/636
her aşk bir bitki ismi ile başlar bir hayvan ismi ile son bulur.
(bkz: içinde tanım geçen başlık)
Gözlerinin içinde kaybolmaktı aşk. Hiç bakamadığın gözlerinde, hayallarde.
aşk acı çekmek... ne demiş şair: " denir ya aşk iki kişilik, yalan! aşk bile bile delilik.. bir de hayat müşterektir denir, bu da yalan! aşk acısı hep tek kişilik..."
aşk bazen, yan etkileri olan bir antibiyotik...
yaşanmadan bilinmeyendir.
serseri ya da p*ç değilseniz bu devirde bulamazsınız.
rengi sarı laciverttir.
aşk adaletsizliktir. en derin aşkını sadece bir kişide yaşarsın 'o' seni öldürür ve gider... düşünürsün yine bu kadar sevebilir miyim diye ve daha az sevdiğine razı olursun...
karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.. yaşasın pakize suda
bu hayatta emek harcayıp, iyi olmanın para etmediği nadir ve nankör şeylerden.
her aşk bir bitki ismi ile başlar, bir hayvan isimyle son bulur.
sami yusuf' un tarif ettiği üç harfli kelime;

ben eşimle tanıştığım gün,
bütün kadınların cenaze namazını kıldım.
fedakarlıktır, vazgeçmektir, bir şeyden değil herşeyden
heyecanlanmaktır, onu üzmekten korkmaktır, değil sadece gördüğünde, onu düşündüğün her anlarda.
aşk yaşandığı halde anlatılamayan ender duygulardandır. hiç bir tanıma, kalıba sığmaz. aşktır işte ötesi yoktur.
karşılıklıysa dadundan yenmeyendir.
Sadece birbirinizin kasıklarındaki mükemmel ağrının sebebiyken tenleriniz,
Dilinizdekileri boşaltmakla, dilinize boşalması arasında sıkıştınız hepiniz.
Adına AŞK dediniz.
toy bir bedenin kirlenme anı gibi aşk... tanışır işte insanla, hayatla. ne zaman aklıma gelse küfür ettirir herşeye.. çünkü günahkar etti beni, ayrıca papazlarım çoğaldı şu sıralar... bu bende orta okuldan kalma bir alışkanlık oldu artık...
patolojiktir. aşk denen illete yakalanan insanlar(benim gibi mallar) makul kararlar verebilme yeteneğini kaybeder.
doz aşımıdır. beyinde ve bilumum salgı bezinde üretilen kimyasalların yarattığı kafa güzelliklerinden, sanrılardan biridir.
ask ne ki... icimizde cosana taktigimiz isim... bazen de durulana. aslolan histir. kelimeye takilmamak lazim.
eski sevgilini o kadar çok sevip sanki onunla hiç ayrılmamışsın gibi yaşamak ya da onun sana geri döneceğinden emin bir şekilde herşeyi zamana bırakmak. bazen yaşarken kendinle bile çelişmek.
kara kara kazanlar.
kara yazı yazanlar.
cennet yüzü görmesin
aramızı bozanlar.
"derya" dır.
buzdan bir kayıkla ateş denizinden geçmektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026