bugün
- sarapci koala70
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın12
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki bot yazarlar3
- silver ile evlenecek erkek41
- aşk-ı memnu4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- el chadaille bitshiabu9
- teomancalmasur7
- ellerim bos gonlum hos29
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sabahları nefret edilen şeyler15
- yüzüklerin efendisi6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- parayla saadet olması18
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- amedspor19
- ortama girince herkesin susması11
- katatespizartmasi16
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sözlüğün toplam zekası6
- resmine 31 çektim de yattım3
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
beckham gibi futbol oynamak isteyen hintli jess ve aynı hayallere sahip olan jules adlı iki kızın hikayesini anlatan bir komedi filmdir. 2002 yapımı olup yönetmenliğini Gurinder Chadha yapmıştır.
bir sinema salonunda en fazla beş kişilik yer kaplayabildiğimi bana göstermiştir bu film. gösterime girdiği gün capitol sinemalarında bir arkadaşımla birlikte izlemiştim. salonda toplam iki kişiydik. sanırım utandıklarından bize ''en az üç kişi olmalısınız'' demediler.
önceleri bileti satan kızın neden kıskıs güldüğünü merak etmiştim. bir de, ne ben ne de arkadaşım kız, ne ben ne de arkadaşım beckham hayranı, ne ben ne de arkadaşım neden bu filme gittiğimizi biliyoruz... öyle boktan bir akşam.
ülkemizde beckham'ın çok da hayranı olmadığını düşündüm bir süre. sonra filmi izledikçe ''beckham nerede lan'' dedim. öyle karmaşık duygular içindeydim.
aslında spoiler'e değmez ama;
--spoiler--
beckham sadece filmin sonunda bir havaalanında karısıyla uçağa doğru ilerlerken belirir gibi oluyor. onda da o mu değil mi emin olamıyorsunuz bile.
--spoiler--
filmin türkçesi ''hayatımın çalımı; beckham'' şeklindeydi. hayatımda yediğim binlerce çalımdan biriydi sadece. bu filmi sinemada izleme gafletinde bulunanlar (varsa) anlayacaktır beni.
önceleri bileti satan kızın neden kıskıs güldüğünü merak etmiştim. bir de, ne ben ne de arkadaşım kız, ne ben ne de arkadaşım beckham hayranı, ne ben ne de arkadaşım neden bu filme gittiğimizi biliyoruz... öyle boktan bir akşam.
ülkemizde beckham'ın çok da hayranı olmadığını düşündüm bir süre. sonra filmi izledikçe ''beckham nerede lan'' dedim. öyle karmaşık duygular içindeydim.
aslında spoiler'e değmez ama;
--spoiler--
beckham sadece filmin sonunda bir havaalanında karısıyla uçağa doğru ilerlerken belirir gibi oluyor. onda da o mu değil mi emin olamıyorsunuz bile.
--spoiler--
filmin türkçesi ''hayatımın çalımı; beckham'' şeklindeydi. hayatımda yediğim binlerce çalımdan biriydi sadece. bu filmi sinemada izleme gafletinde bulunanlar (varsa) anlayacaktır beni.
beckhamin oynamadigi*ama yinede para kirdigindan emin oldugum film, nede olsa ismi geciyor.
billy elliot'un kiz versiyonudur.
komik olmayan film. ama kulaga hos gelen bir konuya sahiptir.
eğlencelik komedi futbol türünde olan bir filmdir. konusu kısaca şöyledir; jesse, ailesinin üzerinde kurduğu tüm baskılara rağmen, futbol tutkusunu hayata geçirmek isteyen hintli bir kızdır. bir gün, daha profosyonel bir takımda oynama şansı yakalar ve ailesinden gizli küçük bir kadınlar takımında oynamaya başlar. ünlü futbolcu beckham gibi başarılı olma hayalleri, ailesinin kendisini futbol oynarken yakalamasıyla suya düşer gibi olur. ama bu onu yıldırmaz ve gerisi gelir. filmde kıza sürekli şaka yapan parktaki futbol arkadaşları ve jessinin onlara sürekli ayarı vermesi ayrıca da ailenin duvardaki guru nanak ile olan ilşkisi bayağı komikti. ayrıca bu film keira knightleyi ünlü yapan filmlerden.
eğlenmek için izlenebilecek küçük güzel bir film.
eğlenmek için izlenebilecek küçük güzel bir film.
2002 ingiltere yapımı 112 dakikalık, altın küre adayı ve 17 ödül sahibi grunder chadha filmi. imdb puanı 6.7 gişede başarılı olmuştur. farklı kültürleri bir araya getiren filmleri severim, mesela the other end of the line de bu tür bi film. böyle filmler genelde vasat veya ortalama olmaktan kurtulamaz, ya da bittiğinde "vay be ne filmdi" demezsin ama yüzünde küçük bir gülümseme oluşur. kısaca bir pazar akşamı izlemek için güzel bir seçim olabilir, üstelik jonathan rhys meyers de var * görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar