bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- türk bayrağı2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- askerlik anıları6
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- dün gece ne oldu12
- kürt kızlarının güzel olması2
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- çanta2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- erecto dos andreas biraderitos3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- elinin içine hapşıran insan5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sözlükteki linç tayfa6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- birader bey birader bey2
görsel
Netflix Türkiye ortak yapımı Aşk 101 dizisini yayın tarihi belli oldu.
Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Netflix Türkiye'nin üçüncü dizisi olan Aşk 101 (Love 101) Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler gibi çok izlenen dizilerin yazarı Meriç Acemi tarafından kaleme alınıyor. Oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, ipek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin hikayesi 1998 yılında geçiyor ve günümüze de uzanıyor.
Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi genci odağına alan hikaye gençlerin aşkı keşfetme süreçlerini odağına alıyor. Gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler.
Aşk 101'i, Kara Para Aşk dizisi ve son olarak Şampiyon adındaki sinema filmiyle rejisine aşina olduğumuz Ahmet Katıksız ile Ufak Tefek Cinayetler'in ikinci yönetmeni olan Deniz Yorulmazer yönetiyor.
Toplamda sekiz bölümden oluşan sezonun yayın tarihi ise 24 Nisan 2020 olarak açıklandı.
》 https://youtu.be/27ksOxiQr4M
Netflix Türkiye ortak yapımı Aşk 101 dizisini yayın tarihi belli oldu.
Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Netflix Türkiye'nin üçüncü dizisi olan Aşk 101 (Love 101) Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler gibi çok izlenen dizilerin yazarı Meriç Acemi tarafından kaleme alınıyor. Oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, ipek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin hikayesi 1998 yılında geçiyor ve günümüze de uzanıyor.
Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi genci odağına alan hikaye gençlerin aşkı keşfetme süreçlerini odağına alıyor. Gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler.
Aşk 101'i, Kara Para Aşk dizisi ve son olarak Şampiyon adındaki sinema filmiyle rejisine aşina olduğumuz Ahmet Katıksız ile Ufak Tefek Cinayetler'in ikinci yönetmeni olan Deniz Yorulmazer yönetiyor.
Toplamda sekiz bölümden oluşan sezonun yayın tarihi ise 24 Nisan 2020 olarak açıklandı.
》 https://youtu.be/27ksOxiQr4M
Fi tarihinden beri türk dizilerinde eşcinsel karakterler vardır ve olacaktır. Tamam!
Paraysıni verdiğim yerde eşcinsel karakter istiyoruz o kadar defolun lan yobazlar gericiler.
AŞK 101 dizisi hakkında “savcılık” kararı belli oldu:
“Kararda, kişilerin hür iradesiyle para vererek izlediği bir dizide insanların yine iradesiyle izlememesi gerektiği belirtilip, ihbar değerlendirmeye alınmadı.”
https://www.google.com/am...indaki-karari-belli-oldu/
“Kararda, kişilerin hür iradesiyle para vererek izlediği bir dizide insanların yine iradesiyle izlememesi gerektiği belirtilip, ihbar değerlendirmeye alınmadı.”
https://www.google.com/am...indaki-karari-belli-oldu/
aşk 101 harca harca bitmez...
Ergen dizisi.
Bak şimdi yukarıya ergen yazdim diye okumazlik etmeyin. Ben iki sezonu da izledim. Çıtır çerez lan. Vakit kaybi da değil hee. Beyin fırtınası yaptığın geçmişe gittiğin yerleri var dizinin hakkini yemeyelim. Mükemmel müzikler de cabası. Yeme de yanında yat. Ama bir Türk dizisi olduğunu unutmayin. Tabii ki mantik hatasi bol. Ama şimdi onları irdeleyeceksen bu diziyi izlemeyeceksin güzel kardeşim. Saçma olur.
Şey yaa be ekşi sözlükten geliyorum da orda vardi. Burada da 'uludag sözlük hicbir siki begenmeme timi' diye bir sey var mi?
Bak şimdi yukarıya ergen yazdim diye okumazlik etmeyin. Ben iki sezonu da izledim. Çıtır çerez lan. Vakit kaybi da değil hee. Beyin fırtınası yaptığın geçmişe gittiğin yerleri var dizinin hakkini yemeyelim. Mükemmel müzikler de cabası. Yeme de yanında yat. Ama bir Türk dizisi olduğunu unutmayin. Tabii ki mantik hatasi bol. Ama şimdi onları irdeleyeceksen bu diziyi izlemeyeceksin güzel kardeşim. Saçma olur.
Şey yaa be ekşi sözlükten geliyorum da orda vardi. Burada da 'uludag sözlük hicbir siki begenmeme timi' diye bir sey var mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar