bugün
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması11
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer yiyen midesizler8
- ciğer vs kokoreç6
- boşanmaların artma sebebi4
- yulaf yiyen insan5
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- akıl2
- yüz görünümlüğü5
- dinci ahlaksızlığı20
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- nervio benimle evlenir misin5
- yunan adalarına gitmek20
- rüyada nervio yu görmek9
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- nazım hikmet ruzi nazar görüşmesi3
- yunan aşığı tip15
- ismet gürbüz'ü denize atmak3
- israil satanist bir devlettir2
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- truesuz sözlük11
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- korkulan ölüm şekli5
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- en lezzetli balık6
- cadı büyücü tipli kadınlar2
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- sexting4
- arjantinli erkekler6
- turşu suyu içen bayan4
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- rujlu erkekle öpüşmek14
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- yakınım nasıl ama2
- antipanik5
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- ucu nereye giderse gitsin5
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- elisa3
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- albea var mı abi düşük kilometreli11
Etrafinda yeralan bircok arkadasin normal insanlar gibi evlenip duzenli hayata gecmesi sonucu olusan durumdur.
Olumlu taraflari; onlarin adina sevinebilmek. Cakma da olsa amca olmak vs vs.
Ama gel gorki olumsuz taraflari daha can alicidir hele ki kisin ortasinda.. Evsiz kalmak ve kalcak biyer bulamamak.. Like me..
8 10 sise bira alip evli barkli adamin evine de gidilmez ki.. Bekar olsa amenna sikini tassani sallaya sallaya gidersin naber la diye basar girersin iceri ama evlenince durum degisiyo be abi..
Neyse ya bosver kendi dertlerimle seninde canini sikmak istemiyorum.. E sen nasilsin..
Olumlu taraflari; onlarin adina sevinebilmek. Cakma da olsa amca olmak vs vs.
Ama gel gorki olumsuz taraflari daha can alicidir hele ki kisin ortasinda.. Evsiz kalmak ve kalcak biyer bulamamak.. Like me..
8 10 sise bira alip evli barkli adamin evine de gidilmez ki.. Bekar olsa amenna sikini tassani sallaya sallaya gidersin naber la diye basar girersin iceri ama evlenince durum degisiyo be abi..
Neyse ya bosver kendi dertlerimle seninde canini sikmak istemiyorum.. E sen nasilsin..
kızlar için daha da can atıcı durumdur. tek taşlarını burnunuza sokar; utanmadan ayaklarının altına isimlerimizi yazarlar. ama bilmezler ki zavallı gibi acıdığınız o kızcağızlar gün gelir evlenir herşeyi kusursuz kılarken, o muhteşem düğünlerine bozulmuş bedenlerinizle gideceğinizi...
bekarların sayılı kaldığı durum.
-bazen bende takıyorumdum ama sonra düşünüyorum da bu çokda önemli birşey değil onlar çocuk yapıyor ben kariyer.
-bazen bende takıyorumdum ama sonra düşünüyorum da bu çokda önemli birşey değil onlar çocuk yapıyor ben kariyer.
onlar el ele alışveriş yaparken, arkadan sap gibi bebek arabasını sürmekte cabası. kız arkadaşlarını tanıştıramazsın bunlarla çünkü hatunlar direk evlilik tribine girer. kızcağız girmese bile zorla o tribe sokarlar. heleki toplu buluşmalarda ne kadar evli arkadaş o kadar çocuk, o masum! bebelerde hep bekar olana kalır. zamanında grubun en lafı sözü geçen oğlanı artık çocuk bakıcısı olmuştur... veleddalin amin.
arkadaşların boşanma zamanı geldiğinde sizin evli olup yine yalnız hissetmenize neden olacak durum.
artık bir limana demir atma vakti gelmiştir.. liman liman gezmek limoni bir tat vermiştir.. o limoni tadın hissedilmesi hadisesidir.
(bkz: kekremsi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar