bugün
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi6
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat6
- hangi tatlısınız10
- sözlük gıybeti13
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- ok mesajına cevap veren erkek5
- gunluklerim aylik olmus11
- geceye bir tespit bırak5
- arkadaşlar ben sapık mıyım4
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- napıyorsunuz5
- arkadaşlar naber ya8
- the merich7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- anın görüntüsü21
- bir vuruş kaç kuruş diye mesaj atan sözlük kızı2
- fatma betül sayan kaya44
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- akp seçmeni16
- yazarların güncel flört listesi7
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- ismet gürbüz spam yapma yeter2
- mesajlaşırken btw yazmak9
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- sigara yasağı2
- takıntılı birisi olmak4
- toksik insan4
- arkadaşlar ben neden sallanmadım8
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- eşkıya dünyaya hükümdar olmaz4
- dizilerdeki çabalayan yakışıklı erkekler2
- hobi olarak seks yapmak5
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı3
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- diamond temanın çocuğu3
- avusturya2
- futbol18
- flört etmeyen erkek2
- kosova3
- uefa uluslar ligi12
- bmw2
- ana avrat düz gitmenin çok safe hissettirmesi2
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- göz teması kuramama9
- sadelikten yana olmak2
- renault3
- günah olmasa ilk ne yapardınız2
death metal söylemesiyle beni şaşırtmış kişidir. *
automatik, my woman, heartbreaker gibi şahane şarkılara imza atmıştır. özellikle automatik adlı şarkısı, okulda düzenlediğimiz bir tiyatroda yer aldığından ve bizi çok eğlendirdiğinden asla unutmayacağım eserlerindendir.
disko kralı'nda önce brutal vocal yapıp sonra stayin alive söyleyerek dengeleri altüst eden sanatçı. takdir ediyoruz.
zerre alakam olmadığı halde gecenin bu saatinde mtv'de "automatik" diye bir şarkısına rastgeldim. techno-trance havalarını klasik türk şehir düğünü konsepti ile birleştirdiği için olumlu düşüncelerle ekran başından ayrıldım. komik olmuş.
çok çok başarılı bi insan evladı. bir televizyon programında denk gelmiştim ve eurovisiona katılmak istermiydiniz sorusuna ''neden olmasın ilk 3 garanti olurdu hemde eğlenirdim.'' diye cevap vermişti. vay anasınııı. yürü be koçum..
kim olduğu bilinmeyip, öyle dinlenseydi şarkıları, bu müziği bir türkün yapabileceği akılların ucundan bile geçmezdi. türkiye'deki standartların çok çok üzerindededir.
kendisi her ne kadar bu yazımı okumasa da duymasa da ben vicdani olarak özür dilemek istiyorum kendisinden. bütün küfürlerimi geri alıyorum.
süper bişey bu adam yahu. (bkz: MY WOMAN)
süper bişey bu adam yahu. (bkz: MY WOMAN)
persembe aksami ooze venue'de better than my baby ile bizi costuracak adamdir.
disko kralı'nda gördükten sonra sesine, kişiliğine, müzik bilgisine hayran olduğum zaat.
disko kralı'nın kadrolu sanatçısı. diğerleri için;
(bkz: şafak sezer)
(bkz: popstar alaturka mehtap)
(bkz: şafak sezer)
(bkz: popstar alaturka mehtap)
göze batan bir tarzı olmasına rağmen yapmacık gelemeyen şarkıcı. kliplerinin dikkat çekici olması da onu takip edilir kılan özelliklerinden biri. örneğin my woman klibinde 80lerin dans etkilerini izlerken * * bir anda dansöz çıkıveriyor.
ayrıca (bkz: kırmızı takım elbise bir insana bu kadar mı yakışır)
ayrıca (bkz: kırmızı takım elbise bir insana bu kadar mı yakışır)
yarın ankara if performance hall'da sahne alacak olan enerji kumkuması.
bilkent üniversitesi mezunudur.
15 mayısta hacettepe bahar şenliklerinde sahneye çıkacağı kesinleşen müzik adamı.
emreyazıyor'daki emre olduğundan çok pis şüphelendiğim adam. *
8 mayısta da odtü'de sahne alacak kişi. resmi sitesinin yalancısıyım.
türkiye'nin en iyi dans müzigi yapan adami. ayni zamanda canli izlemesi en keyifli olanlardan biri.
benim kronomotreme göre 3 saat 2 dakika sonra devrimi sallamaya başlayacak olan adam. heyecan var, beklentiler yüksek.
08 mayıs 2009 orta doğu teknik universitesinde gozlukleri ve takım elbisesiyle sahne alıp herkesi kendinden geçiren şovmen şarkıcı karışımı olağanüstü müzikçiler. Kop kop kop olayının taa içinden almış ve kopartmıştır herkesi. Devrimde şov oldu.
kendine güveni sahnede duruşundan belli olan ve insanları eğlendirmeyi bilen kişidir kendileri. böyle bir ego mu desem ya da 'ben bu işi biliyorum arkadaşım sus ve itaat et' tavırları seziyorum kendisinde. bu kesinlikle olumsuz değil olumlu yönde bir tavrı var. eğlenceli bir insan. ayrıca 2 seneye kalmadan eurovision'a da gidecektir demedi demeyin.
gece yarısı güneş gözlüğüyle sahne alan bir adam. ayrıca jack nicholson gibi gülüyor, aklıma the joker'i getiriyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar