bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- anın görüntüsü18
- claudian clouds kadındır12
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak4
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- küs insanları barıştırmak2
- ben senin yerinde olsam5
- lionel messi8
- bir ay çaylak olmak4
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- en sevilen su markası3
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- şu anda çalan şarkı2
- arap gel oğlum5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- yarası olan gocudur5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- mutlu ama uzak olsun3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- suca suruklenen cocuk7
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- hiyeroglif dilleri2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sakız falı2
- temmuz6
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- yorgun mermi13
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- burhaniye6
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- aslan3
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- sokak köpeği3
(bkz: mere gavat)
nick altında şemmame çeken insancıkları si* takmaması gereken türkçü yazar. Allah yolunu bahtını açık kılsın andam.
(#15888441)faşizmin italya'dan geldiğini söylemesiyle yıllardır fasizm nerden geldi aceba diye düşünen insanları rahatlatmış yüce düşünür.entryi okuyunca resmen 1500 voltluk bir aydınlanma yaşadım.kendisi çok yaşasın.bence isviçreli bilimadamlarıyla ortak çalışması lazım çok büyük işler başarabilirler.ha bu arada
ttk falan filan
ttk falan filan
kendisini yeren dağ eşkiyalarına teşekkür eden yazardır.
(bkz: ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir)
(bkz: ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir)
kurttlerin hepsini birfiil cabulcu ilan etmis yazardir.
agzimdan pkk ile ilgili tek kelime cikmamasina ragmen benide bolucu ilan etmis canlimsidir.
He canim he.
(#15923766) turk irkinin ustunlugu ve kardeslik kelimelerini de bir arada kullanmistir. Ailecek gülüyoruz.
agzimdan pkk ile ilgili tek kelime cikmamasina ragmen benide bolucu ilan etmis canlimsidir.
He canim he.
(#15923766) turk irkinin ustunlugu ve kardeslik kelimelerini de bir arada kullanmistir. Ailecek gülüyoruz.
aruzoğlu kelimesinden divan edebiyatındaki aruz ölçüsü anlamı çıkaran salakların gülümsettiği yazar.
(bkz: dede korkut hikayeleri)
(bkz: dede korkut hikayelerindeki aruz koca)
(bkz: basat)
(bkz: dede korkut hikayeleri)
(bkz: dede korkut hikayelerindeki aruz koca)
(bkz: basat)
babası divan edebiyatı'ndaki aruz vezni ya da onu kullanan şairler olan yazar.
aruz vezni'ni kullanan bir çok şair var. liste yapmaya kalksak zibilyonu bulur. en iyisi kendine uygun bir baba adayı seçsin bunların arasından, ''benim babam şair'' diye hava atma şansı olur belki. ''benim babamın kim olduğu belli'' diyorsun da, aslanım ne iş yaptığı belli sadece.
yani nicki öyle diyor, ben bir şey demiyorum. *
aruz vezni'ni kullanan bir çok şair var. liste yapmaya kalksak zibilyonu bulur. en iyisi kendine uygun bir baba adayı seçsin bunların arasından, ''benim babam şair'' diye hava atma şansı olur belki. ''benim babamın kim olduğu belli'' diyorsun da, aslanım ne iş yaptığı belli sadece.
yani nicki öyle diyor, ben bir şey demiyorum. *
cehennem, cennet gibi arapça kavramları kullanmaktansa bu kavramların türkçe karşılığını kullanmayı tercih eden yazar.
ibrahim kaypakkaya gibi teröristler için "ruhu kızıl tamuya" demesinin bazı kevaşe çocuklarına rahatsızlık verdiği yazar.
başkalarına liseli diyenlerin %70 inin kendisinin liseli çıktığı istatistiğine inanan yazar.
(bkz: kuyruk acısı)
ibrahim kaypakkaya gibi teröristler için "ruhu kızıl tamuya" demesinin bazı kevaşe çocuklarına rahatsızlık verdiği yazar.
başkalarına liseli diyenlerin %70 inin kendisinin liseli çıktığı istatistiğine inanan yazar.
(bkz: kuyruk acısı)
(bkz: ırkçı sözlük yazarları/#15909219)
kalemi keskin, fikirleri net, türk olmanın şuurunu taşıyan, dansöz gibi kıvırmayan bu milletin ihtiyacı olan ve nadir bulunan insanlardan olan yazar.
kalemi keskin, fikirleri net, türk olmanın şuurunu taşıyan, dansöz gibi kıvırmayan bu milletin ihtiyacı olan ve nadir bulunan insanlardan olan yazar.
hoş bulduk. teşekkür ederim.
9.nesil yazar. benim sözlük isim altımı şereflendirmiştir kendisine hoş geldin demekte bana düştüğü için ayrıca sevindim.
ttk.
ttk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar