bugün
- sözlüğün en masum yazarları23
- otobüste açamadığı camı kıran erkek9
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- meftune2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı20
- komünistlerin tatar sürgünü4
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- şönt baca3
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- filenin sultanları8
- adnan selçuk mızraklı2
- uyudun mu11
- at eti yemek5
- spora başladım5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- özgüven5
- günün sözü5
- 81 ilde sığınak yapılması7
- sabahları nefret edilen şeyler2
- patso4
- tavuğun neden kanatları var11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- s'i l v'e r m'i s t35
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- uludağ sözlük size ne kattı27
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- gocu34
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- sinek as6
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- kız düşürmenin kısa yolu19
- queen ravennadan mesaj var11
yalnız değilsin şarkısı insanı dinlendiriyor bir dene bak sende hak vericeksin.
çocuklar duymasın'daki emine'ye benzettiğim şarkıcı. ayrıca geçen gün kadıköy civarlarında dolaşırken, yüzünde "burada beni tanıyan birileri olsa keşke! " edası vardı. üzüldüm haline.
sesi güzel sayılabilecek hatunkız.
güzel şarkılar, ışığı olan bir kız ama kötü ses...
Kendisine has bir sesi olan ve her perşembe rock fmde +5-5 programı olan bir sanatçı.
yazar kişiliği de olan ve düşünceleriyle herkesi kendine hayran bırakan bir yazar/ müzisyendir. (bkz: http://twitter.com/AydilgeSarp)
köylü rockçı.
benden yakışıklı rockçıdır.
ne kendisini, ne sesini, ne de şarkılarını begenebildiğim kişidir. rock piyasasında sesini de kendisini de cok gerekli bulmuyorum. özellikle sesi.. kötü bir renk, biraz yetersiz bir vokal.
kısaca: sevmiyorum, sevemiyorum. net
(bkz: tamam tamam sustum)
kısaca: sevmiyorum, sevemiyorum. net
(bkz: tamam tamam sustum)
oldukça başarılı ve sesinide çok beğendim şarkıcı. (bkz: takinti)
ülkemizde pek tercih edilmeyen canlı kayıt tekniği ile hayata geçirilmiş, ilk albümden (bkz: bu gece ben ay) şarkısının akustik performansının video bağlantısına şuradan kliklenebilir: https://www.youtube.com/watch?v=yFWUIyKEASU . detone ve yetersiz olduğu söylenen vokallerinin aslında öyle olmadığı da bu canlı performansta zaten görülüyor net şekilde.
kliplerindeki mimiklerine bitilesi kız..
http://www.youtube.com/watch?v=NHbR_OSWG-0
aynı sayfada aynı linki üçüncü defa vermekten onur duyarak söylüyorum ki "sorma" şarkısından başka güzel söylediği bir şarkıya rastlamadım. tabii onu zeki müren den sezen aksu dan dinlemek varken aydilge de kim olur ?
aynı sayfada aynı linki üçüncü defa vermekten onur duyarak söylüyorum ki "sorma" şarkısından başka güzel söylediği bir şarkıya rastlamadım. tabii onu zeki müren den sezen aksu dan dinlemek varken aydilge de kim olur ?
Yeni albümü "Yalnızlıkla Yaptım"ın ilk single'ı "Yine Ben Aşık Oldum" dijital ortamlarda dinlenilmeye başlanmış, çok da güzel olmuştur. Yeni single'da Kadıköy sahilinden Kalamış'a, oradan da Heybeli'ye gidiyor Aydilge. Bu arada klasik Türk musikisinin kült eserlerine de saygı duruşunda bulunuyor. Diyor ki: "Biz de Heybeli'de her gece, çıktık mehtaba aşk var diye. Kalmamış Kalamış'ta bile; ne bir huzur, ne bir neşe..." Güzel olmuş, etkileyici olmuş.
an itbariyle gece gündüz'e konuk olmuş, yeni albümü yalnızlıkla yaptımı tanıtan; sevsem mi, gıcık mı olsam bilemediğim şahsiyet.
edit: karar verdim, seviyorum ülen.
edit: karar verdim, seviyorum ülen.
1985 doğumlu şarkıcı/yazar. 2013 yılında yalnızlıkta yaptım adlı albüm çıkarmıştır.
o da yalan olanlar listesinde artık . eskiden adı sanı anılırdı . şimdilerin hepten unutulanlarından .
şarkı söylerken ki sesi konuştuğu zaman ki sesine göre bin kat iyi olan yenilikçi şarkıcıdır.. ayrıca kendi sözünü kendi yazan çoğu şarkıcı gibi sevgimi kazanmıştır.
bugün doğum günüdür ve iyi ki doğmuştur bu güzel ve arıza kız. temiz, hüzünlü ama ümit doludur şarkıları. yine; iyi ki doğmuş.
bugün antalyada reyhanlı olayları nedeniyle ertelenen konserini ücretsiz olarak karaalioğlu parkında verecek olan arkadaş.
müziğin yanı sıra kitap yazan ve radyo programcılığı yapan kişidir.
persembe aksamlari rock muzikle donemlerin tarzlarin dibine inen, cem sarioglunun esligi ile rock fm i senlendiren sirin insan.
sesi çok hoş olan hanım kızımız.
sesi hoş, kendisi de hoş kız ama "yine ben aşık oldum" şarkısı kafa patlatmaya birebirdir. bu ne yav arkadaş...
kapıların ardından gelen ışık gibi yollara düşür beniiii...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar