bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet8
- true'nun çaylak olması15
- kadir inanır14
- velvet28
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- israil5
- kemalist dünya19
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler2
- sözlüğü bırakmak istemek8
- 2026 dünya kupası27
- yazarların iyi olduğu konular9
- aile evinde yaşamak13
- sedat pekmez21
- üniversitelerin gereksiz olması12
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- futbol21
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- arapça okuyabilen yazarlar3
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- seri gizli artı oy veren melek7
- anın görüntüsü17
- tüm mahlukatın cenneti yaşayacak olması3
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- galatasaray lobisi11
- özlü sözler5
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- sözlük yazarlarının kombinleri9
- bir şeyler söyle3
- birader yazar olmak13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- allah yoluna cenk edelim şan alalım şan2
- 26 haziran 20266
- yapay zekanın her entrymi silmesi2
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- birsin allahım2
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim6
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- erleg han ile revani yemek3
- ktç abinin çaylak olması5
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- ingiliz aksanı6
Marlon brando.
Sakin ama patladigi zaman dunyanin oteki ucuna gitme istegi uyandiran insandir. birtanedir, biyik sevmeme neden olan adamdir.
Üreme dürtüsünü bastıramamış ve çocuğu olmuş her türden erkek hayvanlara baba denir.
oldu teşekkür ederiz biz size dönüş yapıcaz.
Öl desen ölmez sev desen sevmez.
sana, seni seviyorum demek dışında söyleyemediğim bi cümle daha var.
Bu aksam itibariyle beni ilk defa kaldırmış insan o da anamin zoruyla olmuş neymiş efendim buraya yanıma geliyormuş sözlük valla hazırlandim aşağıya indim bekledim babamı ama telefonla şok oldum kaldım 1 hafta aramayacagim trip atıyorum hıh.
Günlerdir evde sesin, soluğun eksik. Günler oldu biz hâlâ sensizliği kabullenemedik.
her evlat için önemlidir fakat bir kız çocuğu için çok daha önemlidir kanımca. ilk aşktır baba, ilk karşı cinstir anneniz ve size benzemeyen olarak tanıdığınız ilk insandır, ilk koruyan kollayandır.
güvenebilecek liman tutunabilecek dal .
candır. ulan düşünsene aylar önce söylemişsin bir isteğini, adam unutmamış gitmiş yurt dışından getirtmiş.
not: hayır ben bile unutmuştum bunu sen nasıl bir adamsın anlamadım ki.
not: hayır ben bile unutmuştum bunu sen nasıl bir adamsın anlamadım ki.
Kelse gecinilmez olabiliyorlar.
Ulaşmamızı istemiyor galiba.
baba : sabah erkenden evden çıkan , akşam eve dönüş saati belli olmayan , hesap sorulmayan , ne yapsa hatasız yapan, vefasızlıktan şikayet eden , anne denen en değerli varlığı sabrıyla sınayan, evlatlarını hayırsızlıkla suçlayan , evde anne-cocuk denen varlıkları kimi zaman hizmetçi olarak kullanan ,itiraz edildiğinde de "siz adama bakmazsınız " diyip sofrayı bir birine katan ataerkil toplumun başımıza diktiği şam cinsinden bir varlık.
bugün çok ihtiyacım vardı sana çünkü beni sen anlardın. canım babam keşke seninle daha çok zaman geçirebilseydim.
bu geceki derin konuşmamızda arkamda olduğunu sıkıntı olmadığını Anlattı.bende gerekli yerlere ilettim.
Yahu artık kaç yaşıma gelmişim avukat olmuşum hala küçük çocuk gibi davranıyorsun bana ama sorun şu ki fark bile edemiyorsun.artık büyüdüğümü kabullen.
hiç bir zaman kullanamadığım, kullanamayacagim bir kelime.
hayattaysa değerini bilin.
17 yaşındaydım toprak aldı benden. son bakışı kalbimde yara gibidir hala.
gerçi yaş oldu 32, evlendik, bir de kızımız var. o bana tatisa* diye hitap ediyor. ben de babama öyle derdim zamanında. hoşuma gidiyor evet.
17 yaşındaydım toprak aldı benden. son bakışı kalbimde yara gibidir hala.
gerçi yaş oldu 32, evlendik, bir de kızımız var. o bana tatisa* diye hitap ediyor. ben de babama öyle derdim zamanında. hoşuma gidiyor evet.
Yemek konusunda sadece Menemen yapmayı bilen, şarkı soyleyemeyen ve evin direğidir ( gerçi annemden sonra)
Tanıyınca bi sikim olmayan insandır.
Adamın soyadını bile taşımıyorum mk. Ablam zorlamasa yüzüne bile bakmam. Benim için soyadını taşıdığım dayım bu mertebedeydi. Babaydı, çınardı, reisdi.
Onu da verdim toprağa geçen ay.
Adamın soyadını bile taşımıyorum mk. Ablam zorlamasa yüzüne bile bakmam. Benim için soyadını taşıdığım dayım bu mertebedeydi. Babaydı, çınardı, reisdi.
Onu da verdim toprağa geçen ay.
Gün geçtik içinde neden ben diye sorulan sorulara bir yenisini daha ekletmeyi başaran kişidir. Çocukları arasında ayrım yapan ama gün gelince intikam alınacak canlıdır.
izlenmesi gereken bir al paçino film serisi.
can acıtandır.
allah rahmet eylesin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar