bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- kiraz cicegi kolonyasi33
- sözlük yazarlarının tatlıları19
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi5
- kadın yazarların kavga etmesi11
- izlenilen ilk yabancı dizi8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar3
- denize girmek6
- sözlük kızlarının libidosu4
- ayakları ters bir kadına alınabilecek hediye4
- fantastic four3
- fakir büyümenin insanda yarattığı alışkanlıklar2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- aydın da polise direnen garip kadın4
- aylık 349 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- yıkamazlar beni3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- sözlükte kavga olunca çok üzülmek5
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- kuran da namazın olmaması21
- gösterip vermeyen kız4
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- nepal e gidip neden ben diye bağırmak3
- ulunun inci taneleri2
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- doğalgaz yerine elektrik kullansak ne olur2
- velvet37
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- fusya semsiyeli yabanci17
- katiller de ağlar filmindeki tuvalet3
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ilişki yapmanın imkansızlaşması4
- arkadaşlar naber ya3
- ctrlx10
- bıyık almaya üşenmek3
- sözlüğe ayak fotoğrafı koymak2
- travesti siniri5
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- corona bira içen erkek6
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
' he ' deyip geçilesi yazar. uğraşıp kendinizi yormayın.
uludağ sözlük'teki galatasaray çetesi'nden haberi olmayan yazar.
"dikkat et" derim. benden söylemesi...
"dikkat et" derim. benden söylemesi...
galatasaray atesiyle yanıp tutuşan yazardır. yakında söndürürler merak etmeyiniz..
(bkz: #4744733)no'lu entry'siyle helal olsun dedirten yazar.güzel bir takip, güzel bir tespit ve sonucunda güzel bir entry.
oksijen olmayan yerde ateş çıkmaz atasözünün öznesidir.
az önce hakkında son yazdığım entryi sildiğim, başlığın sahibi. ancak (#4564128)' de yer alan aynı sebeplerden ötürü, kendisinin nick altına bir daha entry girmeyeceğim. tek dileğim, futbolun tek takımdan ve rakip takımlara laf atmaktan kurulmadığını anlayıp futbolun tadını çıkarması. boş işler bunlar hacı, takma kafana.
(bkz: #4453868) görüldüğü üzere bariz iftira atan biridir artık. bilmem ki moderasyon ne yapmaktadır böyle entryler karşısında?
hayatta tadabileceği her iyi ve kötü şeyi tatmış, okuduğunu 3 dile çevirebilecek kadar bilgili, maddenin 3 halinden ötesini görüp kendini madde gibi hissedenlerin haliyle klavyeyi eline varen fenerdir, fenerbahçedir. yazar deyip bir kısım densizle aynı kefeye sokmuyorum bile...
araştırmadan, bilmeden yazan heyecanlı bir fenerbahçeli yazar.
(#4385551) bu entrysinde 28 eylül 2008 galatasaray konyaspor maçı'nda, galatasaray'ın elle gol attığı yazmış.
http://ligtv.com.tr/VideoLig kendisine bu linki armağan ediyorum. ben emin olmak için tekrar izledim, görmedim el falan.
(#4385551) bu entrysinde 28 eylül 2008 galatasaray konyaspor maçı'nda, galatasaray'ın elle gol attığı yazmış.
http://ligtv.com.tr/VideoLig kendisine bu linki armağan ediyorum. ben emin olmak için tekrar izledim, görmedim el falan.
üçüncü nesil fanatik ve empatiden uzak fenerbahçeli. mesai saati uzadı anlaşılan... neyse başkalarının değerlerinin sahipsiz olmadığını bilmesi şimdilik yeterli olacaktır.
üçüncü nesil yakıcı fenerbahçeli.
Ateş çığlıkların sesidir, gönlü hapsedendir dar duygular arasına. Bazen aşk bazense nefrettir. Ateş o ilk kıvılcım ve o son yangındır en nihayetinde..
(bkz: necati ateş)
bir erkek adıdır(kişi ismi). nadir kullanılsada ilginç ve cinsiyet belirtme konusunda yetersiz bir isimdir.
sigaranın ekürisi...
bu arkadaşın tek fanı bendim.. bir tane şarkısını sorsanız bilmem ama ismimizin aynı oluşundan dolayı, kral tv top 20 listesi için kendisine oy vermişliğim bile vardır..
giremedi gerizeka ilk 20'ye bile..
giremedi gerizeka ilk 20'ye bile..
90 lı yıllarda boy gösteren uzun saçlı esmer popçudur.
ancak ne şarkıları ne de soyadı hatırlandığından vicdan azabı gibi gecenin bir saati akla takılır.
ancak ne şarkıları ne de soyadı hatırlandığından vicdan azabı gibi gecenin bir saati akla takılır.
maden devrinden de önceki zamanlarda yaşayan insanların, çiğ yiyecek yedikleri için 30'lu yaşlara gelemeden öldüğü bir ortamda, meraklı bir tip tarafından muhtemelen tesadüfen bulunan korkunç icat. Böylece insan oğlunun doğaya ve tabiki kendi makus talihine karşı kazanmış olduğu ezici üstünlüğü gün geçtikçe artmıştır.
cesarettir ateş, yanıpta özgürlüğünü almaktır.varlık ile yokluğun ahengi, dengenin muhalifidir.bir çift göz bebeğinde erimektir.ateş arınmanın, aşk ateşin tecellisidir..
insanın doğada hakimiyeti altına aldığı ilk şey.
ama ilginçtir cehennem de ateştendir, şeytan da. burada bir bityeniği var ama ne?
ama ilginçtir cehennem de ateştendir, şeytan da. burada bir bityeniği var ama ne?
erkeklere yakışan isimlerden biri.
Yalnız kişi isminin anlamını taşırmış derler, bu sebeple ateş ismindeki erkeklere dikkat edilmesi gerekir.
Yalnız kişi isminin anlamını taşırmış derler, bu sebeple ateş ismindeki erkeklere dikkat edilmesi gerekir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar