/60
polisiye olarak hiçbir anlam ifade etmeyen dizi. tekrar bölümlerinden birine bakıyorum, kavga eden karı kocayı ayırmaya çalışıyorlar kadın çoban hüsnü'yü de dövüyor. polis değiller de sanki kadın kavgası yapıyorlar saç baş yoluyorlar. kadını araca bindirdikten sonra çoban hüsnü patlatıyor bombayı;

- ben vağ ya ağzını burnunu yığtağım o kağının.

eğlence, vakit öldürme dizisidir sadece. cennet mahallesi, akasya durağı gibi.
bitmesi gerekirken bitmemesinin nedeni gün yüzüne çıkmış dizidir, 3 vakte bitmesi muhtemeldir.

(bkz: reyting ergenekonu)
bir türlü bitmeyen dizi. 6 7 kişi bir bakmışsın nükleer terörü engelliyor, bir bakmışsın aile içi şiddeti engellemeye çalışıyor.
bir grup delifişek polisin meseleyi zart diye gelip zort diye çözdüğü dizi.
behzat ç adlı türkiye'nin en iyi dizisinden mine tugay'ı transfer etmesini istediğim dizidir. yap bir kıyak rıza baba kurtar bizi.
36 yaşında ki kuzenimin her bölümünü kaçırmadan izlediği dizimsi. hatta adam kaçırdığı bölümleri internetten izliyor. aklının çeperini siktiğim 36 yaşında olmuşsun ama adam olamamışsın. adam ciddi ciddi aksiyon sahneleri çok hoşuma gidiyor falan diyor. hani şimdi okurken 'ulan adam seninle taşak geçmiş.' diye söyleniyorsunuz ama öyle değil. herif bildiğin ciddi ciddi izliyor bu diziyi.
bu dizide bir bölümde behzat amirime gönderme yapıldıgını duymuştum. geçen gün kahvede otururken tamda o bölüme rast geldim. adam cebinde dolarlarla behzat amirim gibi kapıyı çekip, bu dünyanın.. bıdıbıdı... gibin bi laflar söylüyordu artist. söylemek istedigim şu; o kapıyı öyle kapatan herif markette hayatındaki tek besin kaynağı olan kaşar peynirini parası yetmediği için kasada bıraktı be abi! siz behzat'ın kötü yönlerini almışsınız.
yeni bölümlerinin çekilmesinin tek amacı, haber öncesi kuşağındaki tekrarlarının izlenebilirliğini korumak olduğu dizi.
çocuk istismarcılığı yapan dizimsi.

http://img824.imageshack.us/img824/9664/dfgdfs.jpg
şarjörleri bitmeyen ve her zaman başarılı olup bütün olayları çözen polis karakterlerini barındıran dizi.
Kaçıncı bölümünün olduğunu bilmediğim, iyice sarpa saran, polisiye diziden soğutan, ve artık RTÜK'e adına şikayet dilekçesi yazmayı düşündüğüm, en nefretettiğim saçmasapan türk dizisi...
(bkz: bitse de kurtulsak)
yılbaşı özel programıyla reytingleri alt üst edecek... buna inanıyoruz...
Arka sokaklardan öğrenecek çok şey var. işte bir tanesi:

''ibrahim hanımefendi bir adamdır.'' *
gün içerisinde yayınlanan iki tekrarıda, birinci ve ikinci olmuş dizidir. Ben baskada bisey demiyorum arkadas. Ahanda reytingler.*

http://www.gofrm.com/forums/showthread.php?t=52403
Bir gördüğünüz figurana bir daha rastlayamazsınız, çok hızlı bir aksiyon akışı ile sonsuz enerjili döngü vardır, beyninizin pekmezini akıtır. istanbulun suçluluk oranı Meksika'yı öper.
4. sezon finalinden sonra saymadım ama galiba hala 5.sezondalar..
şu ana kadar söyleyebileceğim şey veya şeyler şunlardır ki :
bence artık işin suyu çıkmaya başladı.. istanbulda nerde bir suç işlense bunlar damlıyo arkadaş..
artık yeni bir bölüm çekecek konu bulamamaya da başladılar.. bir bölüm vardı mardin di herhalde dağa çıkıyorlardı yine aynı grup..
sürekli sezon başı yeni oyuncular giriyo veya çıkıyor ama bu da zaten izlenebilmek için gereklidir tabii.. ama neden bir - iki sezon önce çıkmış oyuncular geri dönüyor ki ??

şimdilik izlenimlerim bu kadar...
Türk polisi. yat yat yat yat yat yat yat yat.
rayting hileleri sayesinde holywood filmleri kadar para kazanan ama aradan yıllar geçmesine rağmen hala ''bir çatışma sahnesini bile çekmeyi beceremeyen ve polislerin eline eminönü mercan ürünü kurusıkı silahlar tutuşturan'' aksiyon özürlüsü dizidir kendileri..

cüneyt arkın filmlerini bile izlerken insan daha çok heyecan duyuyor..bu kıytırık dizinin ise sonu,başından belli zaten..

dizide bir tek şevket çoruh'u ve polis hüsnü karekterini beğeniyorum...''keşke bu karekterler behzat ç'ye geçse'' diyorum bazen..
bi boku begenmeyen sozluk yazarlarini ortaya cikaran efsanevi film. hele o rıza baba yok mu be.
gta vice city adlı oyunda yıldız seviyesini 8 yapınca gelen ekip.
(bkz: bırak o silahı evlat)
bizim aptal kuzenin ciddi ciddi izlediği dizidir. allahtan babadan zengin de yoksa bu zekayla aç kalırdı kesin. demek bunlar yüzünden kaç yıldır yayında bu dizimsi.
Narkotiğe, cinayete, gaspa ve daha ne varsa bakabilen emniyet teşkilatını konu alan
fantastik dizidir.
Her açtığımda mutlaka 10 dakikada bir "rıza baba" lafının duyulduğu dizidir.
Onu geçtim hüsnünün eşek sıpalarını ne zaman görsem birisine sarkıyorlar.
© copyright 2005 - 2026