bugün

/23
Kız mıymış hibne yazarı.
kartal da oturan sözlük kızı. iki yıllık üniversiteyi ilk senede terk etti çünkü yalan dolan aşklar ve sahte tavırlardan bıkmıştı. hayat onu ameliyatlı yerinden vurunca eve kapandı ve geniş basenli bir türk kızı olarak kendisine zengin koca bakıyor. en sevdiği dizi adını kalbime yazdım. oradaki doktora vurgun. çekirdek çitlemek en büyük hobisi. her ev kızı gibi bunun da kısırı meşhur.
adını veriyim hadi. badegül.
Milleti kandırmış haytA yazar.
yok yani kardeşim adam karizma, ne yani değil mi diyek.
he onu geçtim. entry'min bkz sını verip noktalar koyup bi derin mesajlar verme çabanı nickaltıma sıçarak yapmasan daha bi nice olurdu. zaten 3-5 sayfa nickaltı var 2 sayfası senin. 1 sayfasında kız diğer sayfasında ibne olduğumu ima ediyon.
bak olum bu da can bu da kobzo, yeter artık burama kadar geldi. meet the junior sfrskz diye kısa metraj film çekeriz haberin olsun.
görsel
(#22718704) Yarmış kırmış geçirmiş yazar.
adam gibi yazar.. boyle adam kere adam, adamin kare koku, adamin ham maddesi, adamin dibi yolun sonu bi yazar..

severek takip ediyoruz..
sırf akpli olduğu için benden haz etmeyen yazar bunu da çaylaklığımda öğrenmiş bulundum hayır mesaj atsaydın tartışsaydık. çaylağın nick altına entry girmek kolay.
#22725369 bu adam bu sözlüğe lüks amk. *
ne ayaktır ben bilemem yazarı.

görsel
görsel
o ne biçim manita 34'ünde lolita.
(img:#588405)
kendisi sözlüğün kazanovasıdır. kaç tane hatun kaldırdı sayamadım.

oturuyor karşıma anlatıyor. bununla seviştim, bununla da seviştim, bununla da seviştim, bununla da seviştim, bununla da sevişeceğim.

aşk adamı değil ama yapacak bişey yok. sevişgen bir arkadaş.
(bkz: #23139879)

güldürdü dengesiz ya. saygılar abi.
Nickaltina laf sokmaya çalışan yaşıni bilmesemde iq testi yapsak testi bitiremez yazar.

Buda hediyem olsun.
sözlükte tanıştığım, sözlüğün bugüne kadar bana en büyük getirisi olmuş yazar.

adama sarılınca samimiyet hissediyorum amk. adamı kızdırsa da zaman zaman, sinirlendirse de özlüyorum. kardeş diyebileceğim ve güvenebileceğim bir insan.

(bkz: işte bunlar hep seks)

kız olsam kesin verirdim.

seni seviyorum lan ibne asdfghjklşi.
sözlüğün seksiy demigodlarından.
cifte kavrulmus tenci gibi itici bir tip daha umarız defolur gider. ben naptım haci diye mesaj atar şimdi yüzsüz. muhatap olunmaması gereken vıcık biri.
hal inci swfler ile yazar güldürmeye çalışan ruhu liseli incici bir ulu sözlük yazarı.
sözlüğün açık ara en güzel kızı.
ulan yıllar geçti bunlar hala aynı amk. he gardaşım bokunuzu yiyim gülün lan yalvarıyorum, siz gülün dünya gülsün eti cin ya bana mübarekler.

almıyor adamlar nabıcan nato kafa nato mermer.

ne mozaiği ulan mermer mermer. bunun da videosunu bulamıyorum bulan olursa rica ediıyorum bi şey etsin haber falan.
Nicki her görüldüğünde gülümseten yazar. Ayrıca oruç vurmayla değil hurmayla açılır evet. *
istanbul üniversitesi mezunu ağır işsiz.
iyidir iyi. ashldjkasd.
© copyright 2005 - 2026