bugün
- bir bela geliyor32
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı25
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- film önerileri10
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- artık özlemek istemiyorum6
- damarlı kol kası fetişi11
- hamas6
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- karması eksi olan bayan yazar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- bugün can sıkan şeyler10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- her derdini içine atan insan5
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- tai lung7
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- g i l d e d l i l y4
- duyusal biri olmak5
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- bekarlık8
- burcunu açıklamayan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal30
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- iftira atmak4
- günde 3 litre su içmek3
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir3
- emniyet teşkilatı3
- matematikten bile espri çıkarmak4
- gocu35
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- beni seven var mı aranızda5
- cenap abi10
- üzülünce üşümek4
- sözlükten çıkış yapmak3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
- antipanik4
ülkemiz sınırları içinde kendi türlerinde en kaliteli müziği bu grup yapıyor kanımca. grup müzikal açıdan çok kaliteli, altyapıları falan sağlam bunu anlıyorsunuz zaten anında. sahne duruşları, canlı performansları falan da çok iyi. işlerini mükemmel yapıyorlar. alkışı hakeden ve çok sevdiğim grup.
bir bıyık şeklinin adı (bkz: badem bıyık)
(bkz: bir an için ümitlendim)
turkiye de cicekleri en erken acan agaclardan biri.
kabuklusu hele bide biraz bol tuzluysa tam ağızlara layıkt olan çerez...
akustik tınılarla müzik yapan çok başarılı bir grup. (bkz: sülalecek hastasıyız) aslında yakılşıklı bir solisti olduğunu gösteren grup. adam saçlarını kestikten sonra boyut atladı uleyn.
hem grup, hem bir ağacın meyvası, hem kuruyemiş, e hem de fok balığıdır.
kokusu, pensan ofispen 1010 adlı kalemin mürekkep kokusuna acayip derecede benzer. *
çok sevip belki de gerektiği gibi sevip, aşk ile sevip ve bir gün ansızın her bir şeyin üst üste gelerek ayrılığı ortaya çıkarttığı bir ilişkiyi anlatmaları ile sınırlanamaz onların müziğinin eşsizliği.
onları diğerlerinden farklı kılan bu naif duyguları bu toprağın yeşerttiğinin farkında olmaları ve yaptıkları her bestede bu toprakların kokusunu duyumsatmalarıdır.
onları diğerlerinden farklı kılan bu naif duyguları bu toprağın yeşerttiğinin farkında olmaları ve yaptıkları her bestede bu toprakların kokusunu duyumsatmalarıdır.
kabuklu olanı daha bir güzeldir. böyle tuzlu tuzlu ..
erkeğin sert duruşunu yumuşatan * türkiye' nin en iyi alternatifi.
iki sene önce zeytinli' de izlediğimde türkiye' nin en iyi alternatifi demiştim. ki öyleler. en son olarak bir an için ile olayın son noktasını koymuşlardır.
back vokal olayında aşmış durumdalar. süper kullanıyolar back vokal olayını. farklı dünyalara götürüp oracıkta bırakıyor, cidden.
aç arkadan badem' i. çalsın, çalsın ki; sevgiline biraz daha sıkı sarıl, ayaklarını ayaklarına sürttüver, inciltmekten kork onu.
hacı, yap bişeyler artık. fon müziğe de koymuşuz badem' i. sen halen ne diyon ya.
iki sene önce zeytinli' de izlediğimde türkiye' nin en iyi alternatifi demiştim. ki öyleler. en son olarak bir an için ile olayın son noktasını koymuşlardır.
back vokal olayında aşmış durumdalar. süper kullanıyolar back vokal olayını. farklı dünyalara götürüp oracıkta bırakıyor, cidden.
aç arkadan badem' i. çalsın, çalsın ki; sevgiline biraz daha sıkı sarıl, ayaklarını ayaklarına sürttüver, inciltmekten kork onu.
hacı, yap bişeyler artık. fon müziğe de koymuşuz badem' i. sen halen ne diyon ya.
ıslak ve buzlusu makbuldur.
arasıra içinde acı olanı çıkmasa, antep fıstığından sonra en yenilesi kuruyemiştir. kilosu gün itibariyle kalitesine göre 20 ila 30 lira arasında değişmekte olup, 100 gram alıp cebinize atarsanız, mutlu mesud parklarda dolaşırken enerji verir, ağzınız tatlanır.
$imdiye kadar yazılmamı$ olması $a$ırtıcıdır, kokoreççilerde bulunan, en az kokoreç kadar lezzetli minik $ey. mahlukatın neyidir, neresidir bilemiyorum. fakat ta$$akları olabilir.
en güzel şarkılarının doğ güneş olduğunu düşündüğüm türkçe rock yapan hoş bir grup.
özellikle grubun solistinin değişik ses tonuyla ve romantik besteleriyle dikkat çeken ve umut vadeden grup.
şeklini verdiği gözler güzeldir, ismini kullanan grup kalitelidir, yemişi lezzetli,söylenişi rahat bir kelimedir.
sen ağlama adında kral bir şarkısı olan fruptur.
müzik yapabilen nadir gruplardan, zaten badem yemeyi de severim. heralde bundan sebeple kendilerine ufak bir sempati besliyorum.
genellikle güneybatı ege'de yetiştirilen en lezzetli yemişlerden birisidir.
yaptığı şarkılarda gerek altyapı gerek akustik tarzı olsun beni benden geçiren grupsal oluşum.
foça sahillerinde horlayarak uyuyan sevimli fok balığı.
bu seneki Osmangazi universitesi bahar şenliklerinde sahne alacak grup.
4 nisanda Kingo Disco 'ya çıkacak olan muhteşem rock grubu
ele güne karşı'yı çok güzel söylemişlerdir programda.
yalnız ufak bir değişiklikleri gözden kaçmadı:
"seni hiç aldatmadım dın dın dın
aldatmayı kim sevmez * "
sevgili solist, kim döktü o yımırtayı kafana? gorbaçov olmuşun beya.
yalnız ufak bir değişiklikleri gözden kaçmadı:
"seni hiç aldatmadım dın dın dın
aldatmayı kim sevmez * "
sevgili solist, kim döktü o yımırtayı kafana? gorbaçov olmuşun beya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar