bugün
- friedrich hegel la bi cay icek10
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı14
- mükemmeliyete inanıyor musunuz4
- özbek kadınlar10
- deccal internetten çıkacak9
- asgari ücretle geçinebilmek7
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı3
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- uludağ itiraf8
- burçlara inanan erkek4
- sözlük whatsapp grupları9
- sarapci koala53
- kıyamet için tarih ver4
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- dayatılmış güzellik algısı7
- kpss 20265
- başka türlü bir şey2
- civcivler osurur mu5
- şarapçının mal varlığı7
- ağaç sulamak2
- birader bey baydır4
- 0 0 7 ağabey3
- yeni bir din kurmak5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- rus kadınla evlenir misiniz4
- sözlük kavgası2
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- anın görüntüsü24
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- sıcak havaların sona ermesi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- dün gece ne oldu17
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- kendi halinde efendi insan2
- yazarların otopsileri4
- ruhi çenet8
- enayimiknatisii36
- togg t6x6
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- yazmak isteyenin bir şekilde yazması2
- cennetin de bu hayatta olması3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- teoman'ın 26 yıl önce oynadığı reklam2
- reis3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- gocu51
uşşak makamından bir tsm eseridir. zeki müren söylesindir, kadehler devrilsindir.
"..bir gün olur bu acılar silinir
ağlama sevdam..
"
tabi ya!
"..bir gün olur bu acılar silinir
ağlama sevdam..
"
tabi ya!
bablanın da icra ettiği şarkıdır. ama zeki müren tercih edilir.
ağlama sevdam
ağlama sevdam
ağlama
kemanlar bu şekilde girer...
ağlama sevdam
ağlama sevdam
ağlama
kemanlar bu şekilde girer...
çilingir sofralarında söylemesi pek güzel şarkı. sonunda bülent ersoy'a oofff off diye eşlik edilir. isteğe göre bundan sonra kadeh yere atılır kırılır.
gözyaşımın her damlası sevgidir
şu hasretlik zor gelse de çekilir
bir gün olur bu acılar silinir
ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama
benden ayrı gezme gülüm amandır
sensiz benim gönül evim talandır
bu dünyada bir muhabbet kalandır
gözyaşımın her damlası sevgidir
şu hasretlik zor gelse de çekilir
bir gün olur bu acılar silinir
benden ayrı gezme gülüm amandır
sensiz benim gönül evim talandır
bu dünyada bir muhabbet kalandır
kıymetini bilen yoksa "bırak ağlasın" dedirtecek durum.
(bkz: agla sevdam)
zeki müren tarafından seslendirilen ve dinleyenin beyninde kalıcı hasarlar yapabilen bir parça. zeki müren öyle bir söylemiş ki 'ağlama sevdam' dedikçe insanın içi gidiyor, içi acıyor, dokunuyor bir yerlere...
damar position: on
damar position: on
(bkz: ağlama sevdam)
zeki müren bu şarkıyı gerçekten farklı yorumlamıştır ağlama sevdam diye öyle güzel bağırırki içiniz ürperir.
"bu dünyada bir muhabbet kalandır
ağlama sevdam, ağlama sevdam, ağlama..."
mübarek gecelerinizi, mundar edebilme kapasitesi olan şarkıdır. bugün iş çıkışında, iş yerinden bir arkadaşımla tavla müsabakası organize etme fikri belirdi ve bunu yaparken biraz da kendisinden feyz alabileceğim bir adam olması, bu fikre sarılmak için gayet mantıklıydı. tavlamızı oynadık, çaylarımızı yudumladık ve geçmiş yıllarda bırakmış olmasına karşın sigara tellendirdik karşılıklı.
son otobüsü ve tahminlerimce kıl payı kaçırmıştım. galata köprüsü'ne adımladım ve oradaki türlü-çeşitli restoranın önünden adımlayarak köprünün karşısına geçmek niyetindeydim. o sıra kulağıma çalındı şarkı ve tam olarak "bu dünyada bir muhabbet kalandır; ağlama sevdam, ağlama sevdam, ağlama" diyordu zeki müren. sahi rahmetli babam ne çok severdi zeki müren şarkılarını. seslerden, ışıklardan uzaklaştım adımlayarak eminönü'nden, fatih'e kadar belki de abazanlar gibi yürüdüm(ki ilk değil ve muhtemel son da olmayacak). eve uzak sayılabilecek bir tekelden, ufak çaplı bir rakı şişesine gene ufak çaplı bir servet ödedim. kulağımda hep aynı kısmı yankılanıyordu şarkının. evdeyim şimdi, ahâli uyumuş, bilgisayarımı açtım ve kısık sesle dinliyorum şarkıyı. valide sultan uyanacak ve eskaza şarkıyı duyacak olursa, bu gece sabahı zor edeceğiz demektir.
ağlama sevdam, ağlama sevdam, ağlama..."
mübarek gecelerinizi, mundar edebilme kapasitesi olan şarkıdır. bugün iş çıkışında, iş yerinden bir arkadaşımla tavla müsabakası organize etme fikri belirdi ve bunu yaparken biraz da kendisinden feyz alabileceğim bir adam olması, bu fikre sarılmak için gayet mantıklıydı. tavlamızı oynadık, çaylarımızı yudumladık ve geçmiş yıllarda bırakmış olmasına karşın sigara tellendirdik karşılıklı.
son otobüsü ve tahminlerimce kıl payı kaçırmıştım. galata köprüsü'ne adımladım ve oradaki türlü-çeşitli restoranın önünden adımlayarak köprünün karşısına geçmek niyetindeydim. o sıra kulağıma çalındı şarkı ve tam olarak "bu dünyada bir muhabbet kalandır; ağlama sevdam, ağlama sevdam, ağlama" diyordu zeki müren. sahi rahmetli babam ne çok severdi zeki müren şarkılarını. seslerden, ışıklardan uzaklaştım adımlayarak eminönü'nden, fatih'e kadar belki de abazanlar gibi yürüdüm(ki ilk değil ve muhtemel son da olmayacak). eve uzak sayılabilecek bir tekelden, ufak çaplı bir rakı şişesine gene ufak çaplı bir servet ödedim. kulağımda hep aynı kısmı yankılanıyordu şarkının. evdeyim şimdi, ahâli uyumuş, bilgisayarımı açtım ve kısık sesle dinliyorum şarkıyı. valide sultan uyanacak ve eskaza şarkıyı duyacak olursa, bu gece sabahı zor edeceğiz demektir.
sevdasının ağlamasına, sadece ağlama diyebilecek kadar eli kolu bağlı bünyelerin dinlediği şarkıdır.
bu parçayı en güzel yorumlayan zeki müren beyfendidir.
dinledikçe dinlenir,dinledikçe efkarlanılır.
dinledikçe dinlenir,dinledikçe efkarlanılır.
Zeki müren bu şarkıyı söylemez yaşar, yaşatır. Her hecede insanın içinden bir şey söker, yok eder.
"Bu dünyada bir muhabbet kalandır"
"Bu dünyada bir muhabbet kalandır"
Devran çağlar bu şarkıyı en iyi yorumlayan şarkıcıdır kanımca. Bülent Abla ve Zeki Paşa'mız da mükemmeldir; ama Devran Çağlar resmen sesini şarkının çevresinde tur attırıyor. "Sevdam" derken sesini öyle bir titretiyor ki... Bazı anlar vardır ki; o şeyi üreten, ortaya koyan insanlar bile o çıtayı geçemez. Öyle sözlere ve yoruma sahip bir şarkıdır efem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar