bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle14
- kiraz cicegi kolonyasi33
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi5
- düşün ki o bunu okuyor6
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- suç ve ceza kitabını alıp okumamak3
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi6
- imf büyüme beklentisi3
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar4
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak3
- fransa mı kazansın fas mı2
- kadın yazarların kavga etmesi11
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı3
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- fusya semsiyeli yabanci18
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- denize girmek6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlük kızlarının libidosu4
- kuran da namazın olmaması21
- 2026 2027 sezonu trendyol süper lig fikstür çekimi3
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- ayakları ters bir kadına alınabilecek hediye4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- şoför nebahat filmindeki gececi neşet2
- fantastic four3
- aydın da polise direnen garip kadın4
- sözlükte kavga olunca çok üzülmek5
- şaban oğlu şaban filmindeki kadırgalı eşref2
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- yıkamazlar beni3
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- velvet37
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- fakir büyümenin insanda yarattığı alışkanlıklar2
- gösterip vermeyen kız4
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- aylık 349 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nepal e gidip neden ben diye bağırmak3
küçülmeye gitmesi gereken canım takımım.
fernandes, sivok, ernst ve hilbert dışındaki tüm yabancılar satılmalı.
buradan hem ciddi bir gelir elde eder, hem de büyük bir mali külfetten kurtulur kulüp.
erkut, muhammed gibi gençler a takıma kazandırılmalı.
gençleşme yapılmalı lakin necip gibi düz oyuncularla değil, gelişim gösterebilecek oyuncularla.
önümüzdeki yıl yalandan şampiyonluğa oynamak yerine 2 sene sonrasının iskeletini kuracak takımla beşiktaşın geleceği adına sezona girilmelidir.
seneye şampiyon olmayalım lakin ondan sonraki sene taş gibi şampiyonluğa oynayan, altyapıdan gelen gençlerle bir şeyler başaralım.
fernandes, sivok, ernst ve hilbert dışındaki tüm yabancılar satılmalı.
buradan hem ciddi bir gelir elde eder, hem de büyük bir mali külfetten kurtulur kulüp.
erkut, muhammed gibi gençler a takıma kazandırılmalı.
gençleşme yapılmalı lakin necip gibi düz oyuncularla değil, gelişim gösterebilecek oyuncularla.
önümüzdeki yıl yalandan şampiyonluğa oynamak yerine 2 sene sonrasının iskeletini kuracak takımla beşiktaşın geleceği adına sezona girilmelidir.
seneye şampiyon olmayalım lakin ondan sonraki sene taş gibi şampiyonluğa oynayan, altyapıdan gelen gençlerle bir şeyler başaralım.
2011-2012 sezonu ikinci yarısından beri carvahal dahil şampiyonluğa inanmadılar.Fikstürü bahane ettiler o konuda biraz haklı olabilirler ama lig geneline baktığımız zaman her takım zor şartlardan geçti.birdahaki sezon için carvalhal yerine tecrübeli,disiplinli bir isim gelir ise ligde ve avrupada başarılı olabilir.Herşey yeni yönetim ve beşiktaş taraftarının elinde.
yurt üzerinde en çok hakkı yenilen , yenilmiş ve yenilecek kulüptür.
çocuklar inanın, inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz, güneşli günler
uefa'da finali biz oynayacağız
bükreşi siyah beyaza boyayacağız
avrupada kupa yürüyüşünü buGÜNde sürdürmesini umut ettiğimiz sevdamız.
güzel günler göreceğiz, güneşli günler
uefa'da finali biz oynayacağız
bükreşi siyah beyaza boyayacağız
avrupada kupa yürüyüşünü buGÜNde sürdürmesini umut ettiğimiz sevdamız.
bugün falcao(2), adrian lopez(1), salvio(1) olarak madridden 4 gol yiyecek takımdır.
bu akşam atletico madrid tarafından en az 5 yiyecek takımdır.
Edit : en az 5 dedim 2 tane daha gelir...
Edit : en az 5 dedim 2 tane daha gelir...
bu akşam bi çok sakatı sikertecek takım. peçeteleri hazırlayanlar onunla muhtemelen götlerini silecekler. evet.
biz inandık dediğim takımım.
ayrıca bu akşam bir çok yazarın kaçacak delik aramasına vesile olacaktır inşallah.
ayrıca bu akşam bir çok yazarın kaçacak delik aramasına vesile olacaktır inşallah.
eziklere kapak yapacak takımdır.
bir babanın oğluna bırakacağı en değerli mirasdır.
onunde ki maçı için en fazla ankaraya gidecek takımların madride giden beşiktaşa niçin bok attıkları anlamamakla beraber hazzetmiyorumda. deivid in chelsea ye veya celutska nın intere attıgı gole sevinirken kendimi enayı olarak hissetmemi sağlayacak yorumlar yapılırken düzgün düşünen bir grup insan ve beşiktaşlılar heyecanla maçı izleyeceğiz.
kanserdir.
hasta bir aşk.
sevinmek için sevmedik dememizi fazla ciddiye alan takım. tamam seviyoruz da, arada bir yüzümüzü güldürün be gençler.
quaresma'yı takımda istemeyen oyunculardan oluşan bir kadrosu var. bugün oynanan maç bunu iyice gösterdi. quaresma'nın olmadığı her dakika mücadele eden beşiktaş onun oyunda olduğu zamanlarda sürünüyor, mücadele etmiyor. özellikle sezonun ikinci yarısında bu çok net görünüyor.
bu sene avrupa'ya gidemeyenlerin hakkında yorum yapmaması gereken takım
canım takımım.
yaklaşık 5 sezondur bünyesinde diğer büyüklere nazaran çok daha fazla düz futbolcuya sahip takımım. en son aldığımız şampiyonlukta neredeyse sevinemediğim takımım. yıllardır yanlış yönlendirilen takımım. umarım seçimler beşiktaş için hayırlı olur.
yaklaşık 5 sezondur bünyesinde diğer büyüklere nazaran çok daha fazla düz futbolcuya sahip takımım. en son aldığımız şampiyonlukta neredeyse sevinemediğim takımım. yıllardır yanlış yönlendirilen takımım. umarım seçimler beşiktaş için hayırlı olur.
şıçılmış bok gibi ortada bırakılmış olan, babası belirsiz piç gibi ortada bırakılmış olan kulübüm. iki eliyle bir direği doğrultamayan kifayetsiz başkanın üzerine sıçıp, kaçıp gittiği biricik sevdam. neyse kurtulduk da resmen başımız bozuk, öbür taraftan tayfur havutçu dÖndü işler sarpa sardı. hangisini anlatayım bilmiyorumki.
gelecekse tüm acılar biz hazırıZ senden gelsin.
Merak etme kartalım. Inönüde hilbert, almeida, ismail ve de umduğumuz QUARESMA ile parçalarız biz bu takımı. Bunu gördük ikinci yarı. Olmadı bağıra bağıra sağır eder yine yeneriz Onları.
ruhun yeter
asla pes etme!
Merak etme kartalım. Inönüde hilbert, almeida, ismail ve de umduğumuz QUARESMA ile parçalarız biz bu takımı. Bunu gördük ikinci yarı. Olmadı bağıra bağıra sağır eder yine yeneriz Onları.
ruhun yeter
asla pes etme!
avrupa defterini kapamış takımdır. kimse boş hayallere kapılmasın. madrid kassa 5-6 olurdu bu maç. inönü'de de 3 atıp çeyrek finale çıkar madrid. beşiktaş ise stsl'de ilk 4'te kalmaya baksın yoksa o da yalan olur.
isyan etmek mi doğru olur sahip çıkmak mı? mesele isyan etmekse isyan ediyorum almeida'yı trabzon maçında oynatan teknik direktöre. isyan ediyorum gaziantep belediye ile oynadığımız kupa maçına dahi as kadrosuyla çıkan teknik adama. isyan ediyorum taşıdığı formanın değerini bilmeyen ruhsuz futbolculara. isyan ediyorum 109 yıllık çınarı budayıp defneye benzeten yöneticilere...
ve eğer mesele sahip çıkmaksa en kötü gününde bile sevgilinize. kollarını omzuna koyup her şeye rağmen sen benim her şeyimsin tek sevdamsın diyebilmekse... bilsin ki koca çınar karşılıksız bir sevgiyle bağlıyım ona. ve her zaman yanındayım, dizlerinin dibindeyim.
gülüyorsam onu sevdiğim için gülüyorum... ağlıyorsam onun kaybetmesine dayanamadığım için, onun onurunu, onuru gibi bilmeyen futbolcuların üzerinde taşındığı için ağlıyorum.
ve eğer mesele sahip çıkmaksa en kötü gününde bile sevgilinize. kollarını omzuna koyup her şeye rağmen sen benim her şeyimsin tek sevdamsın diyebilmekse... bilsin ki koca çınar karşılıksız bir sevgiyle bağlıyım ona. ve her zaman yanındayım, dizlerinin dibindeyim.
gülüyorsam onu sevdiğim için gülüyorum... ağlıyorsam onun kaybetmesine dayanamadığım için, onun onurunu, onuru gibi bilmeyen futbolcuların üzerinde taşındığı için ağlıyorum.
avrupayı unutmuş takım taraftarlarının, 3 gol yediği için dalgaya aldıkları takım.
son 2 sezonda fenerbahçe, trabzon, bursa, gaziantep, cimbom 5lisinin avrupada toplamda 5 galibiyet aldıklarını düşünürsek, bunlara karşılık beşiktaş'ın aldığı 25 maçta 15 galibiyet 8taş 8taş diye eğlenen insanlara en iyi cevaptır.
son 2 sezonda fenerbahçe, trabzon, bursa, gaziantep, cimbom 5lisinin avrupada toplamda 5 galibiyet aldıklarını düşünürsek, bunlara karşılık beşiktaş'ın aldığı 25 maçta 15 galibiyet 8taş 8taş diye eğlenen insanlara en iyi cevaptır.
bir galatasaray taraftarı olarak bu sistemde devam etmesinin başarı getirmeyeceği kulüptür.
belli ki bazı isimlerle olmuyor ve yine belli ki bu teknik direktörle'de olmuyor. adam gibi bir yönetim gelir, getirirsin mustafa denizli'yi, nokta transferler yaparsın (yıldız değil, nokta) önüne bakarsın.
ama, şuan beşiktaş bu durumda olmaz. ha, inönü'de atletico'yu eleme şansı var mı? tabiki var. ama bu beşiktaş'ın değil...
belli ki bazı isimlerle olmuyor ve yine belli ki bu teknik direktörle'de olmuyor. adam gibi bir yönetim gelir, getirirsin mustafa denizli'yi, nokta transferler yaparsın (yıldız değil, nokta) önüne bakarsın.
ama, şuan beşiktaş bu durumda olmaz. ha, inönü'de atletico'yu eleme şansı var mı? tabiki var. ama bu beşiktaş'ın değil...
bilenler bilir.ingiltere premier lig'de maç öncesinde iki takımın son 5 maçtaki form durumu harflerle ekranın altındaki şeritte yazılır. galibiyet w,beraberlik d,mağlubiyet l ile ifade edilir.işte bizim takımın son hali maalesef LLLLL. çok kötü çok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar