bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- bir bela geliyor8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi4
- ellerim bos gonlum hos31
- arif kocabıyık16
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- habire1220
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- trakyalı yazarlar6
- lahmacun9
- mazota zam geldi3
- boşnak olmak ister miydiniz5
- kamos3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- kedilerin ruh hastası olması2
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif2
- kaan sezyum7
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu2
- ismet gürbüz9
- ay diyen erkek9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- basmane tren garı7
- şekerul şeker bey2
- silvermist9
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sarapci koala63
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- sobadan kurtulmak5
- tekerlek toplayan cocuk4
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- 11 aydır ortalıkta olmayan flörte ne yollamalı2
- biraderin koşturması3
- vexillarius the slayer8
- gocu37
- ben sizin anonim11
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- ben geldim naneler15
- renkli rüyalar oteli5
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak3
- 11 aydır ortalıkta olmayan flörte yazılmalı mıdır2
- tuzlu kahve dizisi9
- raikagetokatlayan4
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- mantı8
çaba gerektirir umutsuz olmamak gerekir...
ulaşıldığında çevreni senden etkilenenen ya da nemalanmaya çalışan insanları toplayan olgu.
ben bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem, o işe neler mani olur diye düşünürüm. Engelleri ortadan kaldırdım mı iş kendi kendine yürür.
M. kemal atatürk
M. kemal atatürk
Iyi bir baslangic, yari yariyA basarmak demektir.
Oturarak basariya ulasan tek varlik, tavuktur.
Çok uzakta olduğum bir konu bir gün hayatıma sürpriz olarak gireceğini düşünüyorum. Hayatımda az da olsa şikayet etmeyeceğim hatta sevineceğim bir konudur. Çevrenizi arkadaşlarınızı akrabalarınızı kız arkadaşınızı size karşı değiştirir. Hiç konuşmadığınız insanlar sizinle konuşmaya başlar selam vermeye başlarlar böyle kişilere hayatımda yer vermedim başarı olursam yer vereceğimi düşünmüyorum.
başarıyı şansa bırakmamak çalışmak lazım...
zira şansla başarıyı karıştırmaya çok hevesli bir toplumuz...
zira şansla başarıyı karıştırmaya çok hevesli bir toplumuz...
Akp sayesinde anlamı değişmiştir.
Savcıyı kurtarmak istersin ama savcı ölürse başarılısın.
Teröristlerden toprağını kacırırsan başarılısın.
Özelleştirme yapıp gelen paraları yol yaparak, kömür dağıtarak harcarsan başarılısın.
Tayyibin hoşuna giden şeyler yaparsan başarılısın
Savcıyı kurtarmak istersin ama savcı ölürse başarılısın.
Teröristlerden toprağını kacırırsan başarılısın.
Özelleştirme yapıp gelen paraları yol yaparak, kömür dağıtarak harcarsan başarılısın.
Tayyibin hoşuna giden şeyler yaparsan başarılısın
iyi çalışan, sık gülen ve çok seven başarıyı elde eder. (aldous huxley)
dinazorların yok olduğu dünya da böceklerin hayatta kalmasıdır.
Çok sevdiğim birinin bi sözü vardı" Başarı için üç şey gereklidir" diye. Biri çevre diğeri bilgiydi. Sonuncusunu bir türlü hatırlayamadım. takıntı yaptı nedense. Bilen varsa bu sözü yeşillendirirse sevinirim.
baylar! bu subjektif kavram toplumun size dayattığıdır. eğer ki bunu başarırsanız onaylanırsınız ve kendinizi iyi hissedersiniz. toplumun uyuşturucusudur. bağımlılık yapar ve hep almak yani hep onaylanmak istersiniz.
kucuk baslayin buyuk dusunun.
inanmanın yarısı olduğu olgu.
başarı çok büyük adam olmak mıdır, yoksa çok büyük işler yapıp sosyal veya popüler anlamda tanınmamak mıdır.
5 çocuğunu en makul seviyede yetiştiren baba mı daha başarılıdır, yoksa bireyi veya bireyleri ölüme götürecek en teknolojik silahı üreten insan mı daha başarılıdır sorusuna cevap arayan sorudur.
5 çocuğunu en makul seviyede yetiştiren baba mı daha başarılıdır, yoksa bireyi veya bireyleri ölüme götürecek en teknolojik silahı üreten insan mı daha başarılıdır sorusuna cevap arayan sorudur.
başarı deyince aklına zafer gelen en büyük kaybedendir net! amaaa mutluluk geliyorsa aklına doğru yoldasın...
devam sözlük...
devam sözlük...
Her zaman daha fazlası için daha fazla acı çekmek gerekir.
üstünlük gösterme manasına gelen kelime.
son zamanlarda çok sık karşılaştığım başlık ; Başarı.
karşılaştığım tarifi ise en doğal yeteneklerin başarı veya kazanım olarak gösterilme çabası.
oysa ki ortada büyük bir yanlış anlaşılma var. Zaten özünüzde olan yetenekler başarı değil, sizin var oluşunuzdur.
güneşin doğması, gecelerin olması, yağmurun yağması doğanın başarıları değil, temel yetenekleridir.
bu yüzden, güne başlamak, nefes almak veya canlı olmak. zaten insan doğalsında var. bunlar hiç bir şey yapmasanda olabilecek standart eylemlerdir.
bir nevi 2+2 = 4 bir sonuç ilk mantığa göre bu sonuç başarı gibi görülürken gerçek başarı tanımından beklenen sonuç ise 2+2=5 değeridir. yani doğal yeteneğinin üzerine koyabilmek başarıdır..
gerçek başarı, başarabilmenin yanı sıra, elinizde olmayan imkanlar ile elde edebildiğimiz değerler bütünüdür.
doğal yetenekler ile başarılar karıştırılmamalı.
karşılaştığım tarifi ise en doğal yeteneklerin başarı veya kazanım olarak gösterilme çabası.
oysa ki ortada büyük bir yanlış anlaşılma var. Zaten özünüzde olan yetenekler başarı değil, sizin var oluşunuzdur.
güneşin doğması, gecelerin olması, yağmurun yağması doğanın başarıları değil, temel yetenekleridir.
bu yüzden, güne başlamak, nefes almak veya canlı olmak. zaten insan doğalsında var. bunlar hiç bir şey yapmasanda olabilecek standart eylemlerdir.
bir nevi 2+2 = 4 bir sonuç ilk mantığa göre bu sonuç başarı gibi görülürken gerçek başarı tanımından beklenen sonuç ise 2+2=5 değeridir. yani doğal yeteneğinin üzerine koyabilmek başarıdır..
gerçek başarı, başarabilmenin yanı sıra, elinizde olmayan imkanlar ile elde edebildiğimiz değerler bütünüdür.
doğal yetenekler ile başarılar karıştırılmamalı.
Başarı denilen şey nedir tabi bize göre çok önemli değil mi? Neden bize öyle lanse edilmiş çünkü. istediğin ve hayalini kurduğun şekilde yaşayamayacaksan ne önemi var başarının?
gerçekleşen ile planlananın asgari düzeyde örtüşmesidir.
Parası ve tipi olmadan güzel bir kızı ( manken gibi) tavlamaktır.
Beklentinin karşılanmasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar