bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- sözlük gıybeti12
- ismet birader2
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- hangi tatlısınız10
- müzik2
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- fatma betül sayan kaya44
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- napıyorsunuz8
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- güney amerika3
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- kız kardeşlerim6
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- üniversiteye gitme nedeni5
- akp seçmeni16
- gunluklerim aylik olmus11
- uruguay2
- orhan gencebay2
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- dünya4
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- para2
- protect me and guide me2
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 5 ekim 20264
- geceye bir tespit bırak5
- yazarların güncel flört listesi7
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- asrın soygunu13
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- atlas okyanusu2
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- futbol20
- brezilya3
- çok kötüyüm arkadaşlar4
silah namlusunu her an ensesinde hissetmiş insan. arkadaşları uğruna kimliğini ilk olarak silahlı kişilere göstererek dikkat dağıtmaya çalışmıştır. bedevi ne de olsa...
saldırıdan bahdeniz'in sinsi sinsi olay mahalinde kaçmasıyla kurtulmuş insandır. bahdeniz olayın olduğu bölgeden uzaklaşınca saldırgan ipnesi bahdeniz'in peşine düşmüştür ve böylece berbay da sığınacak bir hızlı sistem bulmuştur. *
olayı tam olarak hatırlamayan insan. şoktan olsa gerek...
pasifflora içerek şu anda ferahlamaktadır.
kutup ayısının nerden çıkacağını kestirmek çok zor oldu.meğersem aynı otobüsten inmişiz.ilk önce 3 el silah sesi duyuldu ardından ben polisim diyerekten olaya sivil polis süsü verildi,bahdeniz in gerçek polis olan 155 i aramasıyla tırsan gangster olay mahallini terketmeye başaladı.ben ise onun ardı sıra götümden terler damlayaraktan hırsız polis misali gangsterin izini sürdüm.ıssız bir durağa gelindiğinde bindiği otobüsün plakasını,geçiş saatini ve istikametini hafızaya kaydederekten elimi cebime; cep telefonuma attım.fakat cep telefonumu yanıma almadığımı farkedince geri olay mahalline doğru koşar adım koşmaya başladım.vardığımda olay yeri incelemenin titizlikle bahdeniz ve berbay ı incelediğini gördüm.ahanda geldi diyerekten beni karşıladılar ve sağlam olduğumu görünce rahatladılar.hemen beni incelemeye aldılar.bildiğim bütün bilgileri polis amcalara anlattım, o sırada baadir da olay mahalline gelmiş ve şaşkınlığını gizleyemeyerekten bizi incelemeye başladı.telefonlar telsizler susmadı.bu sefer gangsterin bindiği otobüs hırsız-polis misali ablukaya alınmıştı ve sonunda otobüs durdurulup robot resmi yerine alınan pantolon-mont-saç rengine göre arama yapıldı,sorgular,incelemeler...ne yazık ki silahlı gangster bir-kaç durak önce inmiş ve karanlığa kaybolmuştu.bu olayı kapatmayı deneyen polis amcaları biz de o anki şaşkınlık ve delaletimizden dolayı teyit ettik ve polis amcalar bizi gideceğimiz yere kadar bırakmaya ısrarcı olduklarını belirttiler.biz de kıramadık.arkadaşlarımızın bizi beklediği nescafe denilen mekana götürdüler.telefon numaraları alındı,vaatler verildi,nefretler kusuldu.şimdilik olay kapandı sayıldı.
10yıllık baadirımın ev arkadaşı,
çok güzel yemek yaptığı rivayet edilen,
fotoğrafyada tanışılmış içilmiş güzel muhabbet edilmiş,
yardımsever,
dünya iyisi kişilik.
çok güzel yemek yaptığı rivayet edilen,
fotoğrafyada tanışılmış içilmiş güzel muhabbet edilmiş,
yardımsever,
dünya iyisi kişilik.
(bkz: don juan)
oylamada zirveyi kimseyi kaptırmayan birinci nesil yazar. sözlüğe değer verenlerdendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar