilmem ama şuan dünya için Barcelona ne ise Türkiye için Beşiktaş odur. Açık ara Türkiyede en iyi futbol oynayan takımdır.
öyle atıp tutuyorlar yok barcelona gibi yok çok kaliteli diye de avrupa'da boyunun ölçüsünü aldı geldi nerede kalite? fenerbahçesi galatasarayı ülkede kaliteli olduğu dönemlerde avrupa'da hep bir yerlere gitti. ondan kötü olan ligde azıcık kıpırdanıyor diye atıp tutuyorlar. evet.
Renksizdir. Tüpçünün batırdığı kulüp diye biliyorum. Birde ingiliz takım bunlara bir kamyon gol atmıştı. Taraftarı çok fanatik diye duydum. Gezi olaylarında çok sesleri çıktı ama bir kamyon golden sonra ne yaptıklarını hatırlamadığıma göre o kadar fanatik değiller herhal. qurezma ya iyi topçu diyorlardı. Gitti galiba o
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar