bugün

en çok yazım yanlışı uyarısı alan yazar.
(bkz: orkun uçar) tarafından yazılıp altın kitaplar tarafından basılmış, türkçedeki ilk fantezi-kurgu olma özelliği taşıyan bir nevi yüzüklerin efendisi tadında 12 kitaptan oluşacak serinin yayımlanmış verilmiş ilk eseri. Akıcı dili, özenle kurgulanmış kahramanları ve sağlam dekor batimlemeleriyle okunmaya değer bir kitaptır.
16 aralık 2006 antalya eti browni zirvesi'nin isim babası olan yazar. üzerimizde iyi bir izlenim bırakan yazardır aynı zamanda.
köfteciye giderken 4. arayanlar için en iyi yoldaş baba'nın yerinin en baba müşterilerinden
meraklı öğrenci. tutturmuş doğum videosu bul bana diye. sonra benim adım çıkıyo!
bunca senelik hayatımda* gördüğüm, görmekle kalmayıp tanıştığım, tanışmakla da kalmayıp kaynaştığım, kaynaşmakla da kalmayıp bütünleştiğim** en orjinal kişi!
evet aynen öyle.
düşünen insan bi kere.
evet evet düşünen insan.
az yol göstermedi bana.
ben de az gezdirmedim gerçi onu.
buradan selam eder ellerinden öperim!
1 entry ile yazar olan ikinci nesil uuser. entry sayısını daha sonra kendi başlığına girdiği entry ile 2'ye ve bugün girdiği son entry ile 3'e çıkarmıştır.
ing. (bkz: rebel)
Ahmet Selcuk iLkan`ın baş harflerini kısaltarak olusturudugu takma isim
lübnan'dan doğan, hatay samandağ'dan akdenize dökülen ve eski adı orontes olan nehir...
amik ovasını oluşturan nehrin adı.
(bkz: asi nehri)
isyankar.
tarz meselesi, dünyaya kafa tutma hali.
(bkz: james dean)
© copyright 2005 - 2026