bugün
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- sosyal olarak başarısız insanlar4
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- tomşak dudaklı kezo4
- birazdan geliyorum2
- acıktım lan3
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- memleketime şiir3
- bilgi içerikli başlık girmek3
- çerçeve yasa31
- kitap okuma alışkanlığı4
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- saraca092
- türbede dua etmenin şirk olması13
- backrooms3
- romelu lukaku9
- g i l d e d l i l y10
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- don giymemek3
- anahtarı evde unutmak2
- manchester by the sea2
- ama kafamız nasıl güzel2
- yarından sonraki güne ne denir3
- hızır aleyhisselam ile görüşülebilir mi5
- ioc'dan identity graph a2
- muslettin amca3
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- 29 mayıs 19762
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- bugün de ölmedik2
- 12 ağustos 2026 trump'a truth social davası2
- kpss 20262
- sokakta öpüşmek7
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- yurt dışı çıkış harcı8
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- engelleyen insan kibri6
bir zamana damgasını vurmuş 'atari' adlı inanılmaz icatla birlikte evlerimize giren kaset şeklindeki oyunlardır. herbiri ayrı güzeldir, efsanedir. ilk akla gelenlerden biri ;
(bkz: mortal kombat)
(bkz: mortal kombat)
örümcek vardı, dikdörtgen şeklinde parçacıklar keserek haritanın %86,73'ünü açmaya çalışılan. joistikleri gövdesinden ayıran, tuşları yuvasında gömülü bırakan..
(bkz: 90 tank)
Hepsi internetten nes dosyası olarak indirilip, bir emülatörle oynanabilir.
(bkz: Street Fighter)
(bkz: Adventure Island)
süper mario, tank ve tabancayla ördek vurma favori oyunlarımdı...
street fighter in hepsini ezdiği oyunlardır. hala da oynarım.
(bkz: mostapha)
çocukluğumun en büyük eğlencelerinden biri. ne oynardık ya.. mario ya az yardım etmemeiştim. dr mario yu da çok iyi oynardım hani. tsubasa mı dersin, goal 3 mü? hangisini oynamadık ki. ne günlerdi o günler..
(bkz: contra)
derim başka da bir şey demem aga, cuma olsa da valide teröründen biraz sıyrılsak diye bekler dururdum...
derim başka da bir şey demem aga, cuma olsa da valide teröründen biraz sıyrılsak diye bekler dururdum...
Meraklısına facebooktaki bir grupta orjinal haliyle pek çoğunun oynanabildiğini müjdelemek isterim. Hazır iş güç yok, fena sardı yahu. *
(bkz: claim jumper)
en sevdiğimdi (bkz: adventure ısland 3). sonunu bir türlü göremedim..
Street Fighter'ın oynanmasının pek zevklidir. ilk sırf yeni hareketler bulmak için tuşlarla kombinasyonlar yapılır muhakkak.
(bkz: ulan şu aduuuket nasıl çıkıyordu)
tanım: yeni oyun konsolları ile yüzüne bakılmayan miladı dolmuş ilk oyun konsoludur.
(bkz: ulan şu aduuuket nasıl çıkıyordu)
tanım: yeni oyun konsolları ile yüzüne bakılmayan miladı dolmuş ilk oyun konsoludur.
(bkz: tsubasa)
en efsanevi olanı goal 3'tür. ayrıca bu oyunlar atari kasetlerinde yer alır. bu kasetlerin üstünde 250.000 gibi uçuk rakamlar yazar ve o zamanın çocukları bunu vay amk 250.000 oyun var anlar.
9999 in 1 kasetlerle çalışan oyunlardır.
(bkz: tecmo super nba basketball)
çocukluğumuzda vazgeçilmez olan oyunlardır.
felix the cat.
http://nesbox.com/
bu siteden eskiye dönmek isteyenler istediği atari oyununu bulabilir.
bu siteden eskiye dönmek isteyenler istediği atari oyununu bulabilir.
Sirketine gore kalitesi degisen oyunlardir. Micro genius u ya da turevi en eski konsollari destekleyen oyun sirketlerini atin cope (ne kadar efsane de olsalar). Sega nin konsollarla birlikte cikardigi oyunlar ise genesis, mega ve master versiyonlarinda ortaligi yakip yikti. Ayrica neogeo nun tek basina piyasaya girip metal slug gibi efsane oyunla yakip yiktigi gercegi ve midway in cok iyi grafik motorlari ile sega yla calismasi da donemin kaliteli gelismelerindendi. Fifa yi soylemiyorum bile. Neticesinde cocuklugumuz konsollarla ve atari salonlarinda jetonlarla gecti ve oyunlarin otesinde sirketlerin ve muziklerin de asinasi olduk. Guzel gunlerdi, hey gidi...
90'lı yıllarda doğan herkesin bir zamanlar hayatını süslendiren oyun konsolu. bizim zamanımızda psp ve bilgisayar yoktu. biz atari oynardık. kasedi toz olurdu üflerdik. mario'yu prensese kavuştururduk. uzay gemimizle sağa sola yakan yaratıkları vurarak uzayı korurduk. çalıların arkasından fırlayan sazanları vururduk. o silahın kablosu hep bozulurdu ve hep yenisini aldırırdık. babam kuşları vurmamam için silah almazdı bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar