bugün
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması9
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- kitap okuma alışkanlığı3
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- çok kitap okuyanı eleştirmek3
- mutlu olmak2
- ölümlülük iksiri2
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- çerçeve yasa31
- bakire kız arayan hanzo2
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- yarından sonraki güne ne denir2
- flört algoritması3
- yalnız ölmek2
- türbede dua etmenin şirk olması13
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- nasıl bir kadın3
- dağ evi4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- akp'li vekilin abdullah öcalan'a teşekkür etmesi2
- sokakta öpüşmek7
- apocular2
- geldimgittim6
- özgür özel15
- yurt dışı çıkış harcı8
- engelleyen insan kibri6
- stingy2
- ben bir ceviz agacıyım6
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- monica bellucci'ye aşık olmak3
- hayattan keyif almak2
- kadınların bakir erkek istemesi2
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- mashle3
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- dilan4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- 1 euro 55 21 tl2
- mezarlıkta ağlayan kızın asıl amacı5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- nakşibendi tarikatının halidi kolundanım6
- satürnün halkasına imam hatip açmak6
her turlu tartisma ortaminda mevzuyu alevlendirebilecek alengirli soz obegi. kavga esnasinda, ozellikle mahalle kavgalarinda bazi tipler olur. araya girerler ve "beyler sakin" diye yuksek sesle canhiras bagira cagira ortami sakinlestirirler.
okulumda ve yurtta heralde ismimden sonra en çok duyduğum söz öbeğidir. artık alışıldığı için çok da fazla bi etki göstermemektedir.
sebebini anlayamadığım; fakat acayip bir biçimde okulda zavallı elemana karambol yaparken arkadaşlarla kullandığım bir söz öbeği.
Nickine yakisir sekilde ortami germeden farkli bakis acilarini yansitabilen, ayni zamanda uzlasma ortami dogurabilen efendi yazar. *
kendisiyle barışmış, hatta barışıklık sistemdeki gelişimini nick'ine ve etrafına yansıtabilen sakin bir yazar.
beni cok seven yazardir. aynı hisleri bende kendisine karsi beslemekteyim. lakin kendisinden uzak durmamı rica ediyor. (bkz: emredersiniz komutanım)*
kavga edenlerin illa erkek olduğunu düşünen; kadınların da ne kadar kavgacı, ne kadar cazgır, ne kadar çirkef olabileceğini düşünemeyen kişinin ortaya ettiği laftır.
#3805138 entry'si ile çok doğru bir konuya değinmiş, takdirimi kazanmış yazar.
(bkz: gayler sakin)*
metal düşmanı. kendisine ibrahim erkal'ı tavsiye ederiz. bu arada metal kullanmamasını da bekliyoruz kendisinden.
beyler ayip oluyor insanidir o. güzel tespitleri var, şiir falan deniyor arada; hayallerini yıkmak istemiyorum da severek okuyoruz.
hali saha mottosudur. illa bir alfa erkek cikip oyunun herhangi bir sekansinda bu lafi etme gereksinimi duyar.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: kendimden biliyorum)
sol framedeki anormal hareketliliği görünce aynı kulvarda at koşturduğum yazar arkadaşlarıma dediğim şey. bu gazla bir sonraki sözlük zirvesi kanlı bitebilir, en iyisi futbol-seks-magazin triosuna dönelim 3 günlük dünya.
genelde okullarda sık kullanılır. bu cümleyi kullananın ibnelik seviyesinin yüksek olması muhtemeldir.*
(bkz: ayağa kalkın)
mekan sahibi ya da etkinliği organize eden kişi söylemidir. ama artık o kişinin katli vacip olmuştur.
(bkz: dördüncü nesil silik)
muhtelif yalaşmalara karşı söylenmesi makbûldür.
halı sahaların vazgeçilmez repliği.
aynı lafı söyleyen adam bunu da söyledi: (bkz: çııııııııııııııık) *
aynı lafı söyleyen adam bunu da söyledi: (bkz: çııııııııııııııık) *
o artık gammaz asteğmen.
hakikaten lan, referanduma evet referanduma hayır şuan onlarca yazar birbirinin boğazına sarılmış geber ulan köpek vaziyetinde. ben de payıma düşen hakaretleri aldım onore oldum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar