bugün
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak6
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı15
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi5
- diyanetin abd'deki villaları11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn5
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- true denilen yazar11
- barış yarkadaş3
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- kötü biri olduğunu bilmek6
- motorsiklet süren kızın namusu2
- abd milli futbol takımı2
- zaman baba12
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- 95b vs 85d2
- kilo vermenin çok zor olması2
- ona bir şey söyle13
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- en iyi antidepresan7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- rahmi koç3
- sarı yeleli aslan trump8
- kontrat fosfor karburator5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- anın görüntüsü18
(bkz: acem mübalağası)
(bkz: azerbaycan Türkleri) (bkz: oğuz türkleri)
türkleri ingilizlere fransızlara satan malum ırkın insanlarının eleştirdiği türk topluluğu.
Adamlar rusyayla iş yapıyor.
En azından bizim politika da izlediğim yol sonucu düşman dediğimiz ülkelerle israil gibi şimdi dost olmuyorlar.
iş ayrı normal hayat ayrı. Üstüne halen mezhepçilik yapan soysuzlar var. Sizin yüzünüzden dünya böyle.
En azından bizim politika da izlediğim yol sonucu düşman dediğimiz ülkelerle israil gibi şimdi dost olmuyorlar.
iş ayrı normal hayat ayrı. Üstüne halen mezhepçilik yapan soysuzlar var. Sizin yüzünüzden dünya böyle.
Hayatta midemi kaldıran ikinci ırk. Bir diğeri de bunların kardeşi miymiş neymiş..
iki devlet bir millet kardeşlerimiz. azeri değil azerbaycan türkü. karabağdan vazgeçin demiş biri. o konuda kimin haklı olduğu açıktır kardeş başka yerde havla sen.
azerbaycan türklerine türklüklerini unutturmak için takılmış bir sözcüktür. ancak azerbaycanda türklük bilinci son yıllarda çok artmaya başladı. azeri diyince size kızabilecek yiğitler var artık. (bkz: azeri değil azerbaycan türkü)
Azeriyi ayri bir irk sanan var. Bir insanin boyle diyebilmesi icin koyu cahil olmasi gerekir. Azeriler türk zaten. Ben anlamiyorum ki biz bosunami yaziyoruz. Oglum aradtirin kendinize irk dediginiz kü*t kelimesini. Irk bile degil acayip kirma bisey. Azeriler türk halkinin ta kendisidr.
Ruslardan daha rusçudurlar.
Rus milliyetçisi türkler.
Rus milliyetçisi diyen var iran kökenli diyen var olm siz mal mısınız
Farklı bir ulus başka bir ulusun milliyetçiliğini yapmaz aynı mantıkla Ukrayna da rus milliyetçisi demek lazım ki komedi
Madem rusları çok seviyor bu azerbaycan,kazakistan,özbekistan,türkmenistan,kırgızistan neden Rusya dan ayrıldı ulan günümüzde sayısı 1 milyon u bulmayan Tuvalar bile ruslardan ayrılmak istiyor
Köken olarak da oğuz boylarının bazı irani kavimleri asimile etmesi ile ortaya çıkmışlardır köken olarak türk kanı baskın.
Farklı bir ulus başka bir ulusun milliyetçiliğini yapmaz aynı mantıkla Ukrayna da rus milliyetçisi demek lazım ki komedi
Madem rusları çok seviyor bu azerbaycan,kazakistan,özbekistan,türkmenistan,kırgızistan neden Rusya dan ayrıldı ulan günümüzde sayısı 1 milyon u bulmayan Tuvalar bile ruslardan ayrılmak istiyor
Köken olarak da oğuz boylarının bazı irani kavimleri asimile etmesi ile ortaya çıkmışlardır köken olarak türk kanı baskın.
can ve kan kardeşmiz insablardır. orospu cocugu ruslar ve komünistler çok gayret ettiler kardeşliği yıkmaya silmeye.
ama kardeşlik eninde sonunda sonunda kazanacaktır.
ama kardeşlik eninde sonunda sonunda kazanacaktır.
severdim azerileri lakin şu http://soz6.com/nedir/6060/turk/3 yazıları beni hayal kırıklılığına uğrattı
oğlum biz bunları kardeş zannederdik bee...
meğer bizden nefret ediyorlarmış.
oğlum biz bunları kardeş zannederdik bee...
meğer bizden nefret ediyorlarmış.
yukarıdaki arkadaşı takdir ediyorum. Evet yıllardır söylüyorum biz sizinle Kardeş falan değiliz biz azeriyiz siz türksünüz.
azerbaycan türkleridirler. tarih tezimize gore turklerin azerbaycana gelişi 3 sekilde olmustur.
1. saka iskit türklerinin gelişi.
2. hun, hazar ve sabir turklerinin gelisi.3- selçuklunun gelişi sonrasi.
1. saka iskit türklerinin gelişi.
2. hun, hazar ve sabir turklerinin gelisi.3- selçuklunun gelişi sonrasi.
candır, insan gibi insanlardır.
Güvendiğim nadir uluslardan.
Can kardeşlerimiz.
(bkz: Azerbeycan türkü) kanımız bir canımız bir.
Azeri değil Azerbaycan Türkleri. Rusların tuzağına düşmeyin.
şivelerine bayıldığım insanlar..ha benim için herhangi bi millete göre artıları veya eksileri yoktur,ama tanıdıklarım hep adam gibi adamlardı..
Aztekliler diye okudum başlığı.
Ayrı bir millet falan olmayandır. Bildiğiniz türk olandır, avşar türkü yani. ille de farklı seslenecekseniz azerbeycan türk'ü demelisiniz.
Ayrı bir millet falan olmayandır. Bildiğiniz türk olandır, avşar türkü yani. ille de farklı seslenecekseniz azerbeycan türk'ü demelisiniz.
tanıdıklarımın hepsi adam gibi adamdır.
var olsunlar.
Sadece karı kız ayakları fazla o kadar.
var olsunlar.
Sadece karı kız ayakları fazla o kadar.
Azerbaycan Türklerinin turkiye oğuzlarına bakış açısını merak edenler bir zahmet azerbaycan a gidip Mustafa kemal Atatürk ve Türkiye desin
Hepsi vay qardas ülke diye başlıyor
Türkmenistan,azerbaycan,kırgızistan Türkiye yı seviyor ama Kazakistan ve Özbekistan ı bilmiyorum.
Hepsi vay qardas ülke diye başlıyor
Türkmenistan,azerbaycan,kırgızistan Türkiye yı seviyor ama Kazakistan ve Özbekistan ı bilmiyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar