Koyu Kürtçülerden biri yalan propaganda yapıyor sürekli.
Ayrıca kendisi dna masalı ile zazalarada kürttür diyor youtube de herkes videolarının altına yorum yapmalı.
Koyu Kürtçülerden bedel boseli isimli adam Youtube kanalında Türk alfabesine laf ederek, aslının Kürtçe olduğunu iddia ederek kadar saçmaladı.

https://twitter.com/Degil...tatus/1444097983713267712
komedyen biji biji.
yanlis anlasilmasin diye bastan belirteyim. türkcülük, kürtcülük gibi kavramlari tamamen dislayan birisiyim.

türk birisi gecmisini merak eder arastirir. kürt birisi de ayni sekilde merakini gidermek icin arastirir ögrenir. bu hepimizin dogal hakkidir.
ama bu gecmisini milli duygulari kabartmak icin kullanmasi sacmaliktir.

kürtcü birisinin diller hakkinda atip tutmasi üzerine konuya dahil oldum. aynisini türkcü birisi yapsa; ona da ayni sekilde yaklasirim. kaynak olarak bu adami söyledi. tanimadigim etmedigim bir adam. "nedir ne degildir" diye bi arastirdim.
bir kac youtube videosunu izledim. sanki med imparatorluğu insanligin ve medeniyetin dogdugu imparatorlukmus gibi anlatiyor.
Bir videosunu izledikten sonra kendi kendime "egeliyim diye frigli miyim?" diye sordum.

verdigi kaynaklari kendince yorumlayip, sunuyor. ne yazik ki; bu adamin anlattiklarina sorgulamadan inanan bircok insan var ve bu da kürtcü fasizmi tetikleyen cok tehlikeli bir unsurdur.
Boş videolar yapan ve bunun yaptığı videolara inanan binlerce insanın olduğu kişi.
Youtube'de videolarının altındaki yazılar okunmalı çok gülersiniz.
Çok güzel yalan tarih uyduran kürt tarihçi. adam iskitleri kürt yaptı üstüne bunlara proto kürt kültürünün izlerini taşıyor dedi. Bir ara azerbaycan da türk yok demişti.
Ana vatanı Zagros dağları olan Kürtçü.
Kürt tarihini kronolojik bir sıra ile düzenlemeye çalışan araştırmacı bir tarihçi. Yanlışları varsa videolarının altına yorum yapın. Burda niye ağlıyorsunuz. Faik reşit unatta bütün dünyayı Türk yapmıştı.
© copyright 2005 - 2026