bugün

'kumdan kale'

https://www.youtube.com/watch?v=uHnf2hmSycw&t=10s
aman kalabalıklaşsın yoksa bütün dükkanlar yakında top atacak.
istanbulun parisidir.
Türkiye’deki;

(bkz: kurtarılmış bölge)
gittiğim anda ruhen nefes almamı sağlayan çomar ortalasının çok düşük olduğu cadde.
Mahallemdir.
Chanel, Lv, beymen, vakko gibi en lüks mağazalardan tutun zara, hm gibi bir çok markanın 5 katlı mağazalarının olduğu cadde. Avm gibi boktan yerlere sıkışmak yerine cadde üzerinde alışveriş yapmayı sevenlere önerilir.
An itibari ile trafiği çin kerhanesine dönmüştür.
Marmarayın açılmasıyla eski günlerine kavuşmuş cadde.
maltepe'de kalan kısmında düşük ve orta gelire hitap eden mağazalar ve mekânlar bulunur. maltepe-kartal sınırından sonra üsküdar caddesi olarak devam eder.
ilk defa geçen hafta gittim. Akşam saati hava da hafif yağmurluydu. Cadde neredeyse boştu ve bence en güzel zamanı oydu. O havada cadde boyu yürüyüp bi yerde kahve içip döndüm. insanın böyle akşamlara ihtiyacı oluyor bazen. Sessiz, sakin ve sadece kendisiyle.
Irak'ın bağdat şehrinde bulunan caddedir. Başlıca geçim kaynağı petroldür. Türkçeyle araları iyidir. Bu etryi okuyan yazarlar ise buna inanmamaktadır.
Mahallemizdir. istanbul un son kalesi ve en yaşanılası bölgesidir.
bu saatlerde harika olan cadde. tam bira içme saati. evet.
Ulaşılamadığı ya da keyfi sürülemediği için laf atılan önyargılarda bulunan istanbul'un en güzel caddelerinden biri.
Buraya önyargısı olan da esenlerin dencır tayfayla ümraniye ataşehir in abecileri. Sktrsinler bir zahmet.
avrupa yakasında yaşıyorum ama buraya laf atan gitsin istiklal caddesi'nin ara sokaklarında nargile içsin.
bağdat caddesi anadolu yakasının sembolü gibi bir şey olmuştur, her dönem dopdoludur.
Kitapçılarına uğrayıp uzun uzun kitap bakmaya bayıldığım muhitler arasındadır.
23 nisan'da yürüyüş yapması zevkli olan cadde.
bir adaşı ankara'nın demetevler semtinde de bulunan cadde.
görsel

Fener ağlama...
gece hamsi tava yapılan semtim.

neymiş, caddede konvoy yapacaklarmış.

dayağı yediler döndüler işte.
ezikbahçenin kalesidir.
istanbul'un en sosyetik caddesi.
© copyright 2005 - 2026