/782
Bir aşk. öyle herkesin anlayacagı bişey degil. Tutku , şeref,onur..
Iyi ki beşiktaşlıyım.
basın yine fitne peşinde beşiktaş için.
spor basınını iyice panikletti. neredeyse 'nato beşiktaş'ı nükleer konusunda uyardı' diye haber yapacaklar. o kadar olaylıyız.
Korkma, titre!
asil takım.
cenk ile velinin birbirine girdiği kulüp. sözde dostluk beraberlik mesajı verirler ama birbirine giriyorlar.

neyse yiyin birbirinizi amk şikecileri.allah sizi şampiyon yapmayacak inşallah. .
Başarılar beşiktaş'ım. Vira bismillah .
Sizce de şahane top oynamıyor mu bu takım? Değerlendirmek istesem, tek tek ele alsam çok uzun sürer. Ama hakikaten bu kalitede futbol uzun süredir izlenmedi Türkiye liginde.
Teşekkürler Beşiktaş.
kaç kere yazdık bilmiyorum da, biz bu kartalı şampiyon olsun diye sevmedik la, onurlu, şerefli terli mücadeleler sergilesin diye sevdik. yıldızlar umrumuzda bile değil.
2015-2016 sezonu şampiyonudur. Renklilere dert olmuştur, her zaman da dert olacaktır. Çatır çatır çatlatacağız. Daha yükseklere kartalım !
görsel
heyttt yavrummm be dediğim sevdamdir. senin kanadın kirilsa, biz kanadın oluruz asil sevdam.
defansı biraz dikkatli olunca maçları daha kolay oluyor.
(img:#1045115)

güldüren takımdır.
görsel
istanbulda yaşasaydım maçlarına gidip izlemek isterdim. güzel futbolu keyif veriyor.
https://i.hizliresim.com/Vad87R.jpg
galatasaray düşmanı olduğu için şampiyon olmamalarını istediğim takım.
her branşta koyduğumuz takım.
insanların niçin tuttuğunu anlamadığım 10 senede bir şampiyon olabilen garip ucube bir takım...

inşallah haftaya heveslerini kursaklarinda bırakacağız. ..
Beşiktaşın kimseyle düşmanlığı yoktur, sadece Beşiktaş türkiyede istenmeyen tek takım herkes 2 takımın mücadelesini seyretmek istiyor biri fener biri gese, ayrıca biraz da olsa futboldan anlayan biri Beşiktaşın ligin en iyi topunu oynadığını söyleyecektir. Şampiyonluğu hakeden Beşiktaş'dır, öylede olacaktır, biz taraftarlar olarak bu şampiyonluğu önemsememizin tek sebebi 3 yıldır orda burda stadsız gezen takımımıza ödül olmasıdır, o çocuklar bunu hakediyorlar ve ellerinden geleni yapıyorlar, ve şuan bu ligde onlardan iyisi yok. Şampiyonluğu istememizin başka bir sebebi yok son 40 yılda kaç şampiyonluk kaçırdık biz varsın bu senede kaçıralım hiç önemli değil biz sevinmek için sevmedik. Yıldızlar umrumuzda değil bizim, yine sevmeye devam ederiz ama az öncede belirttiğim gibi bu topu oynayan Beşiktaş şampiyon olamayacaksa bu fenerde olamamalı.

Tanım: 2015-2016 sezonu tartışmasız en iyi top oynayan takımı.
En iyi olduğu sezon conconlara yenilecek takım.
hocam seneyede takımın çoğu sakatlanır 3. lükle kapatırsınız sezonu.
Avrupa futbolunda Leicester city den sonra bir sürpriz de kendilerinden bekliyoruz artık.

Edit: tamam amk sürpriz beklemiyoruz.. fener şampiyon olsun.
seneye son maçta fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptırmanın travmasını atlatamayacak kulüp.
basın bize yükleniyor diye lolo yapan taraftara sahiptir.

hani olur da puan kaybederiz elimize verirler diye önlem alıyorlar kendi çaplarında. şampiyon olamayacaklar bu kadar net söylüyorum. bununda capsini alsınlar saklasınlar. beşiktaş kalan son 3 maçında 5 puan alacak.
caner erkin'in rüyasında dahi göremeyecek olan kulüp. taraftarları caner erkin için heyecanla ağzının suyu aka aka baksa da, caner erkin beşiktaş ile bu sezon hiçbir görüşme yapmadı.

fenerbahçe veya inter forması giyecek gelecek sene. %80 inter forması giyecek orası ayrı konu. ancak bu camianın taraftarına üzülüyorum.

http://populerfutbol.com/...-besiktas-ile-gorustu-mu/
© copyright 2005 - 2026