bugün

/636
aşık olunan kişinin,
annesi olmak istersin,
saçlarını özenle tarayıp geceleri uyurken bir kerecik öpebilmek için.
babası olmak istersin,
herhangi bir durumda sırtını dayadığı, güvendiği o kahraman olmak için.
ve onun çocuğu olmak istersin,
ona ait olan yegane varlık, canından bir parça ve sevgisini her zaman hissetmek için.
aşk avucunu açtığında bıçağın ucunu onun içine dayamak ve batırmaktır. sonucunda zevk alırsın ya da acı çekersin durumu.
sikerek öldürdüğüm duygu. kime aşık olsam ve onunla sevişsem aşk bitip gidiyor. galiba sadece uzaktan uzağa yaşamak mümkün bunu. ya da ben hiç aşık olmadım. ya da...
Benim beye hissettiklerimin ana başlığı.
bok gibi.
Onu görmeden önce: yok öyle bir şey
onu gördükten sonra: ihtimaller dahilinde bir duygu
onunla tanıştıktan sonra: hastalık sebebi.
tüm alemi alemin tüm yaratıklarını teker teker seyeran etmektir. icab ettiğinde yeniden doğmaktır...
Gelmesı beklenendır. Bırısının sıze asık olması nasıl bır duygu acaba guzel olsa gerek.
kezban ve mahmutun olduklarını zannettikleri şey. mantıklı insanlar aşık olmaz. daha doğrusu mantığın olduğu yerde aşk barınamaz. akıllı olun.
bir tarkan şarkısıdır.

--spoiler--
Yıllar yılı gülmedi yüzüm.
Buralara doğmadı güneş
Ben hep güzüm baş edemedim
Ben aşksız edemedim

Medet umdum hep fani para puldan
Anladım yalan dünya malı
Yalnız edemedim
Ben aşksız edemedim

Hey!
seni gördüm göreli
Ateşine düştüm düşeli
Gün doğdu sabahlarıma
Hey!
Seni gördüm göreli
Gözlerimiz sevişeli
Gün doğdu rüyalarıma

Medet umdum hep fani para puldan
Anladım yalan dünya malı
Yalnız edemedim
Ben aşksız edemedim

Hey!
seni gördüm göreli
Ateşine düştüm düşeli
Gün doğdu sabahlarıma
Hey!
Seni gördüm göreli
Gözlerimiz sevişeli
Gün doğdu rüyalarıma

Sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin
En nadide çiçeğisin.
Taa ilk bakışta vurdun
Mühürü kalbime
Sen ezelden vazgeçilmezimsin!

Ahh o bildiğim bütün aşk bahçelerinin
En nadide çiçeğisin.
Taa ilk bakışta vurdun
Mühürü kalbime
Sen ezelden vazgeçilmezimsin!

--spoiler--

http://fizy.com/#s/1ajgi7
Aşk; öyle bir büyüdür ki kendi başına buyruktur. Ne büyülerken nede bozulurken size sormaz. Biten ilişkinizde herşeyin sizin kontrolünüz dışında olduğunu düşünmek vicdanınızı rahatlatsada, kendi kontrolünüzde olduğunda herşeyin çok daha başka olacağını düşünmek moralinizi bozar. Aşk, tam olarak ne olduğu halen çözülememiş bir olgudur. En basit tanımlaması birine karşı hissettiğiniz en yoğun duygudur.

alıntı.
bahar geldi sen gelmedin.
saat 01.00
Her zamanki gibi yine sokağının başında elimde sigara ile oturmaktayım. Neden otobüse binip de evimin kapısına kadar saat
gitmek yerine dolmuşa binip ısrarla gecenin bu saatinde oturduğun binanın karşısında oturmaktayım bilemiyorum. Anlamıyorum Farz mı oldu bu bana, sürekli olarak her gün buraya tam bu saatte geliyorum ? Bir amacım var mı ? Deli miyim lan ben erkenden eve gitmiyorum da buraya geliyorum ? Zaten eve gitsem ne olacak ki ? Yine hırgür savaş çıkacak, yine ben bi cam indirecem yine vurup kıracam, peder yine sövüp sayacak ve ben yine o kapıyı çekip siktir olup gidecem. iyi böyle iyi, hem Seni göremesem bile burda ayak izlerin var onlar yetiyor işte . Zaten Seni görmek için gelmiyorum ki, sokakta kalan kokunu içime çekmeye geliyorum. O kadar sigaranın zehrine,Senin kokun iyi geliyor akciğerime. Saçmaladım demi? Biliyorum evet saçmaladım. Zaten Aşk saçmalamak değil midir? Eğer Aşk saçmalamksa ben en güzel saçmalığı seni severek yaptım. Gerçi ne kadar konuşsamda anlamıyacaksın ama neyse bir sigara daha yakayım.

Saat 01.33

Tam yarım saatte ufacık bir paragraf yazabilip 2 dal sigara içmişim. Garip, oysaki ben sen aklıma gelince(hıc cıkmıyon zaten de) sadece 15 dakikada dünyaları konuşuyorum. Ve 3 dal sigara içiyorum. Ìçme şu zıkkımı diyeceksin yine, sensiz nasıl olmuyorsa bu meretsiz de olmuyor. Alıstığı birşeyi bırakamıyormus insan. Benimkiside öyle bir şey herhalde tam bilmiyorum. Zaten sigarayı niye bırakayım ki ? Senin yokluğunda yarama merhem olan tek dostumdu. Beni tek anlayan,dinleyendi. Neyse bırakalım sigara konusu. (Sen sakın içme,başlama da )

Saat 02.00

Bir sigara daha çıkartıyorum ki paketimden daha önce hiç görmediğim bir kadın geçiyor önümden sorma. Parfümü seninki ile aynı. Ulan yapılır mı bu ? Bayan lütfen bu parfümü değistirir misiniz, bu parfüm O'nun parfümü diyemediğm için sigaram yanıyor bile. Sigaramdan çıkan dumandan gülüşünü çiziyorum. Anlamadın demi? Boşver anlama zaten bende nasıl yaptığımı bilmiyorum açıkcası. Aşk işte adama neler yaptırıyor.

Saat 02.20

Son sigaramı yakıyorum. Zaten 4 lira param kaldı o da yarın işe gidiş geliş parası. Bırakalım parayı, birazdan kalkıp gidecem. Sabah evden atıldım. Biliyor musun? Nerden bileceksin ki,mesaj atsaydın anlatacaktım. Anlatayım ben ufaktan,peder sabah sabah tersinden kalkmıştı kavga ettik yine kovdu. Ulan daha eve geleli 24 saat bile olmadı diyemedim tabi, koyayım evine deyip çıktım. Alıştım artık sokaklarda kalmaya. Bu gecede sokaktayız. Hava çıtırdan soğuk üşümem inşAllah. Üşüyim ya sorun yok, sen sıcacık uyuyup hasta olma da ben burnumu çekmeye devam ederim sorun yok. Kalacak yer bulamasamda sorun değil. Nolmuş yani hem evden atıldıysam? ilk defamı sanki. Eğer evlenirsek Sen de kovar mısın beni evden ? Kovar mısın ? Neyse kov, sadece evden kov ama çünkü kalbinden kovarsan kalacak yer bulamam. Anladın demi ? Sadece evden kov, Kalbinden değil.

Saat 02.50

Neyse bana müsaade, sende uyu artık saat geç oldu. Yemeğini ye, üstünü iyice ört üşüme, hasta olma. Ìyi bak kendine , yarın yine gelecem zaten. Hadi Sevdiğim Allah'a emanet. Dediğimide unutma, evden kov, kalbinden değil .
kanlı bıçaklı düşmanları bile, saniyesinde çatısının altında buluşturabilecek güç.
eşşek kadar adam
filan oldun da
tek gece sevgisiz sevgilisiz
yapamıyorsun.

oturmuş çatıkat gezegenine
yakarak içinin tüm ışıklarını;

yar bekliyorsun

yar yar yar
yar...

yar-rock gelir...
-Aşka inanır mısın?
+Evet,ama sadece başkaları için.
görsel
GerÇekliği,dibini Çok yakın gösteren berrak bir sudur aşk.indikÇe derine değmek istersin dipteki incilere ama bir bakmışsın boğulmuşsun iÇinde...
Kalbin gogus disindaki yerlerdede atabildigini kanitlar...
(bkz: bela)
sevginin ulaştığı yoğunluk mertebesi. rivayete göre bu hede malum kişide ortaya çıkınca onun göz rengini biraz değiştirirmiş.

love: http://www.youtube.com/watch?v=2GmVajkqLNU
vücut kimyasını bozan ateşli hastalıktır.
Bu şiirle aşka tanımdır amacım.
Aşk için yazılan şiirler baş tacım.

Ben de yazıyorum işte aşka şiir.
Elbet yazılacak aşka başka şiir.

Nedir aşk diyorsan eğer, işte cevap:
Aşk bir ummandır, aşk bir ufuk, aşk serap.

Aşk görmek değil, görmemeyi bilmektir.
Aşk varlıkla değil, yoklukla gülmektir.

Deva bulmak değil, devasız olmaktır.
Aşk devasızlığı bilerek, dolmaktır.

Fûzûlî der ki, “ aşka derman zehirdir.”
Aşk gönülde çağlayan yüce nehirdir.

Özü dikenle gizleyen, güldedir aşk.
Sözü güle sunan, bülbüldedir aşk.

Sanma ki mantıktadır, akıldadır aşk.
Akıl ve mantığı silen, kuldadır aşk.

Nefis ve gururu vurup öldürmektir aşk.
Nefes alan ne varsa, güldürmektir aşk.

Aşk mağarada Kehf , balıkta Yunus’tur.
Aşk Yunus’ u kucaklayan okyanustur.

Kor ateşe atılan ibrahim’dir aşk.
ilahidir, Rahman’dır ve Rahim’dir aşk.
Tanıyana kadar, tahminlerin verdiği heyecan.
acıtır.
© copyright 2005 - 2026