bugün

burdan kendisine tez elden şifa dilediğim yazar..geçmiş olsun...
internet televizyon ve bilimum iletişim araçlarından mahrum kalmış delirmeye ramak kala yazarı... balkona çıkıp geçen uçaklara el sallıyorum. lost u yeniden çekeceğim, al bak yine alıyorlar interneti de elimden!
selvi boylu al yazmalı yazar.*
sekadam ın kıskanmaktan biçildiği yazar.
manyak paratoneri olarak da bilinir.
chery tiggo su olan yazar.* *
itiraflarını beğenerek okuduğumuz yazar. hayat muhasebesin de yüksk lisans yapıyo.
nickini her gördüğümde aklıma mütemadiyen galadriel gelen yazar... arwen güzel kızdı amma galadriel sanki daha bir asil ne bileyim daha bir soyluydu. işte o geliyor hep aklıma. hayır yani bu nickte hem arwen'in güzelliği hem de galadriel'in asaleti var. onu demeye getiriyorum.
birinin hayatı nı sonlandıracak yazar!en azından opel corsa hayali kurmamış yazar ama her daim yarışa açık. * *
manyak paratoneri. beni bile bulduysa, diyecek laf kalmamıştır.*
bir yazar.
bir kuş.
bugünden böyle sözlüğün tek ve gerçek kralı sdfkjlkjsdfk'nin koruması altında olan dördüncü nesil yazar.

ne demiş sdfkjlkjsdfk hazretleri, bir hatırlayalım;
"ben kadının; güzel, sevimli, naif ve zeki olanını severim."
kralın* isteği üzerine saçlarını siyaha boyatacak yazar.
tarihte bugün doğan kıvırcık.

doğum günü kutlu olsun, nice seneler olsun.
iyi ki doğdun diyoruz, yeni yaşında saçlarının siyah olmasını temenni ediyoruz.
bana bir protokolün ismi gibi gelen yazar ismine sahip sevmediğim kişi.
(bkz: bayan)
iyi bir yazar olduğu kadar, iyi bir insan'da olan yazar
her daim yazması dileğiyle.
iyi bir yazar, iyi bir insan.

çok resmi.

iyi bir kıvırcık, deli, ama insan.
öperin.*
bu daha iyi.
ruhu bazen sırtlan olsada geneli itibari ile sırıtkan yazar. *
oturanboğa sevicisi çok pis ifşa eder adamı ama ondan başkası kapacak da ablalık yapacak diye yüreği pır pır eder. manyak deyolla öyle duyduk biz. *
kıvırcık saçlarını yolup, gülüşünü kemirmek, entrylerine tapınmak istediğim yazar. ayrıca 'en yasal doping burda hanııııım!' der ve olayı bitiririm. heyyyttt! *
(#10200300)
swatch saat sahibi mal yazar. *
ayağına kaş göz çizip üstüne pembe prezervatif geçiren bir bayan arkadaşa sahip dişi kişi.

(bkz: wtf)
dutluk idi ben ali ağaoğlu'yla tanışıncaya kadar yazarı.
bu yıl hakkında ilk kez şu anda entry girilen yazar.
© copyright 2005 - 2026