bugün

turksat uydusundan yayın yapmaktadır.
genellikle en olmadık yere konan televizyon. baş çevirmekten traş olamaz insan.
Genellikle 39 ekran tüplü tv olur. Ve ptt 1. Lig maçı vardır kanalda.
akasya durağı,arka sokaklar,at yarışı yada ptt 1. lig macları izlenir.
mutlaka ya kral tv ya da atv açıktır. Aksini hiç bir zaman görmedim. ve o televizyon mutlaka 37 ekran tüplüdür.
tüplü 37 ekran ekranı kirden gözükmüyordur. Dükkanın üst köşesine sabitlenmiştir.
dükkan sabah açılıp, akşam kapatılana kadar powertürk ve benzeri kanalların açık olduğu televizyondur.
Genellikle müzik kanallarının açık olduğu televizyon.
Yüksektedir. Kafalar yukarıya bakmaktan tutulmuştur.
Çocukken bi ara böylesine denk geldim.

inanın, 1 saat boyunca tv’de şunu dinledim (neden kanalı çevirmemişti acaba) gala tv açıldı gala tvnin yeni frekansını bla bla bla... 1 saat bunu duydum traş bitene kadar.
hep gittiğim berberin televizyonunda her zaman tay tv kanalı açık oluyor. berbere mi gidiyoruz, hipodrama at yarışı mı izlemeye gidiyoruz belli değil ama seviyorum o ortamı.
Hep müzik kanalı açık olan televizyon. Evet.
bizim berber kendine berber denilince kuaför diye düzeltir. ama gel gör ki beygir piyangosundan da 1 lira kazanamamıştır. alın size üstü kapalı tv yayını.
Her zaman böyle küçük televizyonları mevcuttur. Küçücük olmasına karşı sanki 4k film seyrediyormuşsun gibi odaklanılır. Geçmiş bölümler sanki o an yeni görülüyormuş gibi izlenilir. Genellikle kurtlar vadisi.
Genellikle müzik ya da spor kanalları açılır. artik led tv ler moda olmuş amk. Senin berberin de tam fakir aq.
© copyright 2005 - 2026