asuregibisurat isimli kardeşimizle kavgalı üyemiz.
sözlükçe para toplayıp kendisine caps yapmadığı her ay için maaş bağlamamız gereken yazar.
Caps yapmaması gereken yazar.

(bkz: liseli)
en son kaslı bir erkekle sevişmek istiyordu. şimdi akgirl olmuş. hayırlısı olsun.
hem kaşar hem troll dür. tamam sevişmek herkesin ama bunun yaptığı bizi azdırmak amk.
inşallah babası internet faturasını ödemez de bir daha capslerini görmeyiz.
kendisinde suç aranmaması gereken bir yazar.
onu bu sözlükte yazar yapana ne demeli?
capsleri her ne kadar sözlük ortamında beğenilmese de en azından orijinaldir, bi samimiyeti vardır. Rok capsi için özel olarak teşekkür ettiğim yazar.
Arada sırada itiraflar başlığına geliyor
Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor
Benim ne olduğumdan emin olma diyor
Beni öldürüyor kendisi yaşıyor
Arada sırada aklıma geliyor
Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor
I am back biches diyor
Beni öldürüyor kendisi yaşıyor.
samimiyetsiz ve çalıntı konseptli bir troll.
yaptığı capsler yarmamaktadır.
Her gün itiraf başlığına 00.00 da tecavuz eden yazar, ek iş olarak da capscilik yapıyo.
bellanın çok seveceği pic.

görsel
yaran capsleri ile dikkatimi çekmiş yazar.

caps seçimlerinde ifadeler başarılı ancak caps yazıları kötü duruyor. emo sözlük tarzı ibarelerden uzak durmalı mesela.
zannımca kendisi kadın değildir, muhtemelen homoseksüeldir.
Sözlüğü gereksiz görsellerle dolduran yazar. Artık itiraf başlığında fotoğraf paylaşmasın yazarı.
yaran capsler yapan şahıs
(bkz: ironi bile yapamamak)
kendisi devecialpay'ın da belirttiği gibi (#25781809) bona fide'dir. daha önce homoseksüel bir erkek olduğunu öğrenen bazı* yazarlar olunca hesabını sildirmişti. kendisi o yazarların kim olduğunu bilmekte ama açıklarsa da bona fide olduğu ortaya çıkar. madem açıklayamayacak o yüzden götüm sağlamda, ben de o 3 yazardan biriyim. delir şimdi.
Tayyipten aldigi makarnanin markasini sozlukte nick olarak kullanan ılık olması muhtemel yazardır.
Bona fide adlı yazar olabilir.
eli şeyinde salyası akarak bir hafta boyunca tırım tırım jennifer bilmem kim fotosu arayıp koyanlar buna laf söylüyor. devam etsin yazarı. salla bunları.
Yaran capsleri ile yaramayan süser.
Evladım, yapma demiyorum, hobi olarak yine yap.
görsel
sikicem yapacağın capsi denilesi zarzavat.
Sayesinde arkadaşlarımdan sağlam küfürler yediğim yazar. Capsleri sağolsun. Başarılarının devamını bekliyorum.
© copyright 2005 - 2026