bugün
- lord marcus amoralist poyomsos16
- recep tayyip erdoğan22
- birini son kez gördüğünü bildiğinde oluşan duygu9
- kumpir15
- excornist11
- 13 yaşındaki beren gökyıldız'ın hali16
- bozuk paralarla yapılacak şeyler20
- alkol bağımlılığı8
- mustafa kemal atatürk13
- kemal kılıçdaroğlu16
- gecenin şarkısı21
- üsteki yazarın yaşını tahmin et10
- erdoğan'a oy verenler şimdi ne düşünüyor21
- 100 bin lira için yapabileceğiniz en extrem şey15
- ben ölürsem11
- otopsiraporlari8
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı11
- melissa p17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin10
- çok güzel ama kadersiz bir bayan olmak11
- hemşire kızlar11
- 19 yaşında kız 28 yaşında erkek ilişkisi15
- film önerileri24
- türk kızını kısıtlayıp yabancı kızlara güvenmek13
- mezuza10
- arkadaşlar sizce ben yavşak mıyım20
- revenge of the nazmiye9
- cennette gökten duyulabilecek müzikler8
- sözlük yazarlarının stokladıkları ürünler24
- dünyanın yörüngesini değiştirmek10
- beşiktaş18
- anın görüntüsü42
- emdi dolar yardırur24
- onlyfans17
- bir baltaya sap olamadim8
- entry sayınıza göre tarihteki önemli olaylar12
- mehmet şimşek14
- ermeniler15
- adet kanıyla pilav pişirip yemek12
- klarnet calan sarapci koala 621
- doların yükselmesini iktidara bağlayan tip21
- üstteki yazara hangi isim yakışır88
- iyi karı nasıl olur12
- şarkı dinlemek ama dolphini dinlememek8
- merhaba arkadaşlar gününüz nasıldı36
- elissa19
- inan hic fark etmez8
- eskiye özlem duymak24
- bacaklarını açarak oturan erkek16
baryumun simgesi
(bkz: british airways)
bachelor of arts.4 yillik lisans mezunu.
(bkz: ibrahim ba)
(bkz: BA Music)
burhan berken'in ilk albümü.
çin mitolojisinde cennet'in kızı.
baba yarısı (bkz: nuri alco)
b ve a harfi ile olusan hece.
.ba, Bosna-Hersek'in internet adres uzantısı...
arjantin'in sarap sehri.
birhan keskin'in ilk basımı mart 2005 de metis yayınları'ndan çıkan kitabı.
- "ba" arapça, edatdır. 'ile' anlamına gelir. örneğin; ba-husus; özellikle, hususiyetle.
- osm. alfabenin ikinci harfi.
- osm. alfabenin ikinci harfi.
eski mısır'da ruh.
ba- şeklinde yazıldığında bar anlamına gelen japonca kelime.
(bkz: yakuza barlari)
(bkz: yakuza barlari)
arapça yaratılmışların tümü anlamına gelen kelime.
"bi ey" olarak okunup, hafızalara kazınmış bir a takımı karakteri. takıları ile dikkat çekerdi.
(bkz: fa)
(bkz: ibrahim ba)
eski mısır dininde "ka" ve "ah" ile birlikte ruhun üç görünümünden biri. insana güç, kuvvet veren bir ilke olan ruhtur.
transkriptte çok hoş gözüken ikili harf kombiyasyonu.
Çin mitolojisinde Cennet'in kızı.
herkesin "biyey" olarak bildiği a takımı karakteri.
bir mühendis olarak, ustabaşları ile yaklaşık bir buçuk saatliğine bir yolculuk ile bakım, onarım, revizyon için yola çıkmıştık. yolda ondan bundan anlatırken içim geçmiş, uyumuştum. arabanın rutin sallantısı kesildiğinde uyanmıştım. mola vereceğimiz yere gelmiştik.
burası bildiğiniz kamyoncu kahvesiydi. içecekler yiyecekler ucuz, etrafta kamyoncu kardeşler vardı. eheh saygılar. eli kaldırıp üç yapmamla, üç tane çayın gelmesi bir oldu. adam sanki bizi bekliyormuş gibi düşündüm. sigara yasağından dolayı dışarıya konuşlandırılmış masa ve sandalyelere, üzeri korumalı 55 ekran televizyon eşlik ediyordu.
televizyonda, kral tv açıktı. skindirik bir pazarlama reklamı vardı. bizim ba * çıkmıştı. et yemek istediğini ve biftek istediğini söylemişti. mikser gibi bir kabın içine eti attılar, yanına da alakasını anlamadığım bir koçan mısırı attılar. iddia edildiğine göre birkaç dakikada hazır oldu bizim herifin yemeği.
hemen sktiri çekiverdim ustabaşlarının yanında, dedim şimdi bir mangal olacak, yakacaksın, üüfleyeceksin yelleyeceksin, üstüne atacaksın bifteği, üfff... o anda nasıl anlattıysam, beynime kazındı o biftek. evet o akşam ne yapıp edip biftek yemeliydim. böyle şeyler canım çekmez ama çekmişti işte bir kere. biftek ulan, diyordum. geri zekalı üstüne kekik de serpmemiş. ulan o öyle mi yenir, öyle mi pişirilir a ayı.
sonuç olarak eve geldiğimde akşam saat 10 du. ne biftek aldım ne de yedim. ama hevesim sabit. bekle beni bifteğim.
bir mühendis olarak, ustabaşları ile yaklaşık bir buçuk saatliğine bir yolculuk ile bakım, onarım, revizyon için yola çıkmıştık. yolda ondan bundan anlatırken içim geçmiş, uyumuştum. arabanın rutin sallantısı kesildiğinde uyanmıştım. mola vereceğimiz yere gelmiştik.
burası bildiğiniz kamyoncu kahvesiydi. içecekler yiyecekler ucuz, etrafta kamyoncu kardeşler vardı. eheh saygılar. eli kaldırıp üç yapmamla, üç tane çayın gelmesi bir oldu. adam sanki bizi bekliyormuş gibi düşündüm. sigara yasağından dolayı dışarıya konuşlandırılmış masa ve sandalyelere, üzeri korumalı 55 ekran televizyon eşlik ediyordu.
televizyonda, kral tv açıktı. skindirik bir pazarlama reklamı vardı. bizim ba * çıkmıştı. et yemek istediğini ve biftek istediğini söylemişti. mikser gibi bir kabın içine eti attılar, yanına da alakasını anlamadığım bir koçan mısırı attılar. iddia edildiğine göre birkaç dakikada hazır oldu bizim herifin yemeği.
hemen sktiri çekiverdim ustabaşlarının yanında, dedim şimdi bir mangal olacak, yakacaksın, üüfleyeceksin yelleyeceksin, üstüne atacaksın bifteği, üfff... o anda nasıl anlattıysam, beynime kazındı o biftek. evet o akşam ne yapıp edip biftek yemeliydim. böyle şeyler canım çekmez ama çekmişti işte bir kere. biftek ulan, diyordum. geri zekalı üstüne kekik de serpmemiş. ulan o öyle mi yenir, öyle mi pişirilir a ayı.
sonuç olarak eve geldiğimde akşam saat 10 du. ne biftek aldım ne de yedim. ama hevesim sabit. bekle beni bifteğim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar