bugün
- berrak tüzünataç3
- sudekiray3
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek10
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- taşak sütyeni2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- tofaş2
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- trabzonspor7
- gocu4
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- insan zamandan ibarettir3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- birleşik krallık3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- mauro icardi3
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- falkland yasası3
- ona bir şey söyle7
- murphy yasası2
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- almanya5
- dost2
- ispanya7
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mesele ne senin benden ayrılman2
- hırvatistan16
- gocu bay bey birader3
- deprem2
- muğla2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- marmaris2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- elalem ne der4
9.nesil yazar. benim sözlük isim altımı şereflendirmiştir kendisine hoş geldin demekte bana düştüğü için ayrıca sevindim.
ttk.
ttk.
hoş bulduk. teşekkür ederim.
(bkz: ırkçı sözlük yazarları/#15909219)
kalemi keskin, fikirleri net, türk olmanın şuurunu taşıyan, dansöz gibi kıvırmayan bu milletin ihtiyacı olan ve nadir bulunan insanlardan olan yazar.
kalemi keskin, fikirleri net, türk olmanın şuurunu taşıyan, dansöz gibi kıvırmayan bu milletin ihtiyacı olan ve nadir bulunan insanlardan olan yazar.
cehennem, cennet gibi arapça kavramları kullanmaktansa bu kavramların türkçe karşılığını kullanmayı tercih eden yazar.
ibrahim kaypakkaya gibi teröristler için "ruhu kızıl tamuya" demesinin bazı kevaşe çocuklarına rahatsızlık verdiği yazar.
başkalarına liseli diyenlerin %70 inin kendisinin liseli çıktığı istatistiğine inanan yazar.
(bkz: kuyruk acısı)
ibrahim kaypakkaya gibi teröristler için "ruhu kızıl tamuya" demesinin bazı kevaşe çocuklarına rahatsızlık verdiği yazar.
başkalarına liseli diyenlerin %70 inin kendisinin liseli çıktığı istatistiğine inanan yazar.
(bkz: kuyruk acısı)
babası divan edebiyatı'ndaki aruz vezni ya da onu kullanan şairler olan yazar.
aruz vezni'ni kullanan bir çok şair var. liste yapmaya kalksak zibilyonu bulur. en iyisi kendine uygun bir baba adayı seçsin bunların arasından, ''benim babam şair'' diye hava atma şansı olur belki. ''benim babamın kim olduğu belli'' diyorsun da, aslanım ne iş yaptığı belli sadece.
yani nicki öyle diyor, ben bir şey demiyorum. *
aruz vezni'ni kullanan bir çok şair var. liste yapmaya kalksak zibilyonu bulur. en iyisi kendine uygun bir baba adayı seçsin bunların arasından, ''benim babam şair'' diye hava atma şansı olur belki. ''benim babamın kim olduğu belli'' diyorsun da, aslanım ne iş yaptığı belli sadece.
yani nicki öyle diyor, ben bir şey demiyorum. *
aruzoğlu kelimesinden divan edebiyatındaki aruz ölçüsü anlamı çıkaran salakların gülümsettiği yazar.
(bkz: dede korkut hikayeleri)
(bkz: dede korkut hikayelerindeki aruz koca)
(bkz: basat)
(bkz: dede korkut hikayeleri)
(bkz: dede korkut hikayelerindeki aruz koca)
(bkz: basat)
kurttlerin hepsini birfiil cabulcu ilan etmis yazardir.
agzimdan pkk ile ilgili tek kelime cikmamasina ragmen benide bolucu ilan etmis canlimsidir.
He canim he.
(#15923766) turk irkinin ustunlugu ve kardeslik kelimelerini de bir arada kullanmistir. Ailecek gülüyoruz.
agzimdan pkk ile ilgili tek kelime cikmamasina ragmen benide bolucu ilan etmis canlimsidir.
He canim he.
(#15923766) turk irkinin ustunlugu ve kardeslik kelimelerini de bir arada kullanmistir. Ailecek gülüyoruz.
kendisini yeren dağ eşkiyalarına teşekkür eden yazardır.
(bkz: ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir)
(bkz: ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir)
(#15888441)faşizmin italya'dan geldiğini söylemesiyle yıllardır fasizm nerden geldi aceba diye düşünen insanları rahatlatmış yüce düşünür.entryi okuyunca resmen 1500 voltluk bir aydınlanma yaşadım.kendisi çok yaşasın.bence isviçreli bilimadamlarıyla ortak çalışması lazım çok büyük işler başarabilirler.ha bu arada
ttk falan filan
ttk falan filan
nick altında şemmame çeken insancıkları si* takmaması gereken türkçü yazar. Allah yolunu bahtını açık kılsın andam.
(bkz: mere gavat)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar