bugün

/635
sevdiğinin gözlerinde kaybolup gitmektir. bugüne dek hayal ettiğin herşeyi o gözlerde görebilmektir. ama asla kelimelere döküp yarinin kulağına fısıldayamamaktır.
(bkz: ooof ooof cayır cayır yanıyorum)

bir aşk tabiridir.
Ecza dolabına çarparak alnını kanatıyorsun, dalgınlıkla.
Sonra elini aynı dolabın içine doğru uzatıyor ve belki yarabandı kalmıştır diye umut ediyorsun.
Alın yazını kanrevan edenden, medet umuyorsun yani bir bakıma…
Sanırım, Aşk da tam böyle bir şey işte!
Aşk karşılıksız da olsa yaşanılması gereken bir duygudur . Ayrıca bu aşk acısı çekenleri anlamıyorum ; sevmiyorsa zorlamaya ne gerek var arkadaş .
70 yaşındakını bıle 7 yaşında yapıverıyor anında.
her aşk bitmek için başlar.
bilimsel olarak bir buçuk yıl süren ruhsal olarak hiç bitmeyen hastalık misali saçma duygu.inanmam kendisine.
aşk bazen sevdiğini sonsuza dek yanında istemek, bazense kendi mutluluğundan vazgeçmekmiş.
görsel
onun mutluluğu için kendinden vazgeçmekmiş.
eğer on sene üstünden geçtiği halde hala ona bakarken gözlerin gülüyorsa, elini tutarken kalbin hızlanıyorsa işte bu aşktır. Allah bozmasın.
aşk, an itibariyle onun aklında olması, onun aklında olmandır. * *
AŞK BiR ÇiŞ GiBiDiR, KENDiNi TUTAMAZSIN.
gunumuzde cok ama cok ucuzlasan duygu. Herkes belli 'sartlarla' asik oluyor.
Kimse topal, yuruyemeyen,fakir erkeklere asik olmuyor.
Bana asktan, bu riyakarliginizdan bahsetmeyin. Hem kadin hem erkek ayni.
Kotu gunde hic biriniz yoksunuz. Indirin maskelerinizi.
değerini kaybedince anladığımız duygu yoğunluğudur.
bir kaç hormondur. abazanlık en önemli sebebidir, aşk yalan dolan bir ergenlik sıçıntısıdır.

hiç bir zaman bir dişiye aşık olamayacaksınız ve olmadınız da sizin hoşunuza giden şey çift olmaktı yanınızdaki kişiyi kendisi için değil sizin sevgiliniz olduğu için sevdiniz yani o vazgeçilmez değil başka birini de sevgiliniz olarak görün onuda seversiniz.
aklının birkaç karış havada olması, onu düşünürken yüzündeki en saf, aptalca gülümseyiştir.
divanelik. aşk üzerine yazılan ne varsa inkar ediyorum. itiraz ediyorum.
cemal süreya şiiri.
Homo sapiensler dünyada olduğundan beri varligina kendilerini inandirdiklari ama aslında olmayan duygu şeysi.
Hakkında gereksizce bir sürü şarkı söylenmiş şiirler yazılmıştir. Ama bu duygusal ve sanatçı ruhlu insanların işidir deyip o insanlari masum çıkarmayalim. Kanımca bol vakitleri varmış ve böyle bir saçmalık uğruna vakit harcamışlar.
Ya da fazla uyaniklarmis boyle bir saçmalik üzerinden prim yapıyorlar.
Biz saflarda hemen kanalim. Artık bırakalım su tarz inançlari. Neymiş efendim sevgililer günü. Her şeye para harcamaya cok meraklı bir millet olduğumuz icin bu gün icin harcanan para göze batmaz. Zaman öldürmek ve para savurmak bizim işimiz.
Sanırım konudan saptim her neyse.
Yani diyorum ki boyle bir dünya yok.
(bkz: verem).
onsuz olmadan onla her türlüsünün güzel olduğu varlığının armağan sayıldığı dünyayı onla değiştiririm dediğin insana karşı beslenen duygu.
insanın tüm dengesini bozan, ayarlarıyla oynayan, bitiminde fabrika ayarlarına dönülmek zorunda kalınan saçmalıklar fakat aynı zamanda güzellikler bütünü.
yoktur. bunun icin kendini paralayan insanlar komiktir.
gülüşüne ekmek banabildiğindir aşk. *
© copyright 2005 - 2026