bugün
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- fusya şemsiyeli ve hipopotam6
- hilafetin türklere faydası18
- kız sanılan yazarlar9
- kibarhergele14
- masum sözlük kızları3
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- sorusormayin7
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- fenerbahçe adası4
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- sözlüğün kırbacı10
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- pavyonları dönüştürmek5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- unutulmayan anılar2
- cehennemde sigara içme yasağı5
- ucan tekme atan hipopotam45
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- hangi yazarla çift olursunuz28
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- lahana sarma turşusu3
- kuzum2
- erecto bey bey2
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- özgür özel3
- yazarların sağlık sorunları7
- total war3
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- günün kitabı2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- emniyet kemeri2
- dört gazeteciye fon iddiaları soruşturması2
- ya bi siktirin gidin15
- samimiyetin bir noktadan sonra hakarete dönüşmesi3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
canı gönülden gelen hissiyatın kelimelere dökülüşüdür.
lafa bodosloma tam ortadan gireyim, sen hoca falan değilsin arkadaş, en başta da söylerdim bunu fikrim hala aynı, teknik yok, taktik hiç yok, oyun bilgisi sıfır,
aslanım koçum üstadı zannedilirsin, o da değilsin, sen sadece yarı gs. yarı akp yandaşı , şuanda türk halkının hakkını yiyerek bulunduğun yere sahip bir adamsın.
bana bir anlat mesela, şu anda türk forvetler arasında tartışmasız en formda cenk Tosun'u kadroya bile almazken, kafası bir milyon Burak'ı aldın, hadi o neyse, şuan ki boktan takımında bile ilk on bire giremeyen Umut'u aldın hadi onu da sineye çektik, ulan Allah'ın manyağı Batuhan serserisini ne bokuma aldın.
şunu da anlat , bu kadar formda Oğuzhan'ı böylesine gol lazım bir maçta, nasıl kenarda tuttun, ligin ilk maçlarında hem gol hem asist şovu yapan olcay nerene kaçtı?
senin milli takımdaki gs. yandaşlığını sikeyim, Beşiktaş düşmanlığının taa dibine koyayım.
ondan sonra da " isviçli hikim bizi diğridi" hassiktir lan, bizi yıllardır sen ve senin yağcıların gibi doğrayan mı var ki, sıra elin isveç'lisine gelsin.
ibrahim Toraman'ın anlattığı bir olay var, aynen şöyle diyor:
"fatih terim bana geldi, Galatasaray'a transfer olmamı istedi, ben de ona ben beşiktaş'lıyım, böyleyken Galatasaray'da oynayamam dedim, ondan sonra bir daha hiç milli takıma çağırılmadım."
işte aynen budur fatih terim, ama dedim ya beter ol, hak yiyen helak olur,
dilerim, haksız yere , boş şişirmeler ve yandaşlıklarla elde ettiğin itibarını, söke söke kaybederek türk futbolundan uzaklaşırsın.
lafa bodosloma tam ortadan gireyim, sen hoca falan değilsin arkadaş, en başta da söylerdim bunu fikrim hala aynı, teknik yok, taktik hiç yok, oyun bilgisi sıfır,
aslanım koçum üstadı zannedilirsin, o da değilsin, sen sadece yarı gs. yarı akp yandaşı , şuanda türk halkının hakkını yiyerek bulunduğun yere sahip bir adamsın.
bana bir anlat mesela, şu anda türk forvetler arasında tartışmasız en formda cenk Tosun'u kadroya bile almazken, kafası bir milyon Burak'ı aldın, hadi o neyse, şuan ki boktan takımında bile ilk on bire giremeyen Umut'u aldın hadi onu da sineye çektik, ulan Allah'ın manyağı Batuhan serserisini ne bokuma aldın.
şunu da anlat , bu kadar formda Oğuzhan'ı böylesine gol lazım bir maçta, nasıl kenarda tuttun, ligin ilk maçlarında hem gol hem asist şovu yapan olcay nerene kaçtı?
senin milli takımdaki gs. yandaşlığını sikeyim, Beşiktaş düşmanlığının taa dibine koyayım.
ondan sonra da " isviçli hikim bizi diğridi" hassiktir lan, bizi yıllardır sen ve senin yağcıların gibi doğrayan mı var ki, sıra elin isveç'lisine gelsin.
ibrahim Toraman'ın anlattığı bir olay var, aynen şöyle diyor:
"fatih terim bana geldi, Galatasaray'a transfer olmamı istedi, ben de ona ben beşiktaş'lıyım, böyleyken Galatasaray'da oynayamam dedim, ondan sonra bir daha hiç milli takıma çağırılmadım."
işte aynen budur fatih terim, ama dedim ya beter ol, hak yiyen helak olur,
dilerim, haksız yere , boş şişirmeler ve yandaşlıklarla elde ettiğin itibarını, söke söke kaybederek türk futbolundan uzaklaşırsın.
better (daha iyi) ol diyerek. iyi dileklerini sunan yazar beyanı.
hayvan gibi para yiyen fatih terime söylenen sözdür. Bunca sene salak salak hareketlerle, yandaşlığıyla orada kalmış ve türk futbolunu bala g.te bir yerlere getirmiş adamsın. Hala da destekleyenin var evet. Ama gün gelecek herkes gibi seninde ne b.k olduğun anlaşılacak. Tabi bu senin s.kinde olmayacak sen o arada topladığın paraları yemekle yedirmekle meşgul olacaksın. *
zamanında tam denk gelmiş bir takımla , hiç bir teknik taktik bilgin ve vasfın yokken, o takımın kendi kalitesi ile şans eseri her taşın oturması ile, kendi kendine oluşturduğu denge gelen Avrupa başarısı senin sanıldı sen de o gazla , kendi dünyanın en iyi hocası sandın,
oysa sonra defaten bir bok olmadığın ortaya çıktığı halde yandaşlığınla, yılda 3 milyon Euro gibi paraya yine geldin oturdun milli takıma,
sana bu para verilecektiyse, önceki hocaların ne günahı vardı, onlardan fazla ne yaptın, geldin de hangi taşı koydun üstüne,
artık git bir siktir ol türk futbolunun başından, ha çok istiyosan, onlar da istiyorsa git yine gs.ne onların ağzına sıç, o bizi ilgilendirmez.
kıçımın kenarlarının imparatoresi seni.
oysa sonra defaten bir bok olmadığın ortaya çıktığı halde yandaşlığınla, yılda 3 milyon Euro gibi paraya yine geldin oturdun milli takıma,
sana bu para verilecektiyse, önceki hocaların ne günahı vardı, onlardan fazla ne yaptın, geldin de hangi taşı koydun üstüne,
artık git bir siktir ol türk futbolunun başından, ha çok istiyosan, onlar da istiyorsa git yine gs.ne onların ağzına sıç, o bizi ilgilendirmez.
kıçımın kenarlarının imparatoresi seni.
Fatih terim var diye turkiye gol atinca bile sevinesim gelmiyor. Basimiza bela oldu. Fatih terim gitmeden milli takimdan basari beklemeyin. Kalede neden volkan demirel yok mesela. Tamam sen gs li olabilirsin de bu milli takim senin egonu tatmin edebilecegin bir alan degil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar