bugün
- komik olmayan komedyen2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- manifest dinleyen erkek11
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taşak sütyeni2
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- yaz yemekleri5
- gocu4
- mauro icardi3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- ona bir şey söyle7
- dost2
- ispanya7
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
antikaw militarist'in yazılarını manidar bulan biri değilim fakat kimseye de bi zararını görmedim şurda. fanatikçe ağzından salyalar akarak kimseye saldırdığına tanık olmadım. kendisini eleştiren adamın çapı ne dersen de: yazıyla sıfır!
bunu birde papanın oğlu kemal versiyonu vardı askerliğimiz sırasında yeni yetme bir astsubaya taktığımız lakap idi.
(#19612509)
içi boş teneke çok tıngırdar sözünü hatırlatan yazarcık.
Bok atmaya çalıştığı devrimcilerin tırnağı bile olamaz.
içi boş teneke çok tıngırdar sözünü hatırlatan yazarcık.
Bok atmaya çalıştığı devrimcilerin tırnağı bile olamaz.
(#19617206)
atatürk düşmanıdır.
atatürk düşmanıdır.
attığı mesajları yazsam buraya, gülmekten çatlayacağınız yazar. vermeyin ilkokul bebelerine bilgisayar telefon kardeşim.
yazık kimin çocuğuysa dediğim yazardır.
mustafa kemal atatürk gibi bir lider üzerinden prim yapmaya çalışan ezik yazar.
trollük yapacaksan daha özgün şeyler bul! gülünç duruma düşmezsin en azından.
(bkz: bi bitmediniz amk)
trollük yapacaksan daha özgün şeyler bul! gülünç duruma düşmezsin en azından.
(bkz: bi bitmediniz amk)
ben bu tiplerin sözlük yöneticileri tarafından yaratıldığına eminim. bu kadar net benzerlikler olamaz. yazım hataları bile aynı.
atıyorum, atıyorum, atıyorum, atıyorum * diye tekrar yapmaktansa bu tarz konularla biraz ilgilenilse de sözlükte ki emektar ve gerçekten sözlükte yazmaya önem veren yazarlar soğutulmamış olsa.
açıkçası bu tarz kişiliklerin açtığı başlıklara ben şahsen entry girmemeye özen gösteriyorum (sabırlı olmakta yarar var bu tarz bir anlayışa prim vermeyelim) fakat ama lakin durum çığırından çıkmaya başladı !
sözlük yazarlarının bu tarz bot yazarların oluşmaması konusunda hassas ve uyanık davranılması konusunda temennimi bildirmek isterim.
atıyorum, atıyorum, atıyorum, atıyorum * diye tekrar yapmaktansa bu tarz konularla biraz ilgilenilse de sözlükte ki emektar ve gerçekten sözlükte yazmaya önem veren yazarlar soğutulmamış olsa.
açıkçası bu tarz kişiliklerin açtığı başlıklara ben şahsen entry girmemeye özen gösteriyorum (sabırlı olmakta yarar var bu tarz bir anlayışa prim vermeyelim) fakat ama lakin durum çığırından çıkmaya başladı !
sözlük yazarlarının bu tarz bot yazarların oluşmaması konusunda hassas ve uyanık davranılması konusunda temennimi bildirmek isterim.
herkesin tahmin edebildiği fake hesaplardan birisi daha. sözlüklerde fake hesaplar yaratılıp bu hesaplar ile birden fazla suser kendi çapında liseli eğlenceleri düzenliyor onu anladık da şu fake hesapları deşifre edecek birileri yok mudur aramızda. ekşide bi dümenci vardı herif 6 hesap birden yönettiği ortaya çıkınca kaçtı gitti. nedir abi şu ortak fake hesaplar bulunamıyor mu yoksa hakikaten işin içinde yönetim veya moderasyon destekli bir girişim mi var.
artık nasıl bir kuyruk acısı ise atatürk ile bozmuş kafayı.
doğru yolda olan yazardır.
Gözümüz aydın. Silik olmuş yazar. Darısı pilavlı keşküllü midesizin başına.
Yalnız moderasyon bu fake hesap olayına çözüm bulmazsa sadece fake yazar silmek için tek bir moderatörü görevlendirmek zorunda kalacak.
Yalnız moderasyon bu fake hesap olayına çözüm bulmazsa sadece fake yazar silmek için tek bir moderatörü görevlendirmek zorunda kalacak.
birdaha geldiğinde bana yazması dileğiyle,
hoşçakal.
hoşçakal.
silik yemiş, sanırsam moderasyon işini yapmakta geç kaldı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar