bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi13
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca10
- kürt mutfağı7
- faik öztrak3
- kızının düğününde oynayan baba8
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- gocu42
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- kürdistan3
- satranç haram yasaklansın12
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yapay zeka moderatörü17
- ejderha sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar2
- buddy dude20
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- beyazsemsiyeliyabanci48
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- true'nin en sevdiği kedi3
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- yagmurcu6
- diamond bosphoruss denen yazar8
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- put2
- beddua etmek2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- gammazlama yapmamak13
- sssilvermist9
- necip fazıl kısakürek3
- gammazlar çetesi2
- hayatının hangi dönemindesin4
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- tövbe2
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- togg'a lpg taktırmak11
- çocuk yaparsam şerefsizim2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler2
taraftarcell ile telefonları kulaklara yapıştıran gsm operatörüdür.
Evin bazı bölgelerinde çekmeyen ve hakaret etmeme sebebiyet veren operatördür.
Ekonomik paketleri ile bu kusurları kapatmaya çalışıyor işte.
Ekonomik paketleri ile bu kusurları kapatmaya çalışıyor işte.
reklamları ile güldüren operatör.
kalitesi diger operatörlere göre iyi olmamakla birlikte herhalde aralarındaki en ucuz operatördür.
nokia n 82 telefonumun kasmasına sebep olan operatör .
sene sonunda ülker grubuna satılacak olan operatör.
vodafone'nin ataklarıyla geri plana atılmış ve en çok darbeyi yemiş operatör grubudur.
allahın cezası operatördür. lanet okuyorum aylardır. geçmeye de üşeniyorum. numarasınıda istemiyorum artık.
pazar payını %11 den %20 ye çıkarmayı başaran operatördür. faturalı hat kullanan abonesi en fazla olan da yine bu operatördür.
Bedavası en bol operatör. Kalitesi düşüktür tabi onu savunamam.
numaramı taşıdığıma pişman olduğum operatör.
fakirin gsm operatörü.
yakın zamanda bir müşterisine çektirdiklerine şu şekilde olayına tanık olduğum firma;
esnaf bir arkadaşın dükkanının önünde oturuyoruz. esnaf arkadaşın anadolu'dan yeni gelmiş bir arkadaşı geldi yanımıza, telefonu sürekli olarak internete giriyormuş ve kontörü düşüyormuş, müşteri hizmetlerini arayacağını söyledi ve numarasını istedi, biz de verdik ve numarayı çevirdi, beklemeye başladı. bir 10-15 dakika bekledikten sonra sıkıldı ve "ben biraz turlayayım" diyerek telefon elinde dolanmaya başladı, aradan bir 15 dakika geçti, biz bu 15 dakikada sohbet ettik, çay içitik falan, bu arkadaş tekrar geldi, elinde hala telefon var ve küfürler edip duruyor, dedim herhalde çok bekledi diye müşteri temsilcisini azarlıyor, kendisini teskin etmek için "dostum biraz sakin ol, onların da yapacağı bir şey yok sonuçta" dedim, adam da bana, "yok, yok, o telefon bir açılsın ben biliyorum yapacağımı" dedi. lan ben adamlar cevap verdi de ona küfür ediyor zannettim, meğer geçen yarım saattir adam hala bekliyormuş. geldi yanımıza oturdu, "buna para gitmiyor di mi" diye sordu, biz de gittiğini söyleyince daha bir sinirlendi ve tekrar dolaşmaya çıktı, aradan bir 15 dakika geçti, yine elinde telefon geldi, sitemi şu şekilde; "hadi olm hadi, şarjım bitti anasını satayım!" biz tabi yine güldük falan.. abartmıyorum aradan bir 15 dakika daha geçti sitemler şu hali aldı; "lan oğlum teravihe mi gittiniz naaptınız? hadisenize.." en sonunda müşteri temsilcisi cevap verir ve adamın elindeki telefonda bekleme süresi şu şekildedir; 01:17:46.. tam bir saat ve 17 dakika.. yani adam numarayı tuşladığında biz buradan uçağa binmiş olsak antalya'ya, kıbrıs'a falan varmıştık..
esnaf bir arkadaşın dükkanının önünde oturuyoruz. esnaf arkadaşın anadolu'dan yeni gelmiş bir arkadaşı geldi yanımıza, telefonu sürekli olarak internete giriyormuş ve kontörü düşüyormuş, müşteri hizmetlerini arayacağını söyledi ve numarasını istedi, biz de verdik ve numarayı çevirdi, beklemeye başladı. bir 10-15 dakika bekledikten sonra sıkıldı ve "ben biraz turlayayım" diyerek telefon elinde dolanmaya başladı, aradan bir 15 dakika geçti, biz bu 15 dakikada sohbet ettik, çay içitik falan, bu arkadaş tekrar geldi, elinde hala telefon var ve küfürler edip duruyor, dedim herhalde çok bekledi diye müşteri temsilcisini azarlıyor, kendisini teskin etmek için "dostum biraz sakin ol, onların da yapacağı bir şey yok sonuçta" dedim, adam da bana, "yok, yok, o telefon bir açılsın ben biliyorum yapacağımı" dedi. lan ben adamlar cevap verdi de ona küfür ediyor zannettim, meğer geçen yarım saattir adam hala bekliyormuş. geldi yanımıza oturdu, "buna para gitmiyor di mi" diye sordu, biz de gittiğini söyleyince daha bir sinirlendi ve tekrar dolaşmaya çıktı, aradan bir 15 dakika geçti, yine elinde telefon geldi, sitemi şu şekilde; "hadi olm hadi, şarjım bitti anasını satayım!" biz tabi yine güldük falan.. abartmıyorum aradan bir 15 dakika daha geçti sitemler şu hali aldı; "lan oğlum teravihe mi gittiniz naaptınız? hadisenize.." en sonunda müşteri temsilcisi cevap verir ve adamın elindeki telefonda bekleme süresi şu şekildedir; 01:17:46.. tam bir saat ve 17 dakika.. yani adam numarayı tuşladığında biz buradan uçağa binmiş olsak antalya'ya, kıbrıs'a falan varmıştık..
bol dakikalı fakat nedense dakikaların çok çabuk bittiği üstüne bu biten dakikalardan sonra telefona gelen uyarı dalga geçer gibi bu mesaj son iki günlük konuşmanızı içermemektedir şeklinde bilgilendiren, sözde teknoloji harikası gsm operatörü. faturaya baktığınızda yüzünüzde buruk bir gülümseme ve ardından ana avrat düz kayma sebebi gsm şirketi.
bol dakikalı fakat nedense dakikaların çok çabuk bittiği üstüne bu biten dakikalardan sonra telefona gelen uyarı dalga geçer gibi bu mesaj son iki günlük konuşmanızı içermemektedir şeklinde bilgilendiren, sözde teknoloji harikası gsm operatörü. faturaya baktığınızda yüzünüzde buruk bir gülümseme ve ardından ana avrat düz kayma sebebi gsm şirketi.
kullanıcıları tarafından küfre maruz kalmak zorunda olan operatördür. Çünkü ; hiçbir zaman taahhüt ettiğiniz faturayla karşılaşmasınız da ondan.
otomatik ödeme talimatım olduğu halde ve hesabımdan fatura tutarının düşüldüğü halde, ödememi göremeyen ve her aramada 10 dakika aptal jingle müziği dinletip derdime derman olamayan, gereksiz müşteri temsilcileri ile dolu türkiyenin en kalitesiz gsm operatörü numaramı taşıyorum bi dahamı tövbe...
en merkezi yerde bile full çekmeyen gsm operatörü.
her aramadan sonra 'kısa mesaj gönderiliyor' uyarısı veren operatör. internetteki yorumlara göre çözümde bulamıyorlarmış.
şehrin en göbeğinde bile zaman zaman çekmeyen ve sizi bir mesajı 4 kere üst üste göndermek zorunda bırakan kıçı kırık bir operatör. ama ha konuşma fırsatları iyidir baya. 10 dakkası 30 kuruş filan.
facebook resmi sayfasında üye sayısı 1.526.845 dir.
19 liraya 500 dakika+1000 sms+1 gb internet olan gsm operatörü.
10 yıllık numaramı taşıdığım gsm operatörü.
zira 10 yıllık eski operatörünüz sizi kazıklamaya kalkınca avea sizi kanatlarının altına alıyor.
zira 10 yıllık eski operatörünüz sizi kazıklamaya kalkınca avea sizi kanatlarının altına alıyor.
bu ay bana kazığın alasını atan operatör.198 lira fatura nedir be?ramazan ayında hattınızın kullanımına 1000 her yöne 10000 avea içi sms ekledik güle güle kullanın diye mesaj gönderip sonra da o sadece ramazan bayramı içindi diyen operatör.halbuki ayın 5inde atmışlardı mesajı.tam olarak böyle bi operatör oluyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar