bugün
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması8
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- sevişilen en ilginç yer5
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi23
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- biraderikos6
- cehennem korkusu12
- geliyorum diyen kız5
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- mesajlara geç cevap veren kız5
- penis boyuna göre sıralama yapmak2
- zara'nın müşteriden giysi askılamasını istemesi2
- gulmekicinyaratilmis2
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- ölü balık eli7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı4
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- arkadaşlar bitlendim3
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- cuckold4
- sevişmek istediğiniz yazarlar3
- ona bir şey söyle9
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- hardcore ne demek sorunsalı7
- nato3
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- sözlükte kadın yokluğu3
- muz yiyen kızın amacı3
- severus snape4
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- deniz göktaş25
- karışık kızartma6
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- anın görüntüsü19
- en büyük değişimler alkış istemez2
- küçükken sıçtığınız yerler3
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- sözlükte flörtleşmek22
taraftar doğal olarak 'önder özen gitse ne olacak ki?' diyor. kısaca anlatıyım, öncelikle yıldız transfer isteyen, yıldız oyuncu alamayınca '3üncü büyük olduk biz :(((' diyen kesim şimdiden okumayı kesebilir, size laf anlatılmaz, açın q7'li guti'li kadronun maçlarını izleyin, ilk 3e girememenin tadını çıkarın. önder özen'in izlemek istediği yol, bir kulübün 5 senelik planlaması içinde hem ekonomik olarak hem sportif olarak başarıya taşıyacak yoldu. yani adam için önemli olan gelecek planlaması. adamın isteyerek aldığı oyuncu pedro franco ve kerim frei, bu sene almak istediği oyuncu lanzini'ydi. franco iyi oynuyor, frei'da önümüzdeki sezon iyi olacak bence. belçika'da pilot kulüp, brezilya'da pilot kulüp kurup, keşfedilen yetenekleri bu kulüplerde oynatma, başarılı olurlarsa beşiktaş'a alma gibi bir planı vardı ki zaman içerisinde bu türkiye'de kimsede olmayan bir oyuncu ağı sağlamaya yönelik, oyuncu satarak para kazanmayı sağlayabilecek önemli bir adımdı. erkenden fişi çekildi.
şimdi gidilen yolda demba ba alınacak. hiç mi ders almadık geçmiş yönetimin hatalarından? paran yok, 300 bin lira için icra geliyor kulübe sen gidip asla aldığın paraya satamayacağın, yıllık ücret olarak uçuk paralar vereceğin bir adamı alıyorsun, glecek vaadeden ve ileride başarılı olduğunda tüm beşiktaş camiasının sana tonla küfür edeceğini bile bile lanzi'nin peşini bırakıyorsun. Niye? taraftar tepkisinden çekindiğin için. al sana taraftar tepkisi, kimse sizi istemiyor arkadaş, toplayın bavulunuzu s.ktirin gidin, madem taraftar tepkisiyle gidiyor işler, al işte sana kapı. bu kadar mı basiretsiz olunur arkadaş, bu kadar mı vizyonsuz olunur. sen 1 yıl daha koltuğunda rahat edeceksin diye, dortmund, porto, ajax kıvamına gelebilecek potansiyeli olan sistemi al aşağı ediyorsun. yazıklar olsun be.. bu kadar tepki görmenizin nedeni her bulduğunuz mikrafona konuşmak bu arada, diego bitti, ronaldinho geldi.. bu açıklamaları önder özen mi yaptı? bunlar yüzünden millet bjk ile dalga geçiyor, sizin yüzünüzden yani. rezalet başka bir şey değil. toroman'ı oynatma isteği, geleceği kurma isteğinizden ağır bastı, bu kadar basit. şimdi de diyorlar ki yeni bir futbol direktörü gelecek, zaten en iyisi sizdeydi, kimi getireceksiniz? sizin istediğinize 'hay, hay' diyen adamı mı? o zaman fiko sportif direktör de olsun eli deymişken, ne fark edecek ki? zaten şimdiden konuşuyor, ben o adamı istemiyorum, bu adamı istiyorum.. bu ne be? sen inşaatçının tekisin, profesyonellerin işine ne karışıyorsun? senin inşaat alanına bir taksici gelse, o açı yanlış hocam, şurayı da yıkmanız lazım dese ne dersin?...
şimdi gidilen yolda demba ba alınacak. hiç mi ders almadık geçmiş yönetimin hatalarından? paran yok, 300 bin lira için icra geliyor kulübe sen gidip asla aldığın paraya satamayacağın, yıllık ücret olarak uçuk paralar vereceğin bir adamı alıyorsun, glecek vaadeden ve ileride başarılı olduğunda tüm beşiktaş camiasının sana tonla küfür edeceğini bile bile lanzi'nin peşini bırakıyorsun. Niye? taraftar tepkisinden çekindiğin için. al sana taraftar tepkisi, kimse sizi istemiyor arkadaş, toplayın bavulunuzu s.ktirin gidin, madem taraftar tepkisiyle gidiyor işler, al işte sana kapı. bu kadar mı basiretsiz olunur arkadaş, bu kadar mı vizyonsuz olunur. sen 1 yıl daha koltuğunda rahat edeceksin diye, dortmund, porto, ajax kıvamına gelebilecek potansiyeli olan sistemi al aşağı ediyorsun. yazıklar olsun be.. bu kadar tepki görmenizin nedeni her bulduğunuz mikrafona konuşmak bu arada, diego bitti, ronaldinho geldi.. bu açıklamaları önder özen mi yaptı? bunlar yüzünden millet bjk ile dalga geçiyor, sizin yüzünüzden yani. rezalet başka bir şey değil. toroman'ı oynatma isteği, geleceği kurma isteğinizden ağır bastı, bu kadar basit. şimdi de diyorlar ki yeni bir futbol direktörü gelecek, zaten en iyisi sizdeydi, kimi getireceksiniz? sizin istediğinize 'hay, hay' diyen adamı mı? o zaman fiko sportif direktör de olsun eli deymişken, ne fark edecek ki? zaten şimdiden konuşuyor, ben o adamı istemiyorum, bu adamı istiyorum.. bu ne be? sen inşaatçının tekisin, profesyonellerin işine ne karışıyorsun? senin inşaat alanına bir taksici gelse, o açı yanlış hocam, şurayı da yıkmanız lazım dese ne dersin?...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar